Menu

zaglavlje

ODBOJKAŠKOM MAGIJOM  VALJEVKA MAGDALENA  OBUĆINA KRČI PUT KA ZVEZDAMA

ODBOJKAŠKOM MAGIJOM VALJEVKA MAGDA…

foto oss Kad od malih n...

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO RUKOMETNI PARTIZAN, UZ DOPRINOS VALJEVCA MIKIJA RADOSAVLJEVIĆA

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO R…

Kao u svim sferama ži...

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I NARAVNO "najvećeg"...A NAROD JOŠ ČUTI

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

foto vikipediaTri najve...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA" PPORADILA NA ZLATIBORU, NASTAVAK SLEDI U PARKU PEĆINA

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA…

  Trebalo je strp...

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(1954-2024)

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(…

Autentični Valjevac, ar...

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ SRBIJE" PORUKA JE  EKOLOŠKOJ BOMBI!

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ …

Sa jasnom porukom da u ...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VATERPOLO I FUDBALSKI VALJEVSKI MILIONERI "KLJUCNUŠE" PO 3 BODA Featured

1KOCA I MOCAKad moguće postane nemoguće, a nerealno realno, dogodi se da oni sa najviše prinadležnosti naprave nešto (ne)očekivano, dobro. U ovom slučaju FK BK 2014, i VK Valjevo Gorenje su zabeležili pobede.

Klub sa vizijom je dočekao i veče pobede. Topedovanje u Šibeniku, remi i bratskom Kopru i konačno je stiglo veče pobede. U SRC Petnica u trećem kolu Regionalne A-2 lige VK Valjevo Gorenje je nadigrao. Kotorane, ekipu Cattaro i stigao do ubedljivih 17:7 (5:3:5:2, 4:1, 3:1). Najefiksniji protiv Kotora su bili i Tenžera sa 4, Inaba 3, Njegovan i Gligorijević i Almaši sa po dva gola, dok je goste predvodio Dončić sa 4 gola.

Kotorani su sva tri meča izgubili, a valjevski tim ima 4 boda za trenutno šesto mesto. Glavnu reč u  lgri bez briga za sada vode Solaris, Budva i Radnički iz Kragujevca, sa po tri pobede.

Sledi gostovanje u još jednom nekada bratskom gradu sa Valjevom, Zadru, trenutno sa tri osvojena boda, Nova pobeda bi bila sjajan podsticaj za internacionalni sastav valjevskih milionera sa sve Irancem, Japancem i Australijancem.

  

KOČA I MOCA "PREPLIVAŠE" DRINU

U "moćnoj" Trećoj fudbalskoj  ligi, grupa Zapad gde lud zbunjenog bez pardona sredi, danas kraj Drine fudbalsko "čudo neviđeno".

FK BK 2014 stigao do druge pobede u 11. kolu, posle Priboja i u Ljuboviji.

U sezoni bez obećanja, da se može bilo šta uraditi, u smislu borbe za viši rang neumoljivi zgubidan, parazit i štetočina jedino siguran u nameri da i dalje bude čuvar "zlatnog kovčega" danas je dobio novi vruć šamar.

San da još jednom "ponavlja" treći razred neće mu se  obistiniti.

Tandem fudbalski itetako potkovan Koča i Moca prepoznao je  šta im valja činiti.

Koča ( Slaviša Kovačević došao umesto otpuštenog Pejovića, sa takođe fudbalski osvedočenim znalcem Mocom (Sašom Ristićem) izbacio je štetočinu iz svlačionice( ipak se ušunjao posle remija sa Mihajlovčanima).

"Komunalci" su uveli red, povratili samopouzdanje igračima, stvorili preko potrebnu hemiju u ekipi, i najvažnije napravili pomak u igri, sa sve više momaka iz Valjeva, ali i dalje sa  izrazitim preplaćenim škartom na terenu, Sve to pod budnim nadzorom dvojice "posmatrača".

Stručni štab sa "četiri musketara" danas je namestio igru za dva gola u Ljuboviji, a moglo ih je biti i pet za toliko bitnu pobedu. Ispravljena je donekle glupost iz Parka Pećina od pre sedam dana kad je i 10 šansi bilo malo za 1 gol u mreži Poleta.

"Komunalci" imaju cenu ali kod milionera narodni fudbalski novac je u drugom planu. Ima ga ko lepih dana u oktobru. Dovoljno za dobrog trenera, i valjda to ne treba posebni naglašavati, i još uvek za ljubav do poslednjeg dinara, još uvek neproterane šetetočine iz valjevskog fudbala.

Vićentijević i omladinac Savić, skautiran proteklih nedelja, su bili strelci na vreme u Ljuboviji u prvom i drugom poluvremenu. Gol Drine samo je podgrejao nadu domaćina u Ljuboviji da može i u finišu meča do remija.

U smehotresnoj ligi svako svakog pobeđuje, i da je sreće bez štetočine Prva liga bi već bi bila overena iako još traje oktobar, a ne bi danas uspeh bio samo mesto iznad crte za ispadanje.

Za sedam dana predstoji novi težak teren i neugodan rival Provo. Nova pobeda, bude li je biće treća za deseti bod u gostima, uz 4 od 14 mogućih iz Valjeva, doneće novi pomak naviše na tabeli. Bez ijedne pobede na svom terenu, poraz od ubskog Jedinstva i četiri vezane "nule" ilustracija su neznanja štetočine  što valjevski fudbal evo već sedmu godinu bezobzirno zakopava i urniše.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas