Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

POBEDNIČKA PESMA METALCA U SRPSKOJ ATINI Featured

m vosa klsfoto kls

Kao nekada u stara dobra vremena kada je Metalac 1973. krčio put u eks Jugoslaviji ka najjačoj ligi u Evropi  sa Lukom Stančićem, Ćanom Đorđevićem, braćom Kovačević, Kecojevićem,  Genijem Ivkovićem, Rajkom Borisavljevićem,  Mićom Jerinićem... ipobedio Vojvodinu u derbiju "stoleća", tako je delovala sinoćna pobeda mladog i poletenog tima iz Valjeva protiv"lala" u Srpskoj Atini.

Sreća prati hrabre i mudre, Treći put se osmehnula i Valjevcima.

Metalac se konačno sinoć vratio na pobednički kolosek.

"Pala" je Vojvodina Mute Nikolića u Novom Sadu u produžetku 88:84(76:76). Valjevski tim je potvrdio da ima i  kvalitet i snagu da se bori i izbori opstanak i pored svih nedaća što su snašle klub i još uvek traju.

Ponovo je Đokićeva laka konjica j odlično otvorila meč  dobila  prvi kvartal 22:10.

Usledio je nalet "lala".

Domaćin predvođen Andrejom Simovićem  i Radulovićem je priograo. Precizni su sa odstojanja, a Metalac bez odbrane i napada, ništa ne može da se ubaci, deluje nemoćno. Rastrčana Vojvodina u 3/4 vodi  konstantno sa 10 i više koševa razlike, poslednje najveće vođstvo bilo je (64:52), u 29. minutu.

Već dokazani"energetičar" Luka Pavlović stupa na scenu. Razdrmao je svoju odbranu. Budi si i napad. Koševi Pavlovića, zatim Stepanovića, Vasića, zakucavanja Tome Vasiljevića i Danila Slijepčevića vraćaju  Valjevce   u život a vođstvo 64:62 najavljuje pobedu. Udarne igre domaćina Radulović i Simović drže  Vojvodinu u životu.

Na sreću najbolji akter meča Saša Vasić "dodaje gas" a i ostali "klinci" ga slede pa Aleksa Stepanović postiže koš za 76:76 i produžetak. Odabrana pobednička kombinacija Vladimira Đokića sa Vasićem, Tomaševićem, Stepanovićem, Vasiljevićem, Andjušićem i Slijepčević "svira" ključnih pet minuta po notama svog trenera i toliko potreban i priželjkovan uspeh, treća pobeda u sezoni iz devet mečeva ne izostaje.

Sledi novo gostovanje, narednog vikenda  u Pančevu Tamišu, zatim u Valjevo stiže Dinamik. Meč sa i Slobodom u Užicu  je  21. decembra a za kraj 2019. utakmica sa Mladošću iz Zemuna tri dana uoči Nove godine.

U ligi gde svako svakoga može da iznenadi i gde ništa nije sigurno, prijalo bi iznenađenje u Pančevu,a zašto da ne i pored pobede protiv Zemunaca makar jedan trijumf  protiv  Dinamika  ili Slobodom

Kada je u pitanju laka konjica Vladimira Đokića sve je moguće.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas