Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

PRIZNANJA USNS NAJBOLJIMA U SVETU SRPSKOG SPORTA U 2017. Featured

nagrade-usns-2018-768x279

foto USNS

U dvorani Skupštine Beograda sinoć su uručena su godišnja priznanja Udruženja sportskih novinara Srbije najboljim iz sveta sporta u 2017. Priznanje novinar godine je pripalo Slobodanu Maletiću iz Radio Beograda i Milunu Nešoviću iz „Sportskog žurnala“. Istakli su se izveštavanjem sa Evropskog prvenstva u košarci na kome je Srbija osvojila srebrnu medalju.

Rvač Viktor Nemeš i odbojkašica Tijana Bošković su najbolji najbolje sportiste u 2017.

Čestitam dobitnicima nagrada na svemu što su učinili u prethodnoj godini – kako sportistima na fantastičnim rezultatima, tako i novinarima i snimateljima koji su znali da ovekoveče njihove pobede. Drago nam je da se ova svečanost po tradiciji održava u Skupštini grada i želim vam da u 2018. imate isto toliko razloga za dobre tekstove, priloge i fotografije” poručio je zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović.

Priznanje za životno delo uručeno je doajenima naše profesije Miodragu Simeunoviću (Sportski žurnal i Politika ekspres), Živku Baljkasu (Politika), Đorđu Đeniću (Radio Beograd, TV Politika, JU Info kanal), Edu Crnaliću (Narodne novine i Niška televizija) i Siniši Ružičiću (Politika ekspres).

U prošloj godini Udruženje je organizivalo u nacionalnom fudbalskom centru u Staroj Pazovi najveći događaj od našeg nastanka – Kongres sportskih novinara jugo-istočne Evrope na kome je čestvovalo 100 novinara iz 9 zemalja. To ne bi mogli da uradimo bez podrške Ministarstva omladine i sporta i lično ministra Vanje Udovičića. Uspeli smo da promovišemo srpski sport, Staru Pazovu i Beograd na najbolji mogući način. Hvala ministru na razumevanju” rekao je Predrag Milinković, predsednik USNS.

Nagradu „Branka Prelević“ dobila je Biljana Kostreš iz „Sportskog žurnala“. Kamera godine otišla je u ruke Siniši Svijiću, snimatelju TV Arena. Za Dopisnika godine proglašen je Miroslav Ristić iz Čačka, dok je trofej za ekskluzivnu vest osvojio Branko Spasojević (Sportski žurnal).Specijalno priznanje za Izdavački poduhvat godine pripalo je Vladimiru Pajiću iz „PGM Netvorka“ za dokumentarni film „250 stepenika“ o generaciji juniorske košarkaške reprezentacije Jugoslavije koja je 1987. postala Šampion sveta u Bormiju.

O novinarskim priznanjima Udruženja sportskih novinara Srbije odlučivali su veterani Branimir Vasić, Milan Simić, Aca Stefanović, Stevan Kovačević, aktuelni novinari i urednici Zoran Stojadinović, Radovan Maksimović i Predrag Milinković. O trofejima za najbolje sportiste svoj glas dali su još Dane Korica i Andreja Mladenović.

 

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas