Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

PONIŽAVAJUĆI PORAZI VALJEVSKIH MILIONERA VREĐAJU INTELIGENCIJU Featured

 

solaris

U najnegativnijoj selekciji urušenog sistema vrednosti  u vikendu što traje svedoci smo neverovatnog i skandaloznog ponižavanja tri sportska najbogatija valjevska Udruženja građana. KK Metalac, FK BK 2014 i VK Valjevo su za samo 24 sata unizili valjevsku košarku, fudbal i  vaterpolo u Valjevu, Tutinu i Šibeniku. A preskupa zabava pojedinaca košta građane za Valjevo neverovatnih skoro 60 miliona dinara! 

 Metalac bez tima, odgovornost je na predsedniku, ne samo po funkciji privilegovanom, ove jeseni još uvek je bez centarske linije preko potrebne da se igra košarka i u KLS Sloboda je deklasirala Metalac 100:80. U redovima poraženog najbolji je bio  sin ljubimac, primetio je komentator Arene sport, "slep" da primeti da su za košarku potrebni i centri, i gle čudi najbolji statističar ne napravi ni jedan faul za 40 minuta igre.

 Narodnih para za dolazak kvalitetnog centra izgleda da nema. Dugovi i tužbe su omča oko vrata, ali i nametnute obaveze.

KLS pored kotizacije za ligu i plaćanja sluzbenih lica zahteva ozvučenje i himnu na svakoj utakmici. Kad na radnu obavezu zaboravi "prezauzeti" i sa pet trafikantskih plata mesečno nagrađeni najprivelegovaniji administrativac u Srbiji, sa većim ličnim dohodkom od bilo kog igrača, osim zna se koga, ima smisla  urlik osionog i umišljenog gospodara života i smrti u valjevskoj košarci. Ne reši li se već evidentirani problem "visine" Metalac će postati topska hrana u KLS

 Drugi Centar troška  pod šapom štetočine i parazita, najvećeg što ga je Valjevo videlo od kada se fudbal igra ponovo je potvrdio svu besmisao forsiranja neznanja i gluposti.

 Nikad veća fudbalska neznalica opstaje zahvaljujući podršci politike. Juče je ponižen u Tutinu(0:3), varoši sa 10-ak hiljada žitelja, od kluba prisutnog u Trećoj ligi Srbije tek godinu dana. Danas posle 9 odigranih utakmica Tutin je lider lige(19 bodova), a FK BK 2014 ima samo 7 bodova, jednu slučajnu pobedu, 4 remija 4 poraza.

Nema tim, ali ima ljude bez morala da se suoče da istinom ko su, šta su, i zašto su baš tu gde im nikada nije ni bilo mesto. Samo da se zna 20 miliona  svake godine za privatne igre bez granica se nemilice troši !

 Treći iz kruga trojke milionera je opet voljom politike iznedreni Vaterpolo klub Valjevo. Sa  12, 5 miliona postaje preslikan valjevski košarški i fubalski škart!

 Potvrda je stigla je sinoć iz Šibenika. I pored  diskretnih najava visokih ciljeva, na startu privatne A-2 regionalne vaterpolo lige "vatrogasci" su deklasirani u Šibeniku: Soliaris je pobedio 12:3!

 Domaćin je poslao na dno bazena ekipu iz Valjeva,a posle  8:0 u bazen su uskočili još mlađi Šibenčani. Epilog 4:3 za domaćina već na startu je pokazao gde je domet kluba sa vizijom i najavom da će možda imati najbolju školu vaterpola u Srbiji za dve tri godine. I ovakvom VK Valjevo pored već dodeljnih iz gradskog budžeta 10 miliona, te 2,5 od Gorenja, nadomestiće se još 30.000 evra da "preživeli".

 Suma sumarum 60-ak miliona dinara narodnih para služe za ponižavanje valjevskog sporta bez kraja, i vređaju inteligenciju svakog normalnog Valjevca i Valjevke.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas