Logo
Print this page

KONAČNO TRI OD TRI VALJEVKI I VALJEVACA U SVETU ODBOJKE Featured

1 ok va ns milosDva valjevska prvoligaša i prvobeligaš odbojkašice Valjeva su otvorile decembarsku priču pobedama.

Odbojkaši VA 014 Bauwesen su za tili čas počisti ekipu Kleka dozvoliviši protivniku samo u trećem setu da dobaci do 20 poena. Ekipa Marka Adamovića je na koti 11, i ima priliku da narednog vikenda ponovo u Valjevu novim trijumfom dostigne na tabeli Takovo iz Gornjeg Milanovca, trenutno treleplasirani tim Prve lige.

Lidersku poziciju sa 17 bodova dele Ljižani i Borac iz Starčeva bez osvojenog seta u okršaju sa narednim rivalom Valjevaca.

Odbojkašice Srbijanke 014 putovale su na jug Srbije. Putovanje se isplatilo jer su iz Vranja bez laganje, donele tri boda i trenutno su na 3.mestu sa 14 bodova. Vranjanke su osvojile drugi set  25:19, a u prvom i četvrtom bilo je 25:25 za trenutno trećeplasiranu ekipu Prve lige. Najneziveseniji je bio treći ključni set završen 26:24 za Srbijanku 014. U narednom kolu u Valjevo stiže Spartak poražen u Ljigu od beogradskog Radinčkog 0:3.  Ljižanke su predposlednje samo sa 4 boda.

Prvu pobedu u sezoni i to u gostima ostvarile su odbojkašice Valjeva.

U Novom Sadu je valjevski prvobeligaš nadigrao FOK 3:0. a u narednom kolu ponovo gostuje i to u Rumu koja trenutno ima 6 bodova više OK Valjevo.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.