Menu

zaglavlje

TEORIJA ZAVERE FUDBALERA I SPORTSKOG NOVINARA DEJVIDA AJKA

TEORIJA ZAVERE FUDBALERA I SPORTSKO…

foto Vikipedia Humano...

HK KRUŠIK: "KO SE OGREŠI O RADNU OBAVEZU DOBIJA OTKAZ UGOVORA O RADU"

HK KRUŠIK: "KO SE OGREŠI O RAD…

Povodom objave bivše ...

AERO KLUB VALJEVO OBELEŽIO SLAVU VAZDUHOPLOVACA NA AERODROMU U DIVCIMA

AERO KLUB VALJEVO OBELEŽIO SLAVU VA…

Aero klub Valjevo prosl...

"TEATAR APSURDA" OD BEOGRADA DO VALJEVA I NARAVNO REČ PREDSEDNIKA

"TEATAR APSURDA" OD BEOGR…

Državni revizor je potv...

MENDŽMENT HK KRUŠIK REAGOVAO NA PISANJE "DANASA" I ASNS FABRIKE rike

MENDŽMENT HK KRUŠIK REAGOVAO NA PIS…

Povodom pisanja dnevnog...

INFANTINU I LOBERU SE "SMEŠI"  SUDBINA PLATNIJA I BLATERA

INFANTINU I LOBERU SE "SMEŠI…

   Izvor: Gett...

MATE PARLOV:NIJEMAC ME ODVEO NA SVETSKI TRON, GDE NEMA NACIONALIZMA!

MATE PARLOV:NIJEMAC ME ODVEO NA SVE…

Pre 12 godina 29. jula ...

IN MEMORIAM MIROSLAV BEGOVIĆ-MIMA

IN MEMORIAM MIROSLAV BEGOVIĆ-MIMA

 foto fszrs Posle ...

IN MEMORIAM MIRKO MARINKOVIĆ

IN MEMORIAM MIRKO MARINKOVIĆ

Bitku sa teškom bolešću...

Prev Next

SPECIJALISTIČKA INTERNISTIČKA ORDINACIJA TOMIĆ VALJEVO

GASTROENTEROLOGIJA, KARDIOLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA

Vojvode Mišića 102, tel: 014-228-321

DVA LICA VALJEVSKOG VATERPOLA Featured

 VALIS ZAK 2

Dok vaterpolisti Valisa u ekipi dominaraju tinejdžeri novopočeni srednjoškolci, ima i par punoletnih, prave čuda i haraju Prvom B ligom, milioneri iz Valjeva sa novom ekipom "stranaca" ruku na srce u rangu više se do sada nisu proslavili.

Valis je večeras u 6. kolu torpedovao  na dno bazena SRC Petnica  kikindski ŽAK 24:5 za petu pobedu u sezoni.

 Na besraman način valjevska deca bila su žrtva "oružane pljačke"pre sedam dana.

Vukovi sa Novog Beograda su pobedili uz pomoć sudija 10:9 . Presudan je bio glas mentora- trenera,  nekada ponosa nacije Šapića, danas političara spremnog da javno "obavesti" sudije  u sred utakmice pored vode ko  su "njegovi", a ko su "naši"!?

I bez ta tri boda Valis je i dalje najbolja ekipa Prve B lige i najveći favorit za plasman u Prvu A ligu, iako  100% učinak, 6  pobeda imaju Rasina i Vukovi.

1 valis zak 1

VALIS ŽAK 24:5 (6:2, 7:2, 6:0, 5:1)

Bazen SRC  Petnica. Sudije: Živanović i Ilić(Šabac). Isključenja: Valis 8, ŽAK 12.Peterci; Valis 2(2), Žak 2(0)

VALIS: Kolesko(5 odbrana i peterac), Milinović 1, Gavrilović 1, Đurđević 2, Arsenović 3, Vujić 1, Colić 1, Metodijev 2, Ilić 3, Kovačević 5, Stanić 1, M.Milovanović 3, B.Milovanović( 4 odbrane), Dobrisavljević 1. Trener: Nonković
ŽAK: Travar(4 odbrane), Kormoš, Sivčev, Zorić, Jovanović 1, S. Simić, N. Simić, Jakšić 2, Gavranov 1, Erdeljan 1, Letoran(2 odbrane). Trener: Pavić

U preostalim mečevima 6. kola: Wind sport - Proleter 9:18,  TENT – NBG Vukovi 9:14, Rasina – Dorćol 17:12, Palilula – Banjaluka 25:6.

Rasina i Vukovi imaju po 5 pobeda odnosno 15 bodova, tri više od Valisa i Proletera. U 7.kolu Valis igra ponovo pred ojim navijačima. Rival će im biti TENT iz Obrenovca, dok  tandem prvoplasiranih Rasina i Vukovi neće imati težak zadatak protiv Singidunuma i Mladosti iz Pančeva.

vk valjevo 19 20foto fb VK Valjevo

 VK Valjevo ove sezone bez Regionalne A-2 lige, se takmiči u Prvoj A ligi. U prvih pet kola je izgubio od Starog Grada, Banjice  i Vukova. U  bazenu SRC Petnica je pobedio Beograd 9:8, i remizirao sa Tašom 10:10. Na Mitrovdan je poražen od NBGD 11 april u Beogradu 7:14 i  sve "miriše"  na  grčevitu borbu za opstanak.

U ostalim mečevima 5 kola Banjica je izgubila od Starog Grada 8:11, Taš i Bečej su remizirali 11:11, Beograd  je pobedio Spartak Prozivku 11:9.

Vode NBGD 13 april i Stari Grada sa po 5 pobeda i 15 bodova. VK Valjevo je šesto sa 4 boda. Iza su samo Beograd sa 3 i Spartak Prozivka bez bodova. Sledi novo gosotovanje u Bečeju, trenutno na 4. mestu sa 7 bodova.

 NBG 11. april – Valjevo 14:7 (2:1, 5:0, 5:3, 2:3)

Bazen “Bata Orlić”. Sudije: Srećković i Kiš. Isključenja: NBG 11.april 13, Valjevo 11. Peterci: NBG 11.april 6 (5), Valjevo 2 (1)
NBG 11.APRIL: Rističević, Filipović 6, Fenrih, Bursać 1, Žeželj 1, Živković, Nikolov, Negus, Luka 1, Bašica 1, Manojlović 4, Popović, Brakočević, Ilić. Trener: Pavlović.
VALJEVO: Đerković, Batinić, Vulović 1, Ristić, Ičagić 1, Trkulja 2, Radanović, Simović 2, Popović, Talaja  Gligorijević, Bojović, Rakić, Bosić. Trener: Marković.

Po do sada  viđenom u narednoj sezoni već se nazire   da će Valjevo  imati A prvoligaša sa svojom svojom decom, VK Valis.

VK Valjevo će teško opstati.Kao što je  ove jeseni na volšeban način sastavljen tim mahom od igrača sa strane jer podmlatka nemaju, Ipak možda presudan faktor kao i do sada bude novac pa se narodnim parama nastavi ova besmislena priča tri puta skuplja od prave valjevske VK Valis. I zato u ime dece oba kluba valja razmišljati o njima, i zbog njih besmileni "rat" okončatiu ujednjinjenjem. Samo na taj način vaterpolo će mnogo lakše i brže  i napredovati u Valjevu.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas