Logo
Print this page

RUKOMETAŠICAMA METALCA JESENJE POČASTI U TREĆOJ LIGI SRBIJE Featured

zrk poz2

foto žrk metalac 2015 ŽRK Metalac je pobedom u meču sa nedoraslim rivalom iz Požarevca 37:13(18:7) obezbedio jesenje počasti Trećoj rukometnoj ligi Srbije - grupa Centar.

Valjevke su  pred svojim navijačima u hali sportova 15.septembar zabeležile 9. pobedu i stigle do 18. boda. Isti broj pobeda 9 iz 10 mečeva ostvarile su i rukometašaice beogradskog Radničkog na kraju jeseni bolje od Kosmaja u Ralji 25:22.

Jasno je već sada da će Radnički i ŽRK Metalac 2015 odlučivati u Beogradu o putniku u viši rang Super B ligu.

Crvena zvezdu i Hazenu očekuju zaostali mečevi 15.decembra sa ORK Loznicom i Medicinarom 2. Za očekivati je pobede dva beogradska sastava, trenutno u zaostatku  6 bodova za vodećim tandemom.

ŽRK Metalac ima najbolji tim i ligi, ali je izgubio od Radničkog u Valjevu dobijenu utakmicu.

Jasno je da će domaći teren u Beogradu biti mala prednost za "krstašice". Mnogo veći problem biće kao i u Valjevu suđenje. Arbitri iz Beograda  su se nadovezale na greške Valjevki. U  završnici meča su isključenjem Marte Mosurović, nedosuđenim koracima i previdom očiglednog probijanja rukometašica  Radničkog poklonile pobedu Beograđankama.

"Igre bez granica"  slede u prolećnom delu prvenstva tako da ŽRK Metalac 2015 u svaku narednu utakmicu mora ulaziti maksimalno motivisan i spreman na svakojaka iskušenja.

Pored utakmice sa Radničkim Valjevke će morati da zapnu  i u mečevima sa Crvenom zvezdom i Hazenom u Beogradu, ne toliko zbog snage rivale koliko zbog faktora suđenja.

Nastavak sezone je  sledi martu 2020. U prvom kolu u Valjevo stiže Radnički iz Obrenovca. foto metalac

zrk poz

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.