Logo
Print this page

VALJEVO: ODBORNICIMA MANDATI, SNS-SPS NA “OVERI” U CENTRALI NAPREDNJAKA Featured

VLAST 31 MAJ 2016

Konstitutivna sednici gradskog parlamenta u Valjevu protekla je u znaku verifikacije odborničkih mandata, a umesto nastavka rada i izbora predsednika i sekretara Skupštine usledio je prekid jer nije potpisan i potvrđen u Beogradu u centrali SNS sporazum valjevski prednjaka i socijalista.

Od 51 odbornika 50 okupljenih oko koalicaja SNS i SPS, i DS, kao i liste Dosta je bilo Saše Radulovića su potvrdili svoje mandare.

Vladimir Đokić, srpski trener sa uspesima za ponos i u Evropi, na izbornoj listi SPS, podneo je pisanu ostavku na mesto odbornika, a dužnost je preuzeo Mihailo Todorović.

Lider SNS i kandidad za gradonačelnika Valjeva dr Slobodan Boba Gvozdenović je najavio da bi Valjevo novu vlast trebalo da dobije do 5.juna, pošto se čeka signal odnosno „zeleno svetlo“ iz Beograda za formiranje lokalne vlasti sa socijalistima.

„ SNS u Valjevu ima novo rukovodstvo i sledi ppotvrda koalicije SNS i SPS. Očekujem da naredna sednica Skupštine grada bude vrlo brzo, najkasnije za pet dana. U SNS nema nikakvih podela po pitanju namere da vlast formiramo zajedno sa socijalistima“, rekao je Gvozdenović.

Predsednik Okružnog odbora valjevskih socijalista Dragan Jeremić ističe da u pregovorima sa SNS-om nije bilo problema u vezi kadrovskih rešenja, i da se samo čeka potvrda koalicionog sporazuma iz vrha SNS.

„ Nakon odluke centrale SNS slede pregovori oko kadrovskih rešenja. Mi imamo obavezu prema glasačima da na odgovorna mesta postavimo kvalitetne ljude“, nema dilemu Jeremić.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.