Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

"MALI" METALAC PRESLIŠAO LIDERA LIDERA KLS Featured

 

1kkm vasic

Nikad bolji Metalac od povratka u klub da li stvarno nedodirljivog čelnika Udruženja građana razneo je lidera KLS čačanski Borac 80:71, na žalost sa minimalnim šansama i pored velike pobede da zaigra u Super ligi Srbije. 

Mladost i Zlatibor su ključni razlog što "visi" Super liga. Međutim i neki drugi nekošarkaški razlozi  do sada veštom maniplulacijom zaobilaženi, prete Metalcu, valjda i da opravdaju onu narodnu "ničija do zore".

Poček je sa saradnicima sjajno pripremio, i nikada do sada ovako dobro vodio utakmicu. Startnom petorkom Đukanović, Turbić, Pejović, Kaplanović, Đuković iznenandio je Čačane.

Agresivnom igrom, čoveka, otupljena je oštrica napada Borca. Turbić je "uhapsio" ubojitog  "ćelavog" Đokovića, a Đuković je stavio u džep Majstorovića. Paklena odbrana  Pejovića i nova vrhunska igra Đukanovića, bez soliranja i zaletanja, na prvom mestu, posle startnih 0:5 doneli su Metalcu 24:12 u  8.minutu.  kada su na parketu već bili i večeras očekivano večeras na  standardno visokom nivou Vasić, Nerandžić i Anđušić.

Fajt, stisnuti gosti "nisu mogli da dišu", dobro postavljeni i realizovani napadi, vera u sebe,  ali i  nikada veća i bolja rotacija doneli su Metalcu posle 24:22 lagani povratak na ubedljivih  48:34. taman da se  stavi do znanja rivalu ko se pita ove noći u starom dobrom derbiju.

Publika kao nekada "luda" i nikad brojnija od  vremena ABA lige, bila je šesti igrač Metalca. Posebno je blistala u trenucima kad je dobro poznato lice Milija Vojinović sa neukom Natašom Virijević počeo da seče Metalac, "čašćavajući" penalima Pejovića,  Turbića, Nerandžića. Igor  Đuković je za samo  tri minuta ekspresno zatrpan lčinim greškama i  izbačen iz igre  na otvaranju trećeg kvartala. Kaplanović se po običaju izglupirao faulovima u napadu, ali bez kobnih posledica. Borac sa pet poena Kočovića i Majstorovića, nekada igrača Metalca je  zapretio  u 36. minutu  i stigao do 67:62. Nerandžić  dvojkom i Đukanović trojkom overavaju osmi trijumf Metalca za potvrdu odlične odbrane, sigurne organizacije igre lucidnog "režisera" Vasića, ali i silne želje ratnika u dresovima  Metalca da potvrde svoje neosporne vrednosti.

Na žalost Metalcu se ne piše dobro: Klub u zakonski predviđenom roku nije opravdao dobijena sredstva iz budžeta koji pune poreski obveznici Grada Valjeva. Zbog nenamenskog trošenja budžetskih sredstava sankcije su rigorozne, dve godine bez dinara iz budžeta Grada Valjeva.03ml m dj 3

Šta će se desiti sa klubom i ekipom pitanje je svih pitanja. Za lepe oči i na reč danas se ništa ne radi, pa i košarka ne igra.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas