Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

"VESELI" UTORAK IZNEDRIO PETORKU U KRUGU SEDMICE" U KLS Featured

I in

1KKM NP O1

Dva (ne)očekivana rezultata pobede Dunava i OKK Beograd, pored očekivanih neuspeha Metalca u Novom Pazaru, donekle očekivanog Vršca u Milenijumu od Mladosti i definitivno "potunule" Vojvodine u SPENS-u  i "vaskrsnuća" Tamiša,  doveli su u krug "sedmice" čak pet ekipa. Bude li petorka izjednačena posle 26. kola za Metalac nema zime, jer u medjusobnom skoru valjevski tim pobedi li Vojvodinu i Tamiš, je bez premca.

Metalac je i večeras  bio iznenađujuće ravnopravan rival Pazarcima bez još jednom izostalog u gostima Vasića, svojom voljom je preskočio gostovanje kao i nedavno u Aleksincu. Već u prvom kvartalu Jovan Vojinović je obnovio povredu skočnog zgloba, ali je Metalac izborio 42:42  na poluvremenu. Domaći teren, iskustvo i podrška u "Pendiku" a  i  znatno više  kvalitetnih igrača su odneli prevagu. Očigledno je pored dobre odbrane i 42 skoka, samo 3 manje od domaćina, škripalo u organizaciji napada.  Metalac je izveo 42 a pogodio  samo 21, slobodono bacanje. Ni  Pazarci se nisu proslavili. Iz 38 pokušaja 19 puta su bili precizni. Slede Vodojvodina i Tamiš sa Vasićem a valjda će se oporaviti i Jovan Vojnović.    

A da li će još neko u Prvu B ligu pored Vojvodine odlućiće Mega i Borac.

Naredni petak i ponedeljak  najverovatnije daće odgovor na pitanje ko možda pored Vojvodine sklizne u Prvu B ligu.

Ako ne daj Bože u ABA-2 ligi ostane Borac, i ne plasira se u ABA-1 ligu, a  Mega bude poslednja u Prvoj regionalnoj ligi mogu čak iz KLS u Prvu B ligu( dva prvoplasirana dolaze u KLS) ispasti tri ekipe, što je realno nemoguće. Smeši se ipak najbolji scenario  a to je da Mega opstane, a Borac izbori mesto u ABA-1 ligi, gde je za sada neprokosnoven. Ne prođu li Čačani iz KLS u Prvu B ligu će napustiti dva tima.   

Senzacija večeri viđena je u tv prenosu. Dunav je šuterski i skakački nadvisio  Čajetince u gostima i napravio možda i  ključni korak ka opstanku. Još veće iznenađenje je priredio OKK Beograd. U "Braće Jerković" je slavio protiv Dinamika posle vele obrta. Poslednji kvartal "klenferi" su dobili 22:11, serija 14:4 u poslednja 3,5 minuta donela im trijumf 85:82 pošto je Pašajlić promašio šut za produžetak. Ovakvih pobeda "klenfera" sada u krugu "sedmice" sa još 4 "davljenika", će još biti u narednih pet kola, i to taman toliko da se obezbedi opstanak  filijali Miška Ražnatovića.

Pad Vrščana bez nade da ima kraja je  nastavljen.

Posle demoliranja u Valjevu, usledila je smena trenera, ali bez efekta. Vrščane je "nagazio"  Dinamik(100:82) u "Milenijumu" a sinoć  na istom  parketu i Mladost iz Zemuna(92:82).  Iz kruga "sedmice"  na kotu devet pobeda  je moguć beg. Nada za  nekada vicešampiona Srbije su  Dunav i Napredak u Milenijumu, dok se u Čačku, Čajetini i na kraju u Pančevu zna se ko je je favorit 101 posto.

Sa dva Amerikanca Tamiš je posle pobede nad nekompletnim Borcem vaskrsnuo. Do 18.kola je imao samo  4 pobede, a zatim u poslednja  4 kola je izgubio samo u Novom Pazaru. Sedmi trijumf je stigao sinoć u Novom Sadu 79:71, da li i za  definitivnu  kartu u B ligu Vojvodini sada zakucanoj na poslednjem  14. mestu sa 4 pobede. Pančevci i nema sumnje da neće  propustiti šansu da pobede  i Zlatibor  22. kolu u "Strelištu" i dočekaju naredni ponedeljak i meč  sa Metalcem u Valjevu sa 8 pobeda.

Toliko bi trebalo da ima  i Metalac realno favorit za dva dana protiv  Vojvodine na parketu hale sportova "15.septembar". Metalac  će samo za 72 sata biti u prilici da prebrine sve brige i sačuva  mesto u KLS. Bude li  visoko postavljeni cilj ispunjen  zasluge  pripadaju isključivo Vladmiru Đokiću i momcima što nose dres Metalca a igraju "na hlebu i vodi" . Juče su za divno čudo imali ručak i večeru, prvi put u sezoni za zaborav.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas