Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

NERANDŽIĆEVO VEČE U ZEMUNU MALO ZA PETU U NIZU METALCA Featured

1ml m nera

U meču 19.kola KLS Metalac je poražen u Zemunu od filijale Partizana Mladosti 71:77. U prvih 20 minuta Mladost je  propisno izbušila pasivnu zonu Metalca. Na kraju  prvog kvartala Metalac se vraća  u život trojkom Đukanović sa Gardoša( 15:18).

101ml m dj 3

Fotografije SARA LU

Na poluvremenu je bilo 44:39 za Zemunce, da bi se u poslednjih 10 minuta ušlo u potpunom egalu 58:58.

1ml m kapla kuca

Bez ijednog koša Vasića i šest Andjušića, očajnog i u odbrani,  briljantna partija Nerandžića, solidne Kaplanovića, Đukovića, Đukanovića do završnice meča nisu mogli da spreče poraz valjevskog  tima.

1ML M NER

1ml m pocek

1ml m igor

 

Turbić je doneo toliko potrebnu agresivnost u  odbrani, ali za minutažom kad je trebalo izboriti pobedu ni Džordan na mestu Turbića se ne bi proslavio. Četiri minuta Pejovića vređa inteligenciju. Iluzorno je podsećanje na zaboravljene na klupi u drugom poluvremenu, i sebičluk i silovanje zdravog razuma zna se koga, uz vrisak sa klupe za dodatnu nervozu, kada se još i moglo  pobediti.

1lludacina

1ml m ludak 1

Sve to uz već pomenut detalji, bez koša Vasića(5:0 iz igre) i  6 Anđušića( 9:1 iz igre) je samo su olakšali posao Zemuncima sa najzapaženijim pojedinicima Nikolom Tanaskovićem, Novakovićem i Duvnjakom da ostvare 8. pobedu i sada su korak ispred Metalca.  

Zemunci su večeras pokazali da su ranjivi pod pritiskom odbrane gostiju, ali Metalac samo sa šest igrača sa pristojnom minutažom je bio osuđen na poraz. Perfidno "štipkanje" gostiju sudijske trojke predvođene "omiljenim" Milijom Vojinovićem, na putu za Zagreb, nije izostalo.

 

Metalac je na 7 pobeda i dalje u igri za 8. mesto. Neće biti ni malo lako jer se za nastavak ligaškog takmičenja,  pored 7 već viđenih, bore Mladost, Zlatibor, Vojvodina i Vršac. Ali ko veruje u sebe i pored svih nevolja pobeđuje.

1ml m igor sorka

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas