Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

METALAC POBEDIO, ALI I DALJE NA 3 KORAKA OD LUKE SPASA Featured

1kkm kg 1

Metalac večeras nije želeo da pomera vreme derbija sa Radničkim zbog fudbala na "Rajku". Lavovski se izborio za osmi trijumf u KLS. Radnički je zaustavljen na 63 poena, samo 9 manje od Đokićevih "spartanaca",srca kao naš Medvednik, a volje i energije ravne cunamiju.

Đokićevi "spartanci" su večeras u svojoj "areni" mogli da bace  na kolena i duplo jačeg rivala od Kragujevčana, oslabljenih za  "kaćušu" Andreja Stevanovića.

Sloba Jovanović  i Marko Bajić su stisli zube, nisu ostavili drugove na cedilu. Odigrali su muški svojih pola sata taman da niko ne primeti kako im je, a Marko je ubacio i 10 koševa, "ukrao" dve lopte i dobio dva vazdušna duela.

Večeras je pobedio kolektivni duh, tek sa pravom težinom  10. aprila i završene utakmice sa OKK Beograd na istom mestu gde se večeras ratovalo.

Metalac i dalje ne može da računa na povređenog Vladu Radomirovića, možda ga vidimo ponovo na terenu protiv Sloge.

Sinovec je namestio ruku, ubacio je 16 poena, uhvatio 6 lopti  i jednom manje iskusno asistirao. Zoran Paunović je ponovo bio prvi strelac svog tima sa 18 poena, ali je i palio  za 2 poena žestoko( 14:6) dok je ubacio dve trojke iz tri pokušaja. Nikola Draganović strelac 8 koševa je  iz 10 pokušaja za 2 i 3 pogodio je dve trojke,  5 puta  je asistirao i jednu manje loptu uhvatio, ali i pogodio sa linije penala posle namernog faula oba slobodna bacanja, kada je svaki poen bio zlata vredan.

Amar Mehić nije ustuknuo pred Raškom Katićem. Muški se nosio i izrastao u prvog skakača svoje ekipe. Značajnih 7 skokova su najava još boljih igara BMW Mehe.

Kapiten Đuković, od pre dva dana sa suprugom Ivom bogatiji za novog člana porodice kći Nađu, nije stizao  na red da šutira, ali je šibnuo je preko potrebnu trojku, uhvatio 3 lopte i 3 puta maestralno asisitrirao. Odolevao je zamkama Katića, i brutaliti faulovima posle kečerskih  zahvata i Raškovih poluga. Pravo je čudo da nije jedna kost nije kvrcnula.

Večeras  žrtve sudijskog kriterijuma Riki Stefanović( 7 poena  i 5 skokova) i Đuković su pre isteka 40. minuta, zbog  5-og  faula, morali na klupu.

Loša gluma, stalni prigovori,   simuliranje faulova u napadu,  u više navrata  koraci, duple lopte, tri sekunde,Kragujevčana sudije su tolerisale. Agresivna igra na loptu valjevskog tima  je donela frapantan odnos u  ličnim greškama.  Metalac čak 27, a Radnički samo 16.

Na sreću od 25 slobodnih bacanja gosti su 10 promašili. Dominaciju u skoku 46:35,  poništili su ćorcima za 3(22:2), dok je Metalac ubacio 11 trojki iz 30 pokušaja.

Da se kojim slučajem igralo  u poznatoj atmosferi  hale sportova 15.septembar kriterijum bi sugurno bio "malo" drugačiji, mada ni večeras nije bilo loše. Bučno kao na "Rajku" ali bez najprizemnjih uvreda iz Vip-a bilo kome od protivničkih igrača, za razliku od Beograda gde su  Ibrahomoviću "elitnjaci" sve po spisku. Zaslapljeni nržnjom zaboravili su Ibrinu ljudskost, i poklonjen novac  ljudima posle katasrofalne poplave u Obranovcu 14.maja 2014. godine

Polako, vratiće se navijači u halu sportova 15.septembar, a pašće i korona !
  Raškovih 25 poena i 10 skokova, čak 8 primljenih i samo dva načinjena faula, dabl-dabl Matije Popovića (11 poena i 11 skokova), i 10 koševa Veljovića  i 6 skokova bili su samo lažna nada da Radnički  može do iznenađenja u Valjevu.

Metalac je sve vreme kontrolisao igru i rezultat, taman po meri za prednost od 9 poena budu li dva tima na na kraju lige u bodovnom egalu.

Sledi Tamiš u Pančevu. 

Večeras je izgubio od OKK u Beogradu u produžetku. Znači itetako su ranjivi, a "malo" su umorni i razočarani. Utakmica je u nedelju u "Strelištu" Ma šta ko mislio sazrelo je za novi trijumf Metalca u gostima.

Za izlazak iz "zone sumraka" valja pobediti još tri rivala.

Sloga, Novi Pazar, Mladost i OKK Beograd dolaze u Valjevo, a pored  Pančeva, slede gostovanja u Vršcu, Aleksincu i Užicu.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas