Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALIS 4. NA FINALU PRVENSTVA DRŽAVE U-18, BANJICA ŠAMPION! Featured

valis u 18 20 src p

Valjevski Valis je na finalnom turniru  prvenstva države za vaterpoliste do 18 godina, u konkurenciji  šest  najboljih ekipa u državi osvojio  visoko 4.mesto.

Šampion je Banjica bolja u meču za titulu od ekipe Novi Beograd Vukovi 12:7.

U borbi za bronzu kragujevčki Radnički je  pobedio   Valis 11:8.

Valis sa momcima na putu da postanu uspešni i sportisti vredni  poštovanja i pomena, zavređuje pohvale jer sisitemom rada, i načinom delovanja su postali prepoznatljivi. Uspehe nižu u uslovima  svih neuslova.

"Nema predaje, nastavljamo svoj  put ka zvezdama" poruka  je iz Valisa.

Vaterpolisti Crvena zvezde bili bolji od Singidunuma 13:7 i pripalo im je 5.mesto.
U takmičenju u dve grupe sa po tri tima u  „A“ grupi Valis je izgubio od  Banjice 5:12,  zatim je pobedio ekipu  Singidunuma 15:9.  Banjica je izborila finale sigurnom igriom i ubedljivim trijumfom  protiv  Singidunuma 11:2. Plasman u" A" grupi: Banjica 6, Valis  3, Singidunum  bez bodova.

U „B" grupi  je bilo  neizvesno do kraja, Radnički je o pobedio Crvenu  zvezdu 12:9 a potom u izuzteno neizvesnom meču izgubio od  ekipe Novi Beograd Vukovi 9:10.  Crvena zvezda  i Vukovi su remizirali 12:12 , pa su Kragujevčani su ostali bez finala.  Plasman: NBG Vukovi 4, Radnički 3, Crvena zvezda 1 bod.

U  finalnom  turniru  za prvenstvu države za igrače do 14 godina u finalu 22,avgusta Partizan je pobedio Vojvodinu 13:5, a  treće mesto je osvojio Valis pobedom protiv Taša  9:6.

Narednog vikenda  u Kragujevcu se igra novo finale šampionata  države U-16 a tamo će se za najsjajnije odličje medalju boriti i tinejdžeri Valisa. Konkurencija je paklena, jer će nastupiti pored domaćina Radničkog, Partizan, C.zvezda, Banjica, Singidunum, i subotički Spartak.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas