Menu

zaglavlje

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO RUKOMETNI PARTIZAN, UZ DOPRINOS VALJEVCA MIKIJA RADOSAVLJEVIĆA

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO R…

Kao u svim sferama ži...

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I NARAVNO "najvećeg"...A NAROD JOŠ ČUTI

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

foto vikipediaTri najve...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA" PPORADILA NA ZLATIBORU, NASTAVAK SLEDI U PARKU PEĆINA

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA…

  Trebalo je strp...

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(1954-2024)

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(…

Autentični Valjevac, ar...

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ SRBIJE" PORUKA JE  EKOLOŠKOJ BOMBI!

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ …

Sa jasnom porukom da u ...

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

KOŠARKA, TENIS I FUDBAL SU MAGIJA, A KARMA JE SAMO REAKCIJA NA (NE)DELA Featured

teodosic virtus segafredoFOTO BUDUCNOSTPočetak februara očekivano u znaku košarke,  tenisa, i naravno fudbala.

Na žalost posle sedmočasovnog maratona Srbija je izgubiila od Nemačke 1:2 u super taj brejku (1:2)-(10:7) dublova i neće braniti trofej ATP Kupa osvojen prošle  godine. U polufinalu će igrati Nemci i Rusi.

Poznati su rivali Đokovića na  startu  ovogodišnjeg gren slem Australijan Opena . Na staru ga  čeka  Francuz Žeremi Šardije, zatim   bolji iz duela Fransis Tijafo – Stefano Travalja. U trećem kolu projektovani rival je Amerikanac Tejlor Fric, a u  u osmini finala se naziru   Miloš Raonić ili Sten Vavrinka. U četvrtfinalu potencijalni rival je  Aleksandar  Zverev i u polufinalu  Dominik Tim. Na drugoj strani žreba, Rafael Nadal počinje  gren slem  protiv Lasla Đerea. Slede možda  Viktor Troick i De Minor  u četvrtom kolu, a zatim u  četvrtfinalu i Hačanov, Fonjini ili Hurkač. U polufinalu su mogući rivali Rubljov, Medvedev ili Cicipas

U svetu košarke nedelja u Evroligi bez poraza  Crvene zvede  preživele 2020-u    zahvaljući  besmislenoj odluci da se po "modelu Bertomeu" Efesu uskrati pravo da kao najbolji stigne do trofeja.

Prošle godine je Kovid-19 je  "osvojio" i Evroligu i Evrokup, kao i  ABA ligu, umesto kolo pre kraja najboljeg Partizana.

Da je baš tako  potvrđuje  trener Bajerna  Trinkijeri. Andrea gazi  u Evroligi i smeši mu se fajnal for.

U Evroligi  Vasa Micić  je sa Efesom srušio favorita za trofej Barsleonu(88:86) u sred Španije.  Nikola Kalinić(22 poena) je junak Valencije. Posle dva produžetka  je  pao oslabljeni CSKA(105:103) i pored 37 koševa DŽejmsa.

U Evrokupu Virtus iz Bolonje dominira i bez publike.

Bjanko neri iz Bolonje  i crno beli su iz srpske prestonice  obeležili 4.kolo Evrokupa.

Virtus sa Valjevcem  Milošem  Teodosićem(26 koševa)   i sjajnim Stefanom  Markovićem(13 asitencija) je  u meču  C grupe Evrokupa kao gost savladao ekipu Budućnosti sa 99:89  i ostvario  desetu pobede. Bjanko-neri su  na  stopostotnom učinku, 10/10, i veći su u Top-8  za potvrdu da su favoriti broj 1 za osvajanje Evrokupa i plasman u Evrpoligu.

Do preksinoć  na stubu srama tema za sprdnju mejsntrim i fejk njuz piskarala i poslušnika  u službi "komšinice"posle svih havarija u Evrokupu i ABA ligi, Partizan je pokazao karakter neslamive institucije.

I pored šikaniaranja, otimanja igrača, dovođenja pogrešnih stranaca crno beli su u meču za spas sezone, napravili senzaciju.

Do preksinoć otpisani su odigrali  meč za spas sezone.U  Palati sportova Ranko Žeravica crno beli su posle -18  srušili  preskupi tim sa nova dva  super pojačanja, Lokomotivu iz Kubanja sa 71:69.

Potvrda je stigla. Institacija neunuštiva, ma koliko bila rušena iznutra i spolja. Što reče jedan od junaka pobede u okršaju za goli život Rašon Tomas: "Nebo je ponovo granica"!

Jedna dobra "vožnja  na lokalu" bila je dovoljna da Amerkinac Mika  "odloži" kupovinu karte u jednom pravcu poput Mekintajera i Gordića. MIka za sada ostaje sigurno do kraja sezone, ali   Partizan od petka nema sportskog direktora  odluka.

Saradnja sa  Nikolom Lončarom je prekinuta dan uoči utakmice sa Igokeom. Posle 2,5 godine od imenovanja,   dva osvojena a Kupa “Radivoja Koraća” i ABA Superkupa Lončar je doživeo sudbinu trenera: Nenada Čanka, Andree Trinkijerija, Vlade Šćepanovića. Aktuelni   Sašo Filipovski odoleva.

A za novog sportskog direktora u opticaju je ime mnogo veće  od  Lončara.

Reč je o Dejanu Tomaševiću.

Partizan preko noći ponovo tim lavljeg srca čeka posle Igokee u subotu uveče,  Kup Koraća, a tamo je  Borac, da li Crvena zvezda jer moguće je da se ekipe ne bore za Žućkovu levicu zbog korone. Pod znakom pitanja je  i FMP.

  U srpskoj košarci nije moguće da FMP pobedi Zvezdu, za razliku od Evrope gde Baskonija  "saspe zube u grlo"Realu u sred Madrida(84:64) , dok u nemačkom derbiju Evrolige  Bajern po ugledu na fudbalere slavnog kluba, u snežnoj noći savladao Hertu u Berlinu(1:0),  u Minhenu na  Trinkijerijski  način   posle -19 Bajern pobedi Albu 105:101:95 i  potvrdi nagoveštaj nastupana fajnal-foru Evrolige narednog maja.

Od košarke naša nasušne valjevske boli glava.

Metalac je preživeo jesen, zima traje, i nije dobro. U Staroj Pazovi izgubljena je bitka posle očgledne greške FIBA sudije u meču sezone sa Dunavom na premijeri 20.kola sinoć poraženim u Pirotu.

Subota je novi dan D za Metalac, bez prava na grešku.

U 18 sati je derbi Kolubarom. Komšije stižu u Valjevo  posle (ne)očekivanog poraza u Lazarevcu od OKK Beograd pre sedam dana.

Vladimir Đokić večaras ima kompletan tim prvi put od pauze izazvane Korona virusom.

Metalac  lavljeg srca juri 7. pobedu u sezoni, prvu od 4 neophodne za opstanak u KLS. Trijumf je imperativ. kao i u mečevima što slede u Valjevu sa Kragujevčanima, Kraljevčanima, i naravno neizbežnim OKK Beograd.

FIBA sudija je pre 7 dana katastrafalnim i previdom  i dodelila loptu "dunavcima" za pobedu umesto Kolubarcima, da sačuvaju poen prednosti.

Sličan scenario je večeras  nemoguć u hali sportova 15.septembar iz jednostavnog  razloga.

Đuković i saigrači  neće dati priliku sudijama  ni  jednog trenutka da  pomisle da sude na štetu bilo koga. Pobediće samo bolji na parketu.

Fudbal je u Srbiji krenuo prvog petka u februaru.

Samohvalisavi je isteran sa "Karađorđa" na poluvremenu za poraz Vojvodine 0:1 od TSC-a.

 Na mukama će biti "ponos Srbije" u novoj formaciji pred  Milan. Novi Pazar igra najbolje baš protiv Zvezde i Partizana, danas  u Humskoj na iskušenju protiv Napretka.

Fudbal je u senci hapšenja kriminalca, što ih da li gori ili ravni njima nazivaju navijačima. Pao je deo krimosa sa jedne strane iznad Autokomande, a kad će drugi deo sa obe strane nema informacija

Da li će im se pridružiti  i pilićari što haraju po manjim gradovima, ne zna se, što bi za fudbalski sport  bilo jako poželjno i korisno.

Posebno zbog svih što danas mogu samo na tv-u gledaju fudbalske utakmice.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas