Menu

zaglavlje

ODBOJKAŠKOM MAGIJOM  VALJEVKA MAGDALENA  OBUĆINA KRČI PUT KA ZVEZDAMA

ODBOJKAŠKOM MAGIJOM VALJEVKA MAGDA…

foto oss Kad od malih n...

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO RUKOMETNI PARTIZAN, UZ DOPRINOS VALJEVCA MIKIJA RADOSAVLJEVIĆA

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO R…

Kao u svim sferama ži...

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I NARAVNO "najvećeg"...A NAROD JOŠ ČUTI

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

foto vikipediaTri najve...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA" PPORADILA NA ZLATIBORU, NASTAVAK SLEDI U PARKU PEĆINA

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA…

  Trebalo je strp...

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(1954-2024)

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(…

Autentični Valjevac, ar...

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ SRBIJE" PORUKA JE  EKOLOŠKOJ BOMBI!

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ …

Sa jasnom porukom da u ...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

CRNI BOMBARDER ODVEO VALJEVSKE VANZEMALJCE U ELITU SRPSKE ODBOJKE!!! Featured

1 ok va pfc

San  je 3. februara 2018, konačno dosanjan. OK VA 014 Gorenje j pobedio jedinog konkurenta u trci za Super ligu Partizan 3:2 (25:19, 27:29,25:16,23:25, I 15:9) isto kao i u Beogradu prošle jeseni. Nikola Crni Ražnatović predvodnik  eskadrile Suhoja Su-35 S, sa Kolubare je nemilice "granatirao" crno belu teritoriju. Rival  moćan da se sa armadom mladih lavova izbori za  dva sata, viteški i  dostojanstveno  sportski je pružio ruku i čestitao uspeh valjevskim vanzemaljcima.

Osam kola pre kraja  "VV" imaju imaju  dve pobede više od crno belih, i raspored koji im garantuje potvrdu sinoć ostvarenog uspeha, u nikada punijoj valjevskoj "Arenici" kraj Ljubostinje. Samo da se zna, za ovakvu vrstu "rata" potrebnio je još jače  "ozvućenje".

Odbojkaši kluba  VA 014 Valjevo Gorenje dobili su najvažniji meč od kada se igra muška odbojka u Valjevu, derbi sezone, decenije, milenijuma.

Odigrali su  maestralno prvi, treći i set odluke.

Valja istaći da su momci iz valjevskog sveta odbojke  u odnosu na valjevske  politikantske sportske milionere, u biti besmislene Centre troška isključivo okrenute ličnoj koristi pojedinaca,  puka sirotinja.

Istinski pobednici i tvorci vanzemaljskog uspeha su  sinoć držali novi javni čas politikantski privilegovanim milionerima iz košarke, fudbala ... sposobnim da ostvare lični  interes, ali nesposobni da novac i privilegiju pretvore u bilo kakav rezultat. Uspeh su za njih samo prazne priče i mihaunzenska obećanja, od kojih je muka svakome ko se iole razume i voli sport.

Zlatnim slovima sinoć je ispisana istorija valjevskog sporta.

Nikola Ražnatović - Crni je vođa na terenu i van njega. Crni bombarder je  oličenje  požrtvovanja, privrženosti i neviđene eneregije sa  karakterom,  pobednika, ali pre svega velemajstor odbojkaške igre. Dominator  je sinoc ostvario 36 poena i dodao  5 blokova!

NIkada  u Valjevu nije viđen odbojkaški as poput Nikole - Crnog !

Sinoć su ga na pravi način sledili na terenu: Mileta Vešović (14poena),Vladimir Knežević(12), Strahinja Radić(7), Marko Adamović(7),. Uroš Bulatović(6). Pored poslovično borebenog  libera Lazara Staševića svoj doprinos sud ali i Luka Lalić,(3),   Nemanja Đokić, Aleksandar Lazarević, a uz svoje starije drugove su bili momci   što stižu: Miloš Marković i  Bojan Jevtović.Trener šampiona Mirko Ristović je svoj deo posla obavio šampionski, a kako bi drugačije.

   OK VA 014  GORENJE - PARTIZAN 3:2(25:19, 23:25,25:19,  25:27,15:9)

Halica "Valjevska cArenica" Gledalaca oko 400. Sudije: Zelenović (Kraljevo), Stojanac (Ruma). Meč trajao 121 minut.

OK VA 014 GORENJE : Ražnatović 36, Adamović 7, Radić 7, Vešović 14, Bulatović 6, Knežević 13, Stašević (libero), Lazić 3, Đokić, Lazarević. Nisu igrali: Jevtović i Marković. Trener Ristović.

OK PARTIZAN: Lukić 13, Pajević, Meljanac17,Jokanović, Đurđević 3, Jovanović 21, Negić 3 (libero), Huzejrović 4, Lekić 6, Nedeljković 13, Trener Nikolić

 Sinoć su  valjevski gradonačelnik  sa svojim saradnicima, pionima iz  Komisije za sport, i oba Centra troška javno poniženi!

Delo je pokazalo MOĆ,  u odnosu na prazne priče  obećanja, puke želje  i minhauzenske istine.

Demonstracija sile i otimanje  skoro  polovine od 80 miliona iz gradskog budežta za sport u 2018, za potrebe  sportskih luzera, i siključivo za sebe uspešne,  samo jakih na priči, da se samo zna, nije politka Aleksandra Vučića.

Svi kojima su puna usta predsednika drzave valjalo bi da prepoznaju rad i uspeh, jer njiihov put, popločan dobrim namerama, je   obeležen nepostovanjem rezultata rada vodi u suprotnom smeru od raja.

Igrom uspehom i rezulatom za istoriju OK VA 014 je razbio u paramparčad za sada aktuelnu odluku o dodeli novca milionerima, u biti isključivo Centrima troška !

Revizija "odluke" politkantskog dela  Komisije za dodelu sredstava akterima sportskih događanja je neminovnost, a sve drugo je direktan atak na predsednika države i njegovu politiku.

Ka već osvojenoj odbojkaškoj tituli i titulama boksera Metalca što uskoro slede, streme   mladi rvači, plivači,  atletičari, vaterpolisti, karatisti, odbojkašice, rukometašice, rukometaši ...

Njih ni jedna delom politikanstka  komisija,  ni gradonačenik, ni bilo ko na ovom svetu,  ne sme, i ne  može osporiti i uniziti.

Suoečni sa istinom i pravim vrednostima na jednoj u odnosu na lavinu lažnih vrednosti, što nemilice dobijaju nikad zasluženo i nemilice troše, puneći svoje i bližnjih svojih džepove,  odbornici grada Valjeva će imati prilike na prvoj narednoj sednici da konačno stanu na put zlu i pošasti što vlada.

Valja se suočiti i sa istinom, i konačno utvrditi  ko je,  i šta i koliko je prisvojio nezakonito u valjevskom svetu sporta.

Kucnuo je čas da novac  novac iz kriminalnih  Centara troška bude usmeren  ka  valjevskoj deci i njjihovoj boljoj budućnosti.

Dosta je bilo minhauzenskih istina i obećanja, i još goreg,  ćutanja i zatvaranja oči pred kriminalom što pritiska sve više i sve jače.

Legalizovanoj i kriminalnoj pljački narodnih para se mora stati na put!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas