Menu

zaglavlje

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

NA DORĆOLU METALAC PONOVO GAZDOVAO,  OPSTANAK JE OBEZBEĐEN!

NA DORĆOLU METALAC PONOVO GAZDOVAO,…

foto kls Kao i lane,...

"DRŽAVNI PROJEKAT" UZVRAĆA UDARAC U ARENI BEOGRAD 29. FEBRUARA

"DRŽAVNI PROJEKAT" UZVRAĆ…

 Od povratka u Srbij...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

KOP "VALJEVAC DO TOKIJA" I DOBRA IGRA VRATILI POBEDNIČKU ENERGIJU METALCU Featured

va do tokija 1 U višegodišnjoj nestašici istinskih sportskih događanja na valjevskim  prostorima Metalac dominira. Fudbalska groznica trese planetu pred početak SP u Kataru. U srpskoj prestonici igra se košarka na vanzemaljskom nivou. Kvalitet je doneo fascinanatnu rekordnu evropsku gledanost, a pelcer se primio i u Valjevu.

Metalac je najgledaniji klub u KLS, ne slučajno!

kkm simanic okk

Kiša je ozvaničila duboku jesen, a valjevski košarkaši su odigrali novi  meč dobro. "Kišna petorka"  Metalca je "okupala" kao niko ove jeseni OKK Beograd u najavi spreman da napravi iznenađenje u hali sportova 15.septembar. "Klomferi" su  "tuširani", ne zato što krov vremešnog objekta ponovo prokišnjava. Uništio ih je "pljusak" koševa, po svim parametrima najjače košarkaške družine u KLS.

Biće da su se”klonferi” samo dobro našalili   na svoj račun, najavljujući da da dolaze u Valjevo da pobede.  Metalac  da je “grizao” kako i koliko stvarno može, bilo bi sigurno pedestak razlike.
Ovako 95:69 ispade na kraju i podnošljivo za goste.

Imalu su momci na terenu iz kopa  na "Istoku" žestoku incijalnu kapislu. Najglasniji na tribini je bio "Valjevac do Tokija". Pevane su  stare, a i nekr nove navijačke pesme. Nije samo ispunjena jedna želja, "hoćemo stotku”, ali biće prilike, daleko je mesec maj.

Gledoci su videli još jedan dobar meč, sa minimalnim brojem "žutih minuta" Metalca. Dabl-dabl Lukovića(10 poena 14 skokova, 4 asistencije), nadmašio  je Dafi sa 25 poena,  6 skokova i 7 asistencija, za lični rekord i indeks 35. Mening je ubacio 14 poena uz 6 asistencija,  Durmo (16 poena, 5 sk, 4 as. ali i 5 izgubljenih lopti). Nikola Stefanović je uhvatio 7 lopti I 6 puta asistirao. Zanimljivo je da su pomenuti  starteri doneli 101 od 135 indeksna poena Metalcu. Učinak Bajića i Simanića ne sme se nikako potceniti. Videsmo i Branislava Vujadinovića zamenu za povređenog Islamovića. Prvi utisak,2 poena i 4 skoka, je nedovoljan   za vrednosni sud, ali je očigledno, momak može da pomogne. Gavrilovića nema više u rosteru, a nadamo se da ćemo uskoro  videti Ilića  i Šešliju na parketu. Minutažu su na kraju dobili i Valjevci, očekivano najbolji utisak je ostavio Nemanja Janković, mada je i koš Teofilovića izazvao burnu reakciju skoro 1.000 večeras prisutnih gledalaca.

Kod Beograđana Stefan Miljenović je ubacio 14 a Nenad 11 poena, dok je treći dvocifren bio Boris Savović sa 10 poena.

Bez poraza je i dalje Dinamik, večeras bolji od Čačka 94, kraj Morave  82:76. Sa skorom 8-1 Metalac deli drugo mesto sa Zlatiborom. Na  korak iza, sa dva poraza su Vojvodina, kraljevačka Sloga i subotički Spartak. U narednom 10. kolu Metalac ide u goste Mladosti u  Zemun, dok Dinamik čeka Kolubaru. Dva derbija su u Vojvodini. U Subotici: Spartak - Vojvodina, dok u Vršcu izabranici Vlade Đokića posle pet pobeda zaredom poraženi od Zlatiboru, čekaju Slogu. Zanimljivo je da klubovi od 9. do 16. mesta dele isti problem, kako opstati u ligi.

Na Metalac je očigledno  šokantni poraz od  Dinamika, ma koliko bio bolan i neprijatan, pored lošeg iskustvo je bio i dobra lekcija. U derbi mečevima potrebna je mentalna koncetracija, "fizika" i kolektivna hemija  svih 40 minuta, jer svako  opuštanje  može samo da šteti!

 “Uvređeni i povređeni” imaju pravo na svoj stav. Ali kad se izgubi nemoguće, razlog za ljutnju ne sme da bude kritički sagledan trenutak sa strane. Mnogo je važnija lična odgovornost svakog pojedinca, na i pored terena.  Možda neka reč i bude preoštra, ali ako si pravi, prepoznaćeš šta ti je činiti. Prejaka reč , te neće ze ubiti, samo će te ojačati!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas