Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

Items filtered by date: jun 2019

POMOZIMO MALOJ ANI KUZMANOVIĆ

ANA 0Tragom molbe Jelene i Tike Kuzmanovićiz Požarevca, za pomoć svojoj maloj devojčici Ani, prenoisimo  njihovo pismo   i apel u celosti.

Dragi prijatelji,
Naša devojčica Ana rodjena je sa retkom bolešću Bilateral Microphthalmia,i slepa je od rodjenja. Prvobitni šok i tugu zamenili smo borbom i rešenošću da ima srećno detinjstvo i život nalik svakom zdravom rodjenom detetu.Na tom putu potrebna nam je vaša POMOĆ.
Mi smo trenutno u Londonu. Obavili smo sve preglede na Moorfields eye hospital i dobili preporuku da se započne sa tretmanom Hyfrogel expansion kako bi se sačuvale očne duplje, uradila protetika a kasnije eventualno operacija na desnom oku na kome je očuvan očni nerv.
Taj tretman traje 3 do 6 meseci i košta 15000 £
Napominjemo da se ta metoda ne radi u Srbiji. Mi nismo u mogućnosti da sami obezbedimo taj novac za lečenje te vas molimo da nam pomognete.

Lekari u Londonu se dali preporuku da se HITNO krene sa tretmanom dok se kosti glave formiraju kako bi se sačuvao izgled lica.

Ukoliko ste u mogućnosti da nam pomognete žiro račun mame Jelene Kuzmanovic.ANA1
Kod UNI CREDIT BANKE
Dinarski 170001049346000014
Devizni
IBAN RS 35170001049346000111
SWIFT. BACXRSBG

Ujedno molim sve prijatelje koji imaju ideju o organizaciji ili iskustvo u organizaciji neke humanitarne akcije da nam pišete, prvi kontakt je fb Jelena Tika Kuzmanovic

Vaši Jelena,Tika &Ana Kuzmanovic

Read more...

MAŠI CVETKOVIĆ BRONZA NA ŠAMPIONATU DRŽAVE A AKVATLONU

  • Published in Razno

Masa Cvetkovic akvatlon 2019Na državnom prvenstvu u  akvatlonu(trčanje, plivanje, trčanje) članica  Triatlon kluba ATP iz Valjeva Maša Cvetković je osvojila  treće mesto.

Maša Cvetković je bila  najbrža u plivačkoj  deonici u reci Tamiš. Na suvom u trčanju rivalke su bile bolje i Maša je na kraju bila treća.

Boje TK ATP branil su Maša Cvetković, Anđela Lazić i Sara Petrović.

 

Read more...

"LJUBA VRAPČE" NOVA POTVRDA DA JE BOKS NA PUTU POVRATKA

  • Published in Boks

najbolji 1Nova potvrda da se boks vraća na stare staze uspeha stigla je predposlednjeg dana juna iz Valjeva. Ideja istinskih sportskih radnika iz BSS po drugi put je za tri godine, od kako turnir mladih bokserskih nada živi, bude  Valjevu uz podršku entuzijasta iz šampionskog Metalca, je bila pun pogodak.

Na otvorenom terenu Studenta pred više stotina poklonika boksa na ring su  izašla  34 mlada boksera i četiri bokserke iz 17 klubova iz Srbije, Crne Gore i Slovenije.sudijacurica

curice

nos

cigfic2Najbolj medju jednakima po oceni stručnog žirija je bio Nikola Radenović iz Budve. Sara Ćirković je najbolji tehničar, a borba dana bila je izmedju Budvanina Andrije Brajkovića i Adama Krstovića iz lazarevačkog Grejtesta. Metalac je nastupio sa 5 mladih boraca, a najbolji utisak je ostavio Ivanović.

Treći po redu turnir “Ljuba vrapče" u Valjevu su potpisali: Dragoljub Radović, Uros Pušković, Bojan Rakita, Dragan Vićentić, Đorđe Milanović, dr Zoran Živković, Predrag Damnjanović, Željko Plavšić, Vladan Janković i sudije: Marija Petrović, Momčilo Jakovljević Miloš Danilović, Zoran Andrić i Aleksandar Knezević.

Rezultati:

rezultati Ljuba Vrapce III

 

1ljuba v svi

2

.

 

.

Read more...

VIDOVDAN PRAZNIK MUDROSTI SNAGE I VOLJE DA LJUDSKOST NADJAČA ZLO

  • Published in Srbija

 

1VIDOVDAN FOTO VIKIPEDIAfoto Vikipedia"

"NEKA BUDE ŠTO BITI NE MOŽE, NEKA TRAJE BORBA NEPRESTANA" reči su Njegoša, čoveka blistavog uma, poglavara srpskog naroda, u svakom vremenu aktuelne.

Na muci se poznaju junaci, u borbi protiv zla što stiže od neljudi i sve bi  pred sobom da razori.

U tom kontekstu i Vidovdanske istine su pred nama.

Valja krenuti od ženske ćudi, jer žena je moćna da uradi i nemoguće da učini da ostvari zacrtani cilj.

Srbija je domaćin Evropskog prvenstva u košarci.

FIBA  je Srbiji "otkinula" u promotivnom svom sportu Kosovo i Metohiju.

Samo za dve večeri laž i pogan što bi neko da nametne potrle su pobedama i plasmanom u osminu finala EP srpske košarkaške heroine, što im se  finale ameši ako se pre ne ispreči najbolji, Španija.

Predvođenje kraljicom Jelenom Bruks Milovanović i najboljim tandemom  na šampionatu Anom i Sonjom, Srpkinje su zabeležile dve velike pobede za svoj narod i sebe, ali i legende sveta košarke što se preseliše uoči Vodovdana u većnost, Žarka Varajića i Vukicu Mitić

U grupi "smrti" preksinoć su pobedile Belorusije(55:53) i na Vidovdan Rusiju(77:63). Bez obzira na ishod nedeljne utakmice sa Belgijom, već su u Beogradu na putu ka novoj medalji na EP.

Heroj Srbije, kapiten reprezentacije Jelena Bruks Milovanović, osvajačica zlatne medalje na EP u Budimpešti 2015. godine i bronzane na Olimpijskim igrama u Riju 2016. nakon samo tri meseca od kako je postala majka predvodi sa sinom Srbiju. Sa sinom se pripremala i pokazala odmah na startu šampionata u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu koliko joj znači dres reprezentacije.

jelnam m bruks

Srbija sa Jelenom, Anom, Sonjom, Nevenom, Dajanom, Nikolinom..... i naravno Marinom ne treba da brine jer radosti tek slede. A i da se zna koliko je istinita misao Njegoševa: "Ćud je ženska smiješna rabota...da učini što joj srce žudi".

Ana-Dabovic-Jelena-Bruks-Sonja-Petrovic                                  foto FIBA           Lepo je kad se lepe stvari dešavaju baš na Vidovdan!

A danas u konačno Gradu šampiona je praznik je pred nama dan boksa, i to na otvorenom, na Studentu od 17 sati. 1ljuba vrafoto BSS

BK Metalac i BSS biće domaćini budućim asovima ringa. Skoro 50 momaka, a biće i devojaka, već su stigli u naš grad da na sve prepoznatljivijem i važnijem turniru "Ljuba vrapče" pokažu svoj talenat i veštinu u sportu rezerevisanom za hrabre, mudre i momke i devojke, spartanske krvi pobednika.

I pored svih pogrešnih i kontraprodukrivnih poteza izazavnih   politikom onih što daju sebi za pravo da promovišu i podržavaju gubitnike, neznalice, sitne profitere, zlo i pošast, valja samo reći: "Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka".

A časnima naklon do zemlje i svo poštovanje ovog sveta.

Za Valjevo, Valjevke i Valjevce to su već zaboravljeni Mladen što uzdiže uništeni Krušik, Kinezi i Italijani što sa Gorenjem i Valijem hrane kao i Krušik Valjevke i Valjevce i ne samo njih.

Naklon za košarkaškog čarobnjka Miloša, što voli svoje  Valjevo i gradi Grad sporta na Divčibarama,  a Grad Valjevo konačno nešto dobro u sivilu loših poteza, hvala bogu  prepozna i podrža na najbolji mogući način.

Konačno sve pohvale i za tvorca bokserskog šampiona Srbije  Metalca, "malog" Đorđa što sa saradnicima i Spartancima poput sebe gubitaša Vodovod izdiže od 2016, do danas, da bude  ponos Grada Valjeva, promocijom pravih vrednosti u  pravo vreme.

I da se zna i ne zaboravi. Za  Vidovdan osta da traje  bruku fudbalska, a prete nove i još gore i pogubnije.

I zato na kraju poruka svima  što bi da ruže i ruše sve što je  brend  Valjeva  "Ničija do zore "

Read more...

PREMINUO LEGENDARNI TRENER BORO DŽAKOVIĆ

boro-dzakovicfoto nova sloboda ba

U Beogradu je u 74. godini umro proslavljeni košarkaš i trener Borislav-Boro Džaković.

Borislav Džaković rođen u Mostaru 24. oktobra 1947. godine. Košarku je igrao u KK Lokomotiva iz Mostara od 1963. do 1967. godine, da bi zatim počeo da radi kao trener.

Počeo je u" 22decembru" a sa Partizanom 1994/95. osvoja „duplu krunu”,(u ekipi su bili Rebrača, Berić, Brkić, Lončar, Robnjak, Čubrilo, Ristanović, Šilobad, Bulatović, VI. Petrović,V. Vidačić, Ž. i Z. Stevanović, Radovanović).

kao dok je sa Crvenom Zvezdom, bio šampion u sezoni 1997/98 godina.Radio je u Šibenki i Borcu iz Banja Luke,Vojvodini, kiparskom ENAD-u.

Slobodu Ditu iz Tuzle je dva puta uvodio u Prvu ligu, potom je bio šef stručnog štaba Šibenke, banjalučkog Borca, a sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio je zlatnu medalju na Balkanskom prvenstvu 1986. godine. Dva puta je proglašavan za trenera godine i to 1983. i 1995. godine.

Dve godine je radio kao koordinator mladih selekcija, a u nekoliko utakmica vodio KK Metalac u Super ligi Srbije u maju 2016.

U januaru ove godine Bora Džaković je postao savetnik u makedonskom košarkaškom klubu Ohrid.

Rukovodio je internacionalnim košarkaškim kampom „Prof. Aleksandar Aca Nikolić” na Zlatiboru.

Kao i svi Mostarci, je trenirao fudbal u Veležu, do poslednjeg dana je ostao veliki navijač "rođenih".

Košarku je zamenio fudbalom i nije pogrešio.

Iako je godinama bio izvan Mostara, rodni grad nikad nije zaboravio i uvek je isticao da je Mostarac od glave do pete. Svake godine, dolazio je u rodni grad. Obilazio bi zgradu u ulici Mahe Đikića na Strelčevini, gdje je rođen, i ulicu Salke Šestića, gdje je rastao. I posle lečenja u Atini govorio je da čim se oporavi, dolazi u Mostar, među svoju raju i prijatelje.

Nažalost, smrt je bila jača. Boro Džaković otišao je u nebeske visine, u legende. Svima koji su ga poznavali ostaće u sećanju kao veliki čovekoljubac, i Mostarac koji je voleo svoj grad kao zenicu oka.

Komemoracija u KK Partizan je u ponedeljak, a vreme i mesto sahrane još uvek nisu određeni.

Read more...

VALJEVAC DR MARKO OGNJENOVIĆ ZA BOLJU BUDUĆNOST SRPSKOG ZDRAVSTVA

  • Published in Srbija

DR MFOTOFB U akciji Vlade Srbije zapošljavanja najboljih studenata i učenika i medicinskih škola u Srbiji najbolji su dobili  ugovore. Jedan od najboljih je dr Marko Ognjenović jedan od 102 diplomca medicinskih fakulteta univerziteta u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Prištini i Kragujevcu.

Na svečanosti u “Palati Srbija” najboljim diplomcima uručeni su ugovori o radu.

Sa svečanosti je upućena poruka  da država veruje u njih i daje im šansu da napreduju i unaprede zdravstvo u Srbiji.

Dr Marko Ognjenović nema dilemu, radiće u Opštoj bolnici Valjevo jer vezan je za svoj grad, za porodicu i prijatelje, a drugi razlog je okrućenje svojih sugrađanja.

Markov prosek je 9,73 na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Usvršavaće svoja znanja u hirurgiji.

” Odgovornost, posvećenost pacijentima i stalno usavršavanje. Jednom rečju, izazov. Opredelio sam se za Opštu hirurgiju,poceo sam da radim i u kao anesteziolog i gastroenterolog “, kaže mladi lekar,ističući posebno dugu tradiciju i istoriju valjevske medicinske ustanove

”U  Opštoj bolnici Valjevo, svečana sala nosi ime „Dr Jovan Mijušković“, čoveka koji je prvi uradio čuveni šav na srčanom mišiću i postao deo istoriju svetske medicine. Valjevska bolnica je prepoznatljiva po brojnim generacijama lekara i zdravstvenih radnika. Tradicija i kvalitet su doneli mladima mogućnost nadgradnje znanja na brojnim klinikama i institutima u Beogradu. Sa Medicinskim fakultetom imamo jednu šansu da se usavršavamo i da napredujemo u svom poslu ", nema dilemu dr Marko Ognjenović, budući specijalista i nema dileme vrhinski hirug.

Marko Ognjenović smatra da je projekat Ministarstva zdravlja i Vlade Republike Srbije svakako korak napred, izuzetno bitan na putu za mlade stručnjake, lekare, sestre i uopšte perspektivne ljude u Srbiji. Ognjenovićeva poruka je da svako treba da prati svoje želje i da nikada ne odustaje od zacrtanih ciljeva, i da volite svoj posao i ljude.

Na svečanoj dodeli u Palati Srbija uz dr Marka Ognjenovića prisustvovao je i zamenik direktora Opšte bolnice Valjevo, dr Zoran Milosavljević.

” Čestitam mladom kolegi na izuzetnom uspehu na studijama, a lično smatram da je velika čast dobiti ugovor o radu od predsednika države. Projekat Ministarstva zdravlja je poseban jer pruža podršku mladima i pokazuje da država prepoznaje uspešne mlade ljdue i brine o njima. Ovaj vid zapošljavanja obezbeđuje da najuspešniji budu nagrađeni i da su u budućnosti stub našeg zdravstva i države Srbije “, kaže dr Zoran Milosavljević.

Read more...

ZENITU "VAJLD KARD" EVROLIGE, PARTIZAN U EVROKUPU

Novica-Velickovic

foto KSS

Pobeda u 4. utakmici finala plej ofa SLS, pa  poklonjena titula poraženom rivalu bila je uvod u novi poraz najboljeg kluba u u istoriji klupske košarke na prostorima Srbije. Partizan je uoči Vidovdana izgubio unapred izgubljenu bitku.

U Barseloni 27.juna Bord Evrolige je dodelio specijalnu pozivnicu za nastup u sezoni 2019/2020 Zenitu iz Sankt Peterburga.

Partizan je u svim parametrima iznad ruskog kluba, ali je presudio sponzor Gasprom, pa su  Đordi Bertomeua i društvo pozvali Zenit.1pfc k

foto SARA LU

Najtrofejniji srpski klub treću godinu zaredom igraće u Evrokupu što je u ovom trenutku i realno bolja opcija.

Partizan će imati prostora da igra rasterećenije ABA ligu, sa jasnim ciljem da je osvoji. Crno beli su već lider Evrokupa po jednom vrlo bitnom paramateru. Publika će rušiti rekorde gledanosti u ovom takmičenju, a atmosfere na utakmicama Partizana nema nigde u Evropi i doprineće ostvarenju planiranog cilja.

Ostaje da Trinkijeri i Lončar pogode igrače, pošto se pozdrave sa mnogima iz protekle sezone.

1trinki i mijailo

Posao odgovoran, težak i nezahvalan, ali sa sigurnim finansijama, podrškom sponzora i reprogramom dugovanja otvara  mogućnost da Partizan stvori respeketibilan evropski tim, moćan da se bori i osvoji Evrokup i na taj način obezbedi igranje u Evroligi 2020. godine.1pfc t

U Evroligi će u sezoni 2019/2020 igrati: Baskonija, Barselona, Real Madrid i Valensija (Španija), Olimpijakos i Panatinaikos (Grčka), CSKA i Himki (Rusija), Anadolu Efes i Fenerbahče (Turska), Alba i Bajern (Nemačka), Makabi Tel Aviv (Izrael), Armani Milano (Italija), Žalgiris (Litvanija), ASVEL (Francuska) i Crvena zvezda Beograd već u fazi renoviranja tima i dovođenja pojačanja. Danas je objavljeno novo ime u rosteru crveno belih. Derik Braun(31) levoruku šuter, igra na pozicijama 4 i 5. Lazić, Beron Čović i Simanić ostaju, a tek sledi akcija dovođenja još boljih igrača.

Evroliga startuje 3. oktobra, a završava se 24. maja u Atini finalnom utakmicom fajnal-fora.

 

Evrokup će igrati 26 timova. ABA liga bi u Evrokupu mogla da ima maksimalno tri učesnika učesnika, pored Partizana, tu su Cedevita Olimpija i Budućnost. Ukupno 13 zemalja imaće svog predstavnika u ovom takmičenju sledeće sezone, ukupno četiri bivša šampiona Evrope, računajući i srpski tim. Grčka nakon tri sezone ponovo ima tim u Evrokupu, reč je o finalisti plej-ofa, ekipi Promiteas. Izrael će predstavljati Makabi Rišon, nakon jedne sezone bez učesnika iz ove zemlje.

Učesnici Evrokupa su: Monaco, Gdynia,  Budućnost, Cedevita, Olimpija, Darussafaka, Badalona, Trento, Oldenburg,Galatasaray, Brescia. Limoges, Lokomotiv Kuban, Rishon, LeZion, Andorra, Nanterre 92, Promitheas, Ulm, Rytas Vilnius, Virtus Bologna, Tofas. Umana Reyer, Unicaja, UNICS i PARTIZAN.1pfc saraSARA LU

Read more...

AERODROMU VS U BATAJNICI IME HEROJA, NEBESKOG VITEZA MILENKA PAVLOVIĆA

  • Published in Svet

1mp mig 29

Aerodrom Vojske Srbije "Batajnica" kod Beograda od danas  nosi ime heroja "Pukovnik - pilot Milenko Pavlović" u znak sećanja na komandanta 204. lovačkog puka koji je poginuo u 4.maja 1999. godine, prenosi specijalizovani vazduhoplovni portal "Tango six".

aerodrom batajnica izvorn1

fotogradije  iz knjige Život i smrt Mlenka Pavlovića i N-1

Kako navodi taj portal, odluku o preimenovanju aerodroma doneo je načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović, načelnik Generalštaba Vojske Srbije, 6. juna, stupila je na snagu i pa je novo zvanično ime najvećeg namenskog aerodroma na prostoru ex SFRJ ne kao do sada geogarfski pojam već nosi ime slavnog pilota, lovca u modernoj istoriji  jugoslovenskog i srpskog RV i PVO.

Pukovnik Milenko Pavlović(1959-1999) je odlikovan Ordenom za hrabrost, a SPC je njegovoj porodici dodelila Orden Svetog vladike Nikolaja za junačko delo.

Za narod Milenko Pavlović je heroj od dana junačke žrtve u svom Migu-29 u neravnopravnoj bici sa kukavicama i zlikovcima bez ljudskog dostojanstva poslatih da unište mali častan i dostojantven narod. Mlenkov Mig- 29 pogođen je sa beznedne razdaljine projektilima iz eskadrile NATO zlotvora  što su se obrušila na Valjevo i vojnu fabriku Krušik u sred bela dana. Ispalili  su smrtonosne projektile  i dali u beg kad su ugledali ko im ide u susret.

1mp sam

1mp rusi

U vreme NATO agresije na SR Jugoslaviju 204. lovačka eskadrila raspolagala je sa 14 Migova 29, a po naređenju vrhovne komande u susret agresoru Pavlović je iz kokpita izvukao mlađeg kolegu uz obraćanje: „Majku vam dečju, nećete vi da ginete, ja ću!

Sve do poslednjeg trenutka je bio u radio vezi sa operativnim centrom i ta komunikacija govori o njegovoj nestvarnoj hrabrosti. Na pitanje da li je uočio avione agresora, pukovnik je mirnim glasom odgovorio: „Vidim ih, ali vide i oni mene“. Zavladao je tajac, a pre nego što će biti pogođen i oboren i nestati sa radara rekao je: „Imam ih, ali imaju i oni mene“.

Državni i vojni vrh su davanjem imena heroja Milenka Pavlovića vojnom aerodromu "Batajnica" ispunili samo deo duga.

Valjevke i Valjevci  i narod Podgorine od 1999. do danas zahtevaju da se MIlenko Pavlović odlikuje ordenom Narodnog heroja, ali država još ne reaguje.

1mp famU Valjevu i selu Bujačić je podignut spomenik i spomen obeležje heroju našeg vremena, u rodnom Gornjem Crniljevu je otvoren muzej posvečen životu i delu heroja. Centralna ulica u Batajnici koja vodi do aerodroma nosi ime pilota Milenka Pavlovića. Takođe i jedan avion VS Mig-29 evidencijskog broja 18351 nazvan po Milenku Pavloviću, kao i još dva MIG-a po herijima poput Milenka, Životi Đuriću i Zoranu Radosavljeviću.

Heroj Milenko Pavlović je drugo muško dete Milorada i Radmile Pavlović. Sa suprugom Slavicom ima sinove Srđana i Nemanju.

Read more...

LETNJA BASKET LIGA OD 4. DO 11.JULA NA STUDENTU

LBL FOTOfoto LBL

Dvadeset prvo izdanje Letnje basket lige, jedne od brojnih manifestacija Grada Valjeva ovog leta počeće u četvrtak 4. jula i trajaće 7 dana. Grad Valjevo je ove godine izdvojio 250.000 dinara, za takmičenje basketaša na otvorenom terenu Studenta.

Basket se igra po zvaničnim FIBA pravilima 3 na 3. 

Sekretar Sportskog saveza Valjeva Radomir Simić je na konferenciji za novinare podsetio da prijavljivanje traje do srede 3.jula i da se ekipe prijavljuju u agenciji „Sofing“ u Pantićevoj ulici broj 61, preko puta hrama Presvete Bogorodice. 

“Za pobedničke trofeje i vredne nagrade boriće se devojčice, mlađi pioniri, kadeti, juniori, seniori i bude li ih i veterani. Kotizacija je od 1.000 do 6.000 dinara, zavisno od uzrasta.

.

 

Read more...

EVROPSKE IGRE U MINSKU: SPALA KNJIGA NA DVA SLOVA

  • Published in Boks

savic i vucicfoto tanjug

Bokserski reprezentativac Srbije Vladan Babić(+91) je savladao Litvanca Valaviciusa Mantasa u osmini finala na turniru Evropskih igara u Minsku jednoglasnom odlukom sudija. Sutra ga očekuje Ukrajinac Viktor Vikhrist, aktuelni prvak Evrope. Učešće na turniru završio i Dušan Janjić(52), pa Dejan Konovalov sa Babićem jedini nastavlja takmičenje.

U žestokom okršaju Babić je u nekoliko navrata  pogađao Litvanca ali se rival uvek vraćao u meč, što ipak nije bilo dovoljno za preokret. Član beogradske Fontane, inače udarna pesnica Loznice vicešampiona Bokserske lige Srbije je jednoglasnom odlukom sudija 5:0 pobedio.Babic Vladan

foto OKS         Babića očekuje aktuelni prvak Evrope Viktor Vikhrist iz Ukrajine.

Reprezentativac Srbije i najuspesniji bokser Metalca u šampionskoj sezoni Dušan Janjić  u kategoriji do 52k g je poražen u osmini finala, kao predhodno Savić, Grmuša i Gavrilović. Četvorka Metalca je bila  faktor X  u osvajanju prve šampionske krune valjevskog kluba.

Read more...
Subscribe to this RSS feed
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas