Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ISKLJUČENJE, MVP I NARAVNO PORAZ KOŠARKAŠKIH MILIONERA Featured

1km spartak 0Treći poraz u četvrtom kolu KLS, drugi  uzastopni u Valjevu, Metalac je pretrpeo ovoga puta od subotičkog Spartaka 98:102. Kada se gubi, scenario je poznat. Ali ovoga osim katastrofalne odbrane(18 skokova manje), lošeg procenta u šutu za tri poena(29% u odnosu na 53% Spartka), nekada u ABA ligi igrač Metalca Čampara razgiran na početku utakmice, nove role najboljeg "statističara" uz put čašćavan je(samo on) od Saše Marića slobodnim bacanja imao kao niko,  bi na tren  i boksa. 

U nameri da zaštiti  najboljeg, Sašu Vasića, pošto ga je laktom i glavom udario  spartakovac  Igrutinović, usledilo je isključenje zaštitnika pravde Igora Đukovića u paketu sa crnoputim Subotičaninom Vilijamsom, kolateralnom štetom  uz valjevskog "Robina Huda".Siledžija Igrutinović  je  dobio po njonji  prošao je samo sa tehničkom kao i napadnuti Vasić.

Nerandžić je ili "zaboravio" da dođe na utakmicu, ili razmišlja o nekoj drugoj zabavi umesto košarke. Mikulić dobar u napadu, mek u odbrani dozvolio je  Ćampari da se razigra.   Generarlno previše nervoze Valjevaca, posebno Vasića i Đukovića( lopta je na volšeban način spadala iz obruča), ali  i katastrofalna odbrana, uz solIdnu rolu bez dovoljno lopti u Dojla, te  koševi i borba mvpi-ja, uzrok su poraza. Očajnički pokušaji za tri po poslednjem minutu meča, Vasića i mvp-ija posle trojke  Mikulića,  ovoga  puta su doneli samo poraz Metalcu. Ključni zaključak ne može niko i u ovakvoj kakva je KLS, da igra ozbiljnu košarku, osim mvp-ja.  

Sa lopovskim suđenjem na gostovanjima i 50:50 u Valjevu, uz već pomenutu "svirku na uvce" kapitenu, jasno je da "sedam velićanstvenih"  ako izbore  opstanak, biće to uspeh za poštovanje. Sledi gostovanje u Vršcu. Ako je mogao da "padne" Zlatibor,  što ne bi i Vršac, samo da se kockice slože, a možda stigne i teški centar.

Šalu na stranu generalno besmilena priča milionera,  avioni i kamioni  za potrošenih skoro 20 miliona narodnih dinara po kalendarskoj godini, dostiže novi vrhunac besmislenosti i legalizovanog kriminala.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas