Logo
Print this page

NOVI USPEH U NIZU VALISOVE MLAĐARIJE Featured

1 VALIS KUP KRUSEVAC

FOTO CECA Pod dirigentskom paliciom Stevana Nonkovića i pomoćnika Tešića vaterpolisti Valisa rođeni 2004.i mlađi protutnjali su kroz srednjovekovnu prestonicu Srbije Kruševac.

Kao što se Srbija poklanljala velikom Knezu Lazaru Hrebeljanoviću, i to danas čini, tako su i rivali kolegama iz darovite  generacije vaterpolista Valisa mogli samo da pruže ruku i čestitaju. Valjevci su ubedljivim pobedama  na kvalifikacionom turniru Kupa Srbije pokazali da napreduju iz dana u dan sve više i više.

Valis je najpre lagano savladao domaćina Rasinu 16:8. Bila je to druga pobeda Valisa u decembarskom okršajima sa Kruševljanima. Samo par dana ranije Valisova mlađarija pojačana sa par iskusniijih, boljih i starijih  kolega slavila je u derbiju Prve B lige odigranom u SRC Petnica.

Posle prospavanje noći potopoljen je i nejaki tim sa Ibra ekipa Kraljeva 23:2. Banjalučani nisu doputovali u Kruševac.

U finalu Kupa Zapadne Srbije 10.januara 2020. Valis će biti domaćin Rasini, Šapcu i vršnjacima iz Kragujevca, ekipi osvajača Kupa Srbije u senioroskoj konkurenciji, Radničkom. Ambicije Valisa su kao i uvek, pobedničke.

U Kruševcu su igrali: Ikasović, Stanić, dva Gavrilovića, Vujić, Pavlović, Kovačević, Simić, Sumeunović, Đurčić, Dovečer, Milošević, Srećković, Colić i Maša.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.