Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

OŠTAR DEMANT VLASNIKA TV MARŠ ZBOG NESITINA U "TABLOIDU"! Featured

 

Povodom javne izrečenih optužbi na tabloidnom internet portalu “tabloid”, broj 539, u  tekstu pod naslovom “Tabloid je pozvan. Zastrašujuća pljačka u RTS-u traje godinama. Milijardu evra stavili u džep” , Zoran Dovečer vlasnik TV MArš Valjevo oštro  demantuje sve izrečene optužbe  na svoj račun.

Saopštenje prenosimo u celini:

"Autori teksta su  navodno dvojica odvažnih iz RTS-a čiji identitet je poznat redakciji magazina Tabloid. Jedan deo tog teksta odnosi  se mene(Zorana Dovečera prim.aut) i glasi.
“Što je najgore RTS je svoj glavni softver kupio od Zorana Dovečera, prodavca radijatora i bivšeg vlasnika televizije Marš iz Valjeva koji je bio optužen i uhapšen zbog privrednog kriminala i utaje poreza. Dovečer je kompletnu piratsku verziju delimično licenciranog softvera SPHERA DMAM kupljenu od francuske firme MBT za par hiljada evra i namenjenu televiziji Novi Pazar, preprodao RTS-u za pola miliona evra plus još četiri puta toliko kroz godišnje anekse pod maskom održavanja sistema.”

U vezi sa ovim izrečenim navodima odgovorno  izjavljujem:

1. Nisam prodavac radijatora. Jedno vreme, 2002. godine moja firma je uvezla izvestan broj  radijatora i druge opreme za parno grejanje, kotlove, solarne kolektore... Iako ovo nije previše bitan detalj, pretpostavljam da je ovo napisano  u  pogrdnim kotekstu.

2. Nisam bivši vlasnik RTV Marš. Vlasnik sam od osnivanja 1992. godine sve do danas, u  kontinuitetu.

3. Optužen sam 2003. godine u Valjevskom osnovnom sudu,  ne za utaju poreza i privredni kriminal nego za “zloupotrebu službenog položaja”.
Podignuto je 23 krivičnih prijava protiv mene i sve su odbačene kao neosnovane. Vrlo važno je da sam oslobođen od toliko velikog broja krivičnih prijava jer ova informacija okreće vizuru u odnosu na mene. Nisam kriminalac i nikada nisam osuđivan. Naprotiv, bio sam žrtva progona. Od Države sam posle svega dobio naknadu za nezakonito pritvaranje.

4. Sa francuskom firmom MBT nemam nikakve veze i nisam znao da postoji. Našao sam na internetu da postoji njihov proizvod sa nazivom “SPHERE DMAM” i to je verovatno razlog za grešku koju je neko napravio imajući u vidu da jedan od naših proizvoda ima naziv “D.MAM”. Njihov softver se može videti na internet adresi https://mediabroadcast-t.com/sphere-dmam-_l_EN_r_11_a_10.html.

5. Moja firma se zove Smart City d.o.o i proizvodi softverske sisteme za broadcast industriju (televizije svih veličina). Sve aplikacije razvijamo sami i nikakav softver ne preprodajemo. Na sajtu https:www.dovecher.tv možete se detaljnije upoznati sa našom ponudom i uvideti da je naš softver po mnogo čemu originalan.

Ističem da ni jedan od naših softverskih proizvoda nismo namenili televiziji Novi Pazar, jer su oni su samo jedan od naših kupaca.

6. Sistem za proizvodnju informativnog programa prodali smo i implementirali u RTS-u posle učešća na tenderu na kome je bilo još dva učesnika. Vrednost tendera je bila oko 585.000 EUR sa PDV za 4 godine. U tu cenu je uključeno četvorogodišnje održavanje.

7. Od potpisivanja ugovora po završenom tenderu, nismo ni jedan aneks ugovora potpisali sa RTS-om tako da nije tačno da smo još “četiri puta pola miliona evra” naplatili “pod maskom održavanja”.

Dovecher.tv – Digital Media Asset Management (DMAM
Konačno, ističem, nikada nisam osuđivan i to mogu lako potvrditi izvodom iz sudske evidencije. Ovo kažem zbog činjenice da na tenderima ne mogu učestvovati firme koje su u nekoj vrsti prekršaja ili je direktor ili vlasnik osuđivan" stoji na kraju obraćanja   javnosti Zorana Dovečera, vlasnika TV Marš Valjevo.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas