Logo
Print this page

TEO STIGAO U GRAD KOŠARKE DA VRATI BOLONJU NA KROV EVROPE Featured

1teo u bValjevac Miloš Teodosić stigao je večeras u Bolonju, gde su mu navijači  Virtusa priredili veličanstven doček. Na pesmu i skandiranje: "Ole, ole, ole Teo, Teo" MIša je uzvratio na valjesvki način uzdignutom pesnicom.

Na aerodromu se klicalo kapitenu Srbije, vidno rasploženom  i kako je za naš portal rekao srećnom što je došao u Grad šampiona Evrope, gde namerava poput Danilovića  pruži sve od sebe i sa ljudima od reči I dela, stručnim I odanim Virtusu vrati stari evropski sjaj dvostrukom šampionu Evrope.

Teodosić je odlučio da nastavi karijeru u Virtusu I pridruži se selektoru Srbije Aleksandru Đorđeviću.

Teo će u Virtusu posle večerašnjeg spektakularnog dočeka na aerodromu zvanično biti predstavljen na konferenciji za medije u sredu. Virtus igra u UNIPOL ARENI kapaciteta 11.000 mesta a najveći rival mu je gradski Fortitudo.

Bolonja je sedmi grad po veličini grad smešten na severu Italije, najpoznatija po Bolonjskom univerzitetu, najstarijem u Evropi, veoma cenjenom i poštovanom danas. Kao stari univerzitetski grad ona je i dalje meta mnogih studenata zbog njene tradicije i kulturnog bogatstva. U ovom gradu danas studira oko 100.000 studenata ili četvrtina gradskog stanovništva. Kao grad sa najvećim sačuvanim starim gradskim jezgrom i nizom vrednih građevina i ambijenata Bolonja je i važno turističko odredište u Italiji i pod zaštitom je UNESKOa.

Valjevski i srpski čarobnjak Merlin će igrati za Virtus naredne tri sezone i to prvi put u u Evrokupu.

Srećno velemajstore košarkaške igre!

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.