Logo
Print this page

RUKOMETAŠICE METALCA IN, VATERPOLO MILIONERI AUT Featured

1rkm vozSubotnje sportsko veče obeležile su u najpozitivnijem smislu rukometašice Metalca bolje od Voždovca, a (ne)očekivano su zatajili kreatori besmisleno preskupe vaterpolo priče iz VK Valjevo Gorenje.

Devojke Metalca su nastavile niz pobeda. U hali sportova 15.septembar savladan je i Voždovac1955-2 , kadar  nedavno da sruši Šapčanke Medicinar 2.

Put do trijumfa 23:18 (12:7) trasirale su Staša Damnjanović sa 7, kapiten Jovana Cvetković sa 4, Marija Belušević sa tri gola. Po dva gola upisale su Marta Belić - Mosurović i Anja Vilotić, a po 1 Jelica Mijailović, Dunja Despotović i Jovana Jovanić. Ana Gajić uspešno je zamenila povredjenu Milicu Đikić. Beeograđanke su predvodile Iva Andrić sa 7, Olga Milojevič i Ivana Stanojević sa po 4 gola. Sa 10 pobeda i tri poraza Metalac 2015 je na trećem mestu Prve lige Centar, a naredne subote ide u goste Loznici Grad.

                                          MUNZEKONZA POTOPIO MILIONERE!

1vk va gor

Posle značajane pobede na premijeri Super lige u društvu klubova za plasman od 7. do 10.mesta nad Beogradom 11:6(2:1,2:2.4:0, 3:3) po dotacijama prepovlašćeni drugi klub Grada Valjeva VK Valjevo Gorenje je (ne)očekivano izgubio u SRC Petnica. Sa duplo manjim budžetom 4,5 miliona je na raspolaganju Zemuncima, momci sa Gardoša su pokazali da ipak nije sve u novcu. U burnom meču su pobedili domaćina iako je Valjevo Gorenje imalo na poluvremenu obećavajućih 4:1.

U poslednja dva kvartala gosti su odigrali hrabrije, organizovanije i efikasnije i dobili su obe četvrtine identičnim rezultatom 3:1 taman za sveukupnih 7:6. Kriza trese samo po novcu lidera vaterpolo sporta u Valjevu. Falš tonovi ne prijaju i ljudi iz uprave odlaze. Prvo mesto u donjem domu Super lige je sve dalje... Valjalo bi se što pre suočiti sa istinom i potražiti zajednički put sa "ljutim konkurentom" Valisom, klubom lišenim sujete i patetike. Valjevska deca vole vaterpolo, pametnom sastavu dovoljno da shvati da su ona budućnost ovog sporta, a ne Iranci, Japanci Australijanci...

Uz svo poštovanje svih koji nisu Valjevci, a igraju vaterpolo u Valjevu jedino ispravno rešenje su valjevska deca, poput Valisove trojke, startera i uzdanica kadetske reprezenatcije Srbije.

VK VALJEVO GORENJE - ZEMUN BOSAL 6:7(1:1,3:0. 1:3, 1:3)

Igrano u SRC Petnica. Sudije: Putniković i Beljin. Isključenja: Valjevo Gorenje 8, Zemun Bosal 10.

VALjEVO GORENjE: Stamenić, Mitrović, Aičagi 2, Stanković, Ičagić, Inaba, Njegovan 1,L.Gligorijević, Đ. Gligorijević, Tenžera 1, L.Đorđević, Cvetković 2, Mišić, Ristić. Trener: Milanović.
ZEMUN BOSAL: Tanović, Filipović 1, Relić, Vasilejvić 2, Milošević 1, Cvetković 1, Jović 1, Kecojević, Jovanović, Maksimović, Timotić, Đukić, Sretković, Japundžić. Trener: Vukotić.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.