Menu

zaglavlje

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I "najvećeg"...

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

Tri najveća imena  s...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA" PPORADILA NA ZLATIBORU, NASTAVAK SLEDI U PARKU PEĆINA

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA…

  Trebalo je strp...

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(1954-2024)

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(…

Autentični Valjevac, ar...

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ SRBIJE" PORUKA JE  EKOLOŠKOJ BOMBI!

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ …

Sa jasnom porukom da u ...

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

FUDBAL, VATRA, MUZIKA, LOM I ZEZ: BG, ZR, VA I NARAVNO DIVCI Featured

GORI  UBS

To ima samo u zemlji Srbiji.

Na proslavi titule šampiona  fudbaler(i) Crvene zvezde zapalili autobus Laste  u pokušaju da stignu do Kalemgdana. U Zrenjaninu se srušila  metalna aluminijumska konstrukcija, povređene su dve osobe. Uhapšen vlasnik D.Š. (49) iz Sremske Kamenice. Fudbalski hit sa valjevskih prostora OFK Divci stigao je na korak do završnog žreba i šesnaestine finala Kupa Srbije. "Zaposleni" iz  FK BK 2014 posle četiri nule vezali šest bodova,  pa se stečajni upravnik nada da će i narednog leta mrsiti  muda u valjevskom fudbalu.

FK Crvena zvezda privilegovan da odigra poslednju utakmucu u sezoni dva dana posle svih je pred kako kažu novinari od 25.000 do 45.000 vernih fanova razvalio je  Voždovac 5:1, poslavio, kako kažu zvanićnici iz Ljutice  Bogdana 29-u a ne 28-u titulu. Na stadion  je uneta ogromna količina pirotehnike, grmelo je kao nikada, a  na kraju je priređen veličanstveni vatromet, kao uvod u nešto što se nikada i nigde nije desilo.

Zvezda je sinoć postala prvak sveta, i jedini je klub na planeti sposoban da zapali autobus na proslavi titule... Što je najgore piromani su su  fudbaleri šampiona Srbije. Nekontrolisano paljenje i bacanje baklji izazvalo je požar na  turističkom i otvorenom autobus Laste kod Autokomande. Tri vatrogasna vozila su gasila  požar. Bus je izgoreo, povređenih nema,  a planirana  šetnja  više hiljada navijača do hrama Svetog Save i spomenika Pobedniki na  Kališu  nije izostala.  Hoće li igrač(i) odgovarati  za krivično delo ugrožavanje bezbednosti kvalifikovano teškom materijalnom štetom, naravno da neće. Sila i glupost su danas  iznad svih zakona u Srbiji, ali samo  za privilegovamogu da rade šta hoće.

Karma je  ponekad zaista cudo!

Svet je imao priliku da vidi ćudo neviđeno na prosrpski način.

A koji sat ranije na manifestaciji "Banatska priča" u Zrenjaninu srušila se  metalna aluminijumska konstrukcija.

1zr tribina

Povređene su  novinarka i voditeljka programa. Zrenjaninska policija uhapsila je D.Š. (49) iz Sremske Kamenice, čija je firma postavljala metalnu konstrukciju. D.Š.  se tereti  za krivično delo protiv opšte sigurnosti, a po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Zrenjaninu je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

 Fudbal je ma kakav bio  ostaje najvažnija sporedna stvar na svetu.

Tako je u Valjevu primat neprikosnovenom Centru troška, privilegovanom da parazitski troši desetine miliona narodnih para, preuzelo društvo okupljeno u OFK Divci.OFK DIVCI KUP 2018

Divčani su u Kupu Srbije počisti redom parazite sa Kolubare, Spartak iz Ljiga, dok je lajkovački Želja je predao meč bez borbe. Rađevac iz Krupnja je poslednja žrtva, kluba koji vodi Dragan Matić -DM sa malobrojnim saradnicima. Rađevac je isprašen sa dva gola u mreži, i čašćen ručkom, pljeskavica i pasulj. Posle današnjeg derbija sa Sjeničanima, pretendentom za ulazak u Srpsku ligu Zapad, naredne srede u Divce stiže Smederevo.

Divčani sanjaju novu pobedu i istorijski uspeh plasman u 1/16 finala Kupa Srbije u godini kada obeležavaju 4 decenije delovanja. Biti medju 32 kluba u Kupu nije mala stvar. Dodatna vrednost  ove fudbalske bajke je činjenica da OFK Divce Grad Valjevo pomaže sa 500.000 dinara. samo 40 puta manje od besmisleno privilegovanog  parazatisko štetočinsko kriminalnog Centra troška.

Juče si milioneri bljesnuli i posle četiri uzastopne nule su stigli do druge uzastopnog trijumfa. Najpre je pao PLet na Ljubiću(2:0) a juče na Krušiku i Šumadija iz Aranđelovca 4:2(2:2). 

 Sa nove dve "vanzemaljske" pobede štetočina nikad veća, a delegirana od strane sličnih i gorih od sebe,  uverena da se kvalifikovala da i dalje ruži i uništava valjevski fudbal.  Biće da se ovoga puta malo zeznuo! Što bi rekao Njegoš:"Niko srećan a niko dovoljan, niko miran a niko spokojan. Sve se čovjek bruka za čovjekom, gleda majmun sebe u zrcalo".

1BFC sumadija

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas