Logo
Print this page

"GEDŽA" SUPERLIGAŠ, MLADOST OPSTALA, VALJEVAC ISPAO IZ PRVE RVAČKE LIGE Featured

mladost 4 u 1 ligi

FOTO RK MLADOST fb

Na završnom turniru Prve lige Srbije  u Mladenovcu najviše su pokazali rvači domaćina RK  Ljubomir Ivanović Gedža". Osvajanjem prvog mesta izborili su plasman u elitno takmičenje, Super ligu Srbije.

RK GEDZA

foto RK GEDŽA

Rvači valjevske Mladosti pobedili su ekipu Železničara sa  6:2, a remizirali sa Radničkim iz Sombora 4:4 što je bilo dovoljno za 4, mesto na kraju takmičenja.

Ekipa "Ljubomir Ivanović Gedža" je u Sportskom centru u Mladenovcu, koji nosi ime ovog velikana svetskog rvanja, pobedom protiv Viteza iz Šapca, osvojila prvo mesto. U  Mladenovcu su održani mečevi dva završna kola. Mladenovčani su protiv ekipe iz Šapca zabeležili pobedu od 5:3 za plasman u Super ligu.


 

Mladost  je nastupali Strahinje Đermanovića, pozajmljen superligašu Radničkom iz Kragujevca. Za  Mladosti su nastupali: David Petrović, Đorđe Milić, Ljuba Jovanović, Saša Nedeljković, Ilija Lazarević, Bojan Đurđević, Vuk Lekić i Bojan Marić.

U niži rang ispada RK Valjevac, ranije istupio iz lige.

Rezultati: Železničar – Mladost 2:6, Radnički – Fruškogorac 5:3, "LJubomir Ivanović Gedža" – Vitez 5:3, Vitez – Železničar 7:1, Fruškogorac – "LJubomir Ivanović Gedža 4:4", Mladost – Radnički 4:4.

Plasman: RK"Ljubomir Ivanović Gedža" 14 bodova, Vitez (Šabac)a i Radnički iz Sombora po 11, Mladost 8, Železničar iz Beograda 7 i Fruškogorac iz Sremske Kamenice 6. 

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.