Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

BREŠA, LIVERPUL I KONAČNO EVO ZVEZDE U VALJEVU Featured

1ok va bulat i ss1

Posle dva nokauta u košarci i fudbalu, u Breši i Liverpulu i treći član najpopularnije sportske porodice odbojkaši Crvene zvezde biće poslednjeg PETKA u oktorbu na iskušenju, gle čuda u sportski godinama ponižavanom Valjevu.

U 17 sati danas u hali sportova 15.septembar sastaju se "bauk" sa Kolubare OK VA 014 Bauwesen i jedini tim pored valjevskog sa četiri pobede u prvih pet kola Crvena zvezda.

Crveno beli su favoriti, ali Partizan i kragujevački Radnički, pali u taj breku, a Novi Pazar i komšije ljiški Spartak isprašeni sa nulom u Valjevu.

Perjanice "malih" sportovi boks i odbojka zasenile su u svakom pogledu fudbalski, košarkaški i od skora pridruženi  vaterpolo klub milionera.

Za neuporedivo najbogatiji fudbal troši za ne verovati besmisleno enomna količina novca.

U jednoj kalendarskoj godini fudbalski gubitnici potroše taman koliko odbojka i boks ZAJEDNO po aktueulnoj raspodeli za tri i godine!

Da li treba podsećati da je fudbal na najnižim granama od kada se igra u Valjevu, a FK BK 2014 drži fenjer u Trećoj ligi.

Štetočinu, parazita, fudbalsku neznalicu, zgubidana  i gubitnika aktuelana kao i predhodna vlast i dalja smatra najboljim rešenjem i dozvoljava mu da ponižava najpopularniji sport. Stanje u fudbalu govori više o vlasti nego o Milanu Milinoviću.

Na sreću boks i odbojka su otvorili oči narodu, Valjevkama i Valjevcima, godinama uskraćenim za kvalitetan sportski događaj.

Današnji derbi sa Crvenom zvezdom biče spektakl kakav milioneri mogu samo da sanjaju.

Tehničar valjevskog tima Uroš Bulatović smatra da je derbi 6.kola Super lige Srbije prilika za potvrdu (ne)očekivano silovotog starta valjevske ekipe.

"Drago mi je da je derbi sa velikom Crvenom zvezdom u ovom trenutku u Valjevu, i da u petak odlučujemo o prvom mestu na tabeli. U dobroj smo formi, potvrda su četiri pobede i podela prvog mesta sa Zvezdom. Živimo za derbi i pobedu za lidersku poziciju".

Bulatović pojašnjava na čemu se zasniva optimizam valjevskog tima.

"Atmosfera u ekipi je izuzetna, a dolazi iz dobrog rada. Rezultati su posledica našeg istrajnosti u poslu kojim se bavimo. Verujem da ćemo zadržati trend uspeha. Pozvao bih navijače da dođu u što većem broju. Potrudićemo se da svi zajedno uživamo u dobroj odbojci, a verujem da ćemo se na kraju zajedno radovati" smatra Bulatović.

Trener Saša Stefanović takođe poziva publiku, da na početku vikenda vidi spektakl kakav Valjevo nikada nije imalo u muškoj odbojci.

"Na nama je da uživamo u derbiju,  i na plodovima svog rada i do sada pruženim igrama i zabeleženim rezultatima. Velikan nam stiže u goste u trenutku kad delimo prvo mesto. Ambicije Zvezde su svima dobro poznate. Pojačali su se u međuvremenu Vladom Petkovićem, osvajačem, zlata   na EP 2011. u Beču, gde je bio prvi dizač reprezentacije. Zvezda ima dosta seniorskih reprezntativaca sa šireg spiska, i talentovanih juniora".

Stefanović zna kojim oružjem njegovi momci mogu da pariraju crveno belima.

" Dobra atmosfera, dobra energija u terenu, srce koje nas vodi kada je teško. Naše je da  probamo da odigramo još jedan dobar meč. Na nama je da igramo najbolje što umemo. Spremili smo se, skautirali smo protivnika,i probaćemo neke njihove slabe strane da iskoristimo, a neke naše da sakrijemo. Pokušaćemo da pobedimo, iako lično mislim da naši dosadašnji rezultati nisu možda realni. Svakako je da su iznad naših očekivanja. Ne želim momcima da pravim pritisak, da mi treba da budemo tu gde smo sada. Naši ciljevi se znaju od početka sezone, a to je plasman u prvih šest ekipa. Nastavljamo da sanjamo i da na terenu pokazujemo koliko stvarno možemo.

Zvezda se provukla nedavno u Kupu pobedom od 3:2 u Beogradu, a trener valjevske ekipe prepoznaje rešenja u igri na putu do uspeha.

"Iznenadili smo ih u svakom pogledu u Kupu. Nisu očekivali da možemo ovako da igramo. Zvezda je bila oslabljena neigranjem startnog primača Milutina Meića, što smo koristili agresivnim servisom. Naše oružje biće agresivnost. Ključ u svim odlikama koje se donose tokom meča. Da li je u servisu, prijemu, dizanju, skoku u blok. Moramo pokazati zube, jer pobeda neće doći sama od sebe. Probaćemo najjače što možemo da se nosimo i sa Zvezdom, da vidimo gde smo šta smo i ko smo" obećava spektakl Saša Stefanović.

Posle spektakularnog boks meča pre nedelju dana o kome još bruju bokserska Srbija, večeras je na redu novi spektakl, derbi 6.kola Super lige Srbije: OK VA 014 Bauwesen - Crvena zvezda  u 17 sati u hali sportova 15.septembar. Ulaz je besplatan!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas