Logo
Print this page

MILIONERI OPET "ČABRIRALI" Featured

1park pec ljubicDa novac vrti gde burgija neće nije ništa novo. Valjevski milioneri, u svetu sporta godinama su privilegovani da imaju budžete opet ništa. Ni pare ne leće neznalice i gubitnike.

Toliko novca nema ni  u snovima za sportske kolektive u Srbiji zastupljene i u evropskim takmičenjima.

Milioneri, ruže ono što se još samo imenom  zove valjevski fudbal  i košarka,  i za divno čudo još traju, Ali kako rade izmiče im tlo pod nogama!

Trenutno bogatiji ali i pored miliona narodnih para na  dnu Treće lige Zapad FK BK 2014 je ponižen u Provu u Mačvi 3:1.

Ime Zorana Stojadinovića nekad solidnog napadača, a sada nadaleko poznatog menadžera vezano je za Provo, moćno da razbije smešni tim iz Valjeva. Što  nije bilo pariskih 6:1 i više zasluge pripadaju Mitru Pejoviću golmanu najzaslužnijem što  zgubidanov tim nije još više rezultatski ponižen.

Ruženje i rušenje  napopularnijeg sporta medju Valjevcima se nastavlja.

Ciganija tokom i po završetku utakmice, besumučno vređanje i pretnje treneru "lojalnih"   fudbalskoj neznalici   i parazitu, potvrda su da fudbalski Minhauzen broji poslednje dane u valjevskom fudbalu.Tri boda više od poslednje Drine(8). U subotu dolazi lider Sloge iz užičke Požege, u suficitu samo 15 bodova, od valjevskog jada i čemera. Kako stvari stoje ma gde se igralo naredne subote, na Krušiku ili u Parku Pećina, ovojesenji trend gubitka bodova tima što letos "opravi" štetočina se nastavlja. 

Što pre ode i tim i štetočina rastu šanse da se fudbal  probudi iz kliničke smrti, i narednog proleća krene sa mrtve tačke.

Veče ranije slična tragikomedija onoj u Provu viđena je malo dalje, u blizini rumunske granice.

Košarakaški lub u rukama  oca i sina tone sve dublje. 

Vršćani sa skromnim rosterom u svom "Milenijuju" su slavii  80:73. Da u 5.kolu KLS stignu do druge pobede  posao im  je olakšan iz više  razloga.

Metalac i dalje nema "peticu". Mikulić to nikada nije bio, i biti neće. Otac i sin se i dalje usaglašavaju, a ponuda je preskromna. Bez centra  ni u KLS se ne može pobeđivati, posebno sa "stilom" ja pa ja, i niko više. Igra Metalca odavno je pročitana.Puko  ispucavanje do besvesti, zna se koga i zašto traje. Kada za poluvreme ne pogodiš ništa, a zatim u narednih 20 minuta u poremećenoj igri, statistički "skočiš" do broja jedan u timu pošto si ga  "udavio",  sreće nema.

Porazi se  nižu i kraja im nema.  

Jasno je već sada da od Super lige narednog aprila nema ništa.

Izvesno je sledi borba za opstanak. Ali važno je da se novac troši, statistika puni, a što ova tragikomedija sad "opterećena" i četvoricom trenera mlađarije traje da se forma ispuni, koga to još dotiče. Sledi u subotu 10. novembra u Valjevu u 18 sati derbi začelja: Metalac - Mladost.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.