Logo
Print this page

DRAKULIĆ POCEPAO MREŽU UBLJANA ISPOD ŠEPKOVCA Featured

UB VA 0 1 9 11 19

Mutant sa Kolubare koliko god pre sedam dana "prijatno razočarao" danas je napravio novo iznenađenje i neprijatno iznedaio Ubljane.

FK BK 2014 je napravio brejk na Ubu posle gubitka tri boda pre sedam dana od Sloge iz Petrovca na Mlavi.

Tri godine su prošle i Jedinstvo je konačno pobeđeno. Pre dva poraza u protekloj sezoni valjevski tim je danas slavio. Poslednji pre postmitrovdanskog trijumfa  Ubljani su "pali" 21.maja  2016.  ubedljivo sa 3:0. Identičan rezultat je bio  i u okotobru 2015. ispod Šepkovca.

U meču bez prilika posle centaršuta Vićentojevića i dodavanje glavom Lukića, Drakulić je tpovskom udarcem doneo radost za za  8. pobedu u sezoni, već u 12.minutu utakmice. Mladi Đokić je pogodio okvir gola Pejovića u 75.minutu  iz slobodnjaka, što je bilo premalo za bod Jedinstva. Valjevci su igrali bez iskjljučenog Drakulića, drugi žuti karton,  veći deo drugog poluvremena igrali sa 9 igrača, ali su znalački odbranili minimalnu prednost.

Borac se provukao na gostovanju Trepči(2:1), u Ptrovcu na Mlavi Poćarevljani su izborili 1:1,  Loznica  pobedila RSL 1:0, pa Ubljani i Valjevcio dele 4. mesto sa 28 bodoba, čak 12 manje od Borca. Loznica sa 30 a Sloga(Petrovac na Mlavi) sa 29 su na 2. i 3. mestu.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.