Logo
Print this page

VALJEVKE PODVALILE ČIVIJIAŠICAMA, ZVEZDA SLEDEĆA Featured

žrk sabac 1

Na  novembaskoj  premijeri ŽRK Metalac  je pobedio u Šapcu drugi tim Medicinara  24:22(10:11)

U  dramatičnoj završnici  sudije su pokušale da spreče  poraz  Šapčanki, Pri rezultatu 23:22 za Metalac dosudile su sedmerac za domaćina. Umesto mreže pogođena je prečka a u prostalih 10-ak sekundi  Valjevke stižu do lopte i postižu  gol  za petu pobedu u nizu.

Slabo i domaćinsko  suđene nije  opravdanje za prosečnu  partiju Valjevki, očigledno opeterećnih značajem meča.

Niko iz  stručnog štaba  ne može preuzeti ulogu arbitra na terenu, a to se sinoć pokušavalo. Ispravljanje sudijskih grešaka samo donosi  potencijalne sankcije i moguće drakonske kazne. Upozorenje delegata   meča  treneru  Novokmetu da će leleti sa klupe nastavi li da isteruje svoju pravdu jasna je potvrda u kom smeru se ubuduće mora ići.

Rešenje je dakle jednostavno. 

Sudje kao i protivnika valja pobeđivati  samo igrom i golovima.  Na taj način  sudijama se neće dati  prilika  da preuzmu ulogu režisera. Sinoć  su pokušale da odliče pobednika  ali srećom nisu uspeli.

Metalac 2015  se petom pobedom u nizu konačno osamio na prvom mestu Prve lige centar sa dva boda prednosti u odnosu na očigledno samo jedinog  rivala Crvenu zvedu u ovom trenutku sa 8 bodova kao i  Kosmaj.  Sledi derbi sa Zvezdom u Valjevu.

ŽRK MEDICINAR 2 - ŽRK METALAC 2015  22:24 (10:11)

Igrač utakmice Dunja Despotović Dunja ( Metalac 2015)

naj igrac sabac

ŽRK MEDICINAR 2: Jarić, Tomić, Katić, Mijailović 8, T. Vasić. 1, Reljić , Radosavljević, Kažić 2, Spasojević 6 (2), Obradović 3, Ignjatović A, Brkić, Jokić. 2, Katavić,A. Vasić i Vučinić.

ŽRK METALAC 2015: Mandić  2, Mosurović  5 (1), Pavlović 5 (1), Mijailović  2, Karadinović  1, Belušević  2, Gajić, Aksentijević , Marković, Nešić 1, Đikić Stanojević , Birčanin, Despotović 6, Spasojević  i Tripković.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.