Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALIS LETI ZA REPUBLIKU SINGAPUR U "GRAD LAVOVA" Featured

Valis vk 12 22VK Valis na kraju najplodonosnije godine od osnivanja pored uspeha u srpskoj vaterpolo eliti, Jadranskoj A-1 ligi, svetskih i evropskih odličja svojih mladića, na kraju kalendarske godine obeledanio je  početak  saradnje sa  Vaterpolo akademijom “Pacer” iz Reublike Singapur.

Valisovci su dobili  poziv iz  “grada lavova” koji se ne odbija.

Mladi Valjevci su pozvani da budu gosti  Republike Singapur, a da sve troškove puta i boravka snose domaćini!

Saradnja  je uspostavljena.

Gosti VK Valis su  mladi  vaterpolisti Vaterpolo akademije “Pejser” (eng. Pacer) iz Singapura, najvećeg vaterpolo kluba u Jugoistočnoj Aziji.

Petnaest dečaka  “Pejsera”, uzrasta 13 i 14 godina, trenira pod balonom u SRC  “Petnica” . Singapurćani naredne godine organizuju internacionalni turnir Pacer Water Polo U-15 Invitational Cup, uz učešće klubova iz eks SFRJ , Evrope, Australije i Okeanije.

 Saradanjom VK Valis  Akademije “Pacer” mladi  igrači iz Singapura su u prilci da steknu nova  iskustva, igrama protiv  vršnjaka iz Srbije, ali i nove prijatelje.

Vlasnik Vaterpolo akademije “Pejser” Kum Luen Ting I sportski direktor “Pejsera” Dejan Milaković  su oduševljeni ni prijemom u Valjevu.

vk valis Ting singapur

Vaterpolo akademija “Pejser” sa Nacionalnom sportskom asocijacijom Singapura godinama  organizuje Invitational Cup. U goste  nam dolaze  deca iz celog sveta, da se druže, da osete čari  Singapura i  ostvare nova prijateljstva. Sport nema je granice. Pokušavamo da dovedemo decu iz Evrope u Singapur, ali i da naša deca dolaze da treniraju u Evropu, i u Srbiju. Poziv “Valisu” je upućen, a  deci i trenerima biće obezbeđen celokupan smeštaj, hrana i transfer  tokom boravka i trajanja turnira. Imaće priliku da vide i borave u Singapuru, što je šansa koja se pruža možda jednom u životu”, istakao je gospodin Kum Luen Ting vlasnik  Vaterpolo akademije “Pacer”

Sportski direktor Akademije “Pacer” Dejan Milaković očekuje da saradnja  traje, i da  svake zime  vaterpolisti  iz Singapura budu u Valjevu.

vk valis singapur

Cilj nam je da sa decom do 14 godina radimo, da svi budu srećni,  a poosebno da ojačani iskustvom u Valjevu dočekaju   sšremno, turnir  svom gradu. U Valjevu smo  pet dana, pre toga smo bili gosti u nekim drugim gradovima u Srbiji, Gostovali smo i u Istanbulu”, rekao je  Milaković i poželeo VK Valis da u budućnosti bude još uspešniji, a pre svega da dobije zatvoren bazen.

Milaković je izrazio zadovoljstvo što su mladi vaterpolisti iz dalekog Singapura dobili priliku da dođu u Srbiju i u Valjevo, da treniraju ovde i stiču nova sportska iskustva. On se zahvalio VK Valis na sjajnim uslovima za trening, srdačnom gostoprimstvu i na toploj dobrodošlici.

Vaterpolo akademija “Pejser” trenutno broji oko 400 članova, a cilj nje  da imaju preko 500 članova koje će u najboljim  uslovima moći da stignu do uspeha", zaključlio je Milaković.

 Kum Luen Ting, vlasnik Akademije “Pejser”, visoko poštuje stručni rad iz Srbije. Pored Dejana Milaković na Akademiji rade još 3 srpska trenera, tvog čega  “Pejser” otskače od rivala.

Trener VK Valis Miloš Saković je izrazio  zadovoljstvo što  vaterpolisti “Valisa” imaju priliku da steknu prijatelje iz daleke Azije i obrnuto.

vk valis Milos Sakovic

“Dani provedeni sa dečacima iz Singapura će ostaviti dubok trag u bavljenju sportom mladih vaterpolista Valisa. Jako je plemenito što gospodin Ting, kao vlasnika “Pejsera”, osim sportske saradnje želi da obezbedi da njegova Akademija snosi sve troškove boravka naše dece.  Svi znamo da u Srbiji nije isti standard kao u Singapuru i to je dodatni benefit za naše vaterpoliste, jer uz minimalne troškove imaju priliku da vide daleku Azijurekao je Saković, i zahvalio se gospodinu Tingu, u ime kluba VK na ponudi i pozivu za učešće na turniru.

Predsednik VK Valis Nebojša Stojaković potsetio na uspehe VK Valis u 2022. godini, i i na ono što sledi.

“ Mladi “Valisovci” su juniorski šampioni države. Seniorska ekipa  je među  6 najboljih klubova Super lige, i ponovo ide  u LEN Evro Kup sledeće godine, Treću u sezonu zaredom ćemo  igrati sa najboljim klubovima u Srbiji.

Nije mala stvar biti u društvu Patrizana, Crvene Zvezde, Šapca, novih  vaterpolo “aždaja” VK Radnički i VK Novi Beograd.   VK Valis, SRC Petnica i Valjevo će imati čast da od februara do aprila  2023. ugoste  RadničkiCrvenu Zvezdu i Partizan.  U  Kupu Srbije smo  u 8 najboljih ekipa i 14. januara idemo  na megdan ekipi Novog Beograda,  trenutno su najbolji  u državi. U LEN Euro Kupu iako debitanti smo se plasirali u  drugi krug, što je veliki uspeh, s obzirom na mladost ekipe. Ubedljivo smo najmlađa ekipa u Regionalnoj ligi, što nam ne smeta da budemo na  drugoj poziciji, a pokušaćemo i više , rekao je Stojaković I najavio da će  VK Valis i grad Valjevo prvi put biti organizator jednog od četiri turnira u okviru Regionalne lige.

“Od  20. do 22. januara u  goste nam dolazie: VK Vojvodina, Proleter, Medvešćak, Novi Beograd i Nais. Utakmice se igraju tri dana i posle toga VK Valis čeka još jedan turnir u Beogradu.  Prvoplasirana ekipa direktno ide u Premijer ligu, drugoplasiranu očekuje baraž sa pretposlednjom ekipom iz Premijer lige. Naš cilj i želja je da od sledeće godine budemo i u najelitnijem takmičenju eks SFRJ”, naglasio je Stojaković.

Prvi čovek Uprave VK Valis zahvalio se Gradu Valjevu kao najvećem sponzoru kluba i istakao da je sa Gradom ostvaren zavidan nivo saradnje. Nije izostao apel privrednicima grada Valjeva,  i onima što  potenciraju priče o Valjevcima, da konačno  pomognu klubu.

vk valis prijem laza 21

“Dobili smo pomoć od Grada, jer nismo mogli planirati prošle godine da ćemo biti učesnici Len Euro Kupa. Naše učešće na tom takmičenju je prezentacija svih nas i grada Valjeva. Godinama i mesecima apelujemo da nam valjevski privrednici pomognu, ali ta pomoć je poprilično tanka. Ako hoćemo da ovaj grad ima ovakav stabilan klub na najvišem nivou takmičenja, ne možemo se oslanjati samo na pomoć Grada. Kad god smo imali finansijski problem mi smo se obratili Gradu, i dobili smo podršku i pomoć. Prepoznati smo i na nivou drugih zemalja. Sada su nam tu prijatelji iz Singapura, a prošle godine smo ugostili 4 reprezentacije. Mi  smo reprezent, a  da bi opstali  na sadašnjem  nivou i van granica našeg grada, države, pa čak i kontinenta, neophodno je da svi  svi zajedno  reprezent unapredimo. Svi u gradu Valjevu koji se smatraju Valjevcima i posebno, oni što  potenciraju priče o Valjevcima, da nam pomognu u tome i da naša priča traje još dugo dugo”, istakao je Nebojša Stojaković.

VK Valis ima  4  juniorska reprezentativca. Kapitena Aleksandra  Kovačevića, Srđana Baucala, Radosava Vrijevića i Vuka Anđelića.  Takođe, pre par dana potpisan je ugovor o saradnji sa centrom Nikolom Nikolovim, koji se vraća iz Mađarske.

Ruka podrške i saradnja  sa istnskim  prijateljima jedino može još više unaprediti, sve dobro što se dešava u VK Valis.

Za početak, podrška najvećih, a posebno potencijanih  investitora u Valjevo, ali pre svega reakcija vrha države,  je  šansa za bolju budućnost VK Valis i valjevskog sporta u celini!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas