Menu

zaglavlje

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO RUKOMETNI PARTIZAN, UZ DOPRINOS VALJEVCA MIKIJA RADOSAVLJEVIĆA

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO R…

Kao u svim sferama ži...

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I NARAVNO "najvećeg"...A NAROD JOŠ ČUTI

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

foto vikipediaTri najve...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA" PPORADILA NA ZLATIBORU, NASTAVAK SLEDI U PARKU PEĆINA

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA…

  Trebalo je strp...

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(1954-2024)

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(…

Autentični Valjevac, ar...

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ SRBIJE" PORUKA JE  EKOLOŠKOJ BOMBI!

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ …

Sa jasnom porukom da u ...

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVSKE KRALJICE KANA, TEOVA BAJKA, PSŽ,CZ,PFC I NARAVNO KURC Featured

tanja i ljiljaSučeni sa najezdom dezinformacija koje nas  guše poput smoga i čađi što mrače Valjevo,   daleko od stvarne realnosti i istine, današnja priča posvećena  je istini  kome drugom do Valjevkama i Valjevcima briljantnim u svetu sporta, ali i onim što misle da su uspešni, a nisu.

Za ovo drugo je istina je samo da je primera radi posle istorijskog ulaska u Ligu šampiona  srpski šampion Crvena zvezda inkasirao od UEFA za plasman i 4 osvojena boda  18.850.000 evra, plus prihod od prodatih ulaznica i marketinškog pula. Sve drugo je daleko od stvarne realnosti, ali i tome malo kasnije.

A uspešne u svakom pogledu su Valjevke Tanja Krakowska i Ljilja Ranković ove godine sa Kanom pobednice odbojkaškog Kupa i vicešampionke Francuske. I dalje  kao i klub briljiraju.

Tanja i Ljilja su VRLO zaslužne što je Kan danas u znaku DESETKE!

Naime Kan u šampionatu Francuske, jači je čak i od naše Zvezde u srpskom fudbalu. Bez  Mrakića, Širokog i ostalih manje i više rumenih Đokića, Kan je u šampionatu  nanizao 8 uzastopnih trijumfa. Kan  u Kupu( u gostima, a ne kao Zvezda da sve igra kući prim. aut.) je nepobediv, a u Ligi šampiona takođe. Nije na udaru francuske policije  u akciji "Dragan"  za razliku  od Srbije koja po tom pitanju ne sarađuje, kažu Francuzi, jer to tvrdi njhova policija.

Valjevke uživaju u odbojci, pobedama svog Kana, ali i valjevskih odbojkaša, posebno od kako ih pojačao i preprodio Pakleni Hari, Milan Ilić, na istom zadatku kao i Tanja Grbić, "kontrolor leta". Poručuju Ljilja i Tanja u glas da im nedostaje Valjevo, domaća hrana, ali će prvom prilikom "doleteti" kući na ih želja mine, da vide svoje naslednice u OK Valjevo i OK Srbijanka 014. Najviše bi se radovale susretima sa drugaricama  na istom zadatku, svojim Valjevkama Anom Lazarević internacionalkom posle Istanbula u Rumuniji i Majom Savić sada uzadnicom možda i budućeg šampiona Srbije Železničara iz Lajkovca.

                                                   TEOVA "KLINIKA DODAVANJA"

teo1

Koliko li hiljada kilometara dalje Miloš Teodosić ponekad igra za LA Kliperse. A Klipersi su ubedljivo poraženi u duelu sa Torontom, a svoju minutažu prošle noći dobio je i Miloš Teodosić.

U porazu LA Klipersa od Toronto Reptorsa 99:123. Teo je na  pravi  način iskoristio retku priliku da pokaže alama pod obručima da nije sve u trčanju, rvanju, pucanju i "kucanju".

I  naravno na jedinstven način valjevski košarkaški Merlin za čas je zaludeo je Amere.

BIla su mu dovoljna dva pasa da potvrdi kakvu magiju poseduje u glavi i u rukama. Amerikanci nisu krili oduševljenje pa  su košarkaški portali redom opisali i Teove poteze.

„Miloš Teodosić i njegova klinika dodavanja“, objavljeno je na „Tviter“ stranici „NBA TV“

Kapiten Srbije je imao učinak od 9 poena (3/5 za tri poena) i 3 asistencije.

SISTEM VREDNOSTI NA SRPSKI NAČIN I NARAVNO KURC

Na "RAJKU" u LŠ umesto najavljene pobede Zvezde videsmo nastavak brojanja PSŽ, samo  do 10. Videše "vidovnjaci" u odorama "sedme sile" sve i svašta. Priviđala im se strepnja Parižana, pa  "kradja sudija ", i na kraju opevaše " častan oproštaj fantastične Zvezde".

A surova istina je da su se trkali "fićko" i formula 1, sa ishodom poznatim još kad su kuglice u Nionu otvarane, a srećni učesnik LŠ čašćen da se pokloni, jasno je ko dan, boljima od sebe.

Ove večeri usledila je Breša u Pioniru i kako rekoše bi to "NBA" poluvreme za nastavak takmičenja i rekord Evropkupa preimenovanog FMP-a.

Noć pre toga gle čuda posrnuli Partizan, zna se čijom voljom masakriran i bez šanse da dobije reproprogram, pobedio je  u sred Francuske Asvel, i to sve kako kažu tabliodna škrabala "po živcima trenera i navijača". Partizan ni po kom parametru nije ni prići državnoj ljubimici,  a igraće u dalje Evrokup samo ako se stvare  dva od tri moguća uslova. Crno beli moraju na Nikoljdan da pobede u Beogradu  zvezdaša Štimca, i ostale Turke sa više od pet  koševa  razlike. Drugi i treći sulov uslov je da  Asvel ili Valensija savladaju u gostima Sankt Peterburg ili Trento.
I dok to čekamo  valja zaključiti naš Valjevac Matija Nastasić sa Šalkeom nastavlja pohod u Ligi šampiona, posle pobede nad Dinamom iz Moskve u 91. minutu.

I konačno veliki srpski prijatelj austrijski kancelar Sebastijan Kurc pozdravio je večeras pobedu i izglasano poverenje  britanskoj premijerki Terezi Mej. Kurc je  izrazio ličnu radost što će je videti u četvrtak na samitu lidera EU, u Briselu. A kako stvari stoje i kod nas se izbori bliže, bez obzira na novo prebrojavanje što sledi u subotu.

Licemerije i podaništvo,  nas dave poput smoga i čađi što pritiskaju Valjevo sve jače i otrovnije. Ali ako ne sneg, ono makar ledeni vetar će ih oduvati. Samo da dune.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas