Logo
Print this page

MITAR ZA LJUDSKU RADOST I NADU VALJEVCIMA, A GRAD I GROM OPOMENA ZGUBIDANU Featured

1mitar i djurdjija

Penali u trenu, jedan za drugim, označili su pobedu ubskog Jedinstva, i bili su uvertira za oluju,  munje, gromove, letnji pljusak i grad, na fudbalskom otvaranje sezone kod Krsta. Nebeska poruka je stigla, kao i Mitar Pejović(na slici sa suprugom i sinom) golman genijalac - specijalac -pobednik.  

Na kraju dok se čekalo da prođe nebesko upozorenje,   stisnuo sam ruku ratniku što jedini dobi apluz malobrojnih Valjevaca.

Mitra  Pejovića sudbina je dovela u Valjevo. Zašto je čovek pobednik, zato jer što može mnogo da uradi na golu, pa čak posle gluposti saigrača  da odbrani prvi od dva penala, danas protiv  Jedinstvo, i to  u jednom minutu.

Mitar  nIje sprečio poraz FK BK 2014 na startu nove sezone u Valjevu, ali je na prečac osvojio  Valjevce. Zavoleće ga isto kao  što zamrzoše zgubidana i parazita što im fudbal godinama unižava i vređa im  ljudsku intelgenciju.

Dobiše klinci iz Jedinstva aplauz posle jednog gola i tri osvojena boda.

Mene je nebo častilo. Stisnuo sam ruku Mitru što nema na terenu s kim da odpeva imenjakovu: Ne može nam niko ništa !

Mitar Pejović(36) je odmah na debiju u Valjevu pokazao da je  golman  respekt u svakom pogledu. Nije momak ima suprugu Đurđiju i naslednika.

Svojim odbranama nas je pozvao da dođemo ponovo na stadion, za razliku od drugih. O njima ne bih ovoga puta, jer previše toga je rečeno, a i postajem već i dosdadan.

A ko još normalan od njih, odnosno Milana Milinovića, može bilo šta po fudbal  ozbiljno da  očekuje.

Danas dobiše i   nebesku poruku, posebno Milinović, i valja mu  se presabrati, ma koliko ga vlast gotivila i "terala" da mlati po fudbalu. Milan Milinović zaboravlja da je samo najobićniji smrtnik, odavno pročitan i jasan kao ova noć što traje.

Zgubidanima, štetočinama, i parazitima se bliži kraj.

Noć fudbalska, traje, ali svanuće uskoro, i dočekaćemo dan da se radujemo i uživamo u uspesima sa  pobednicima. Već danas u 11 i 13 sati u parku Pećina naša deca VALJEVSKA , bez znanja, zgubidana će igrati fudbal. A onaj još bolji i veči je u 19,30 u Šapcu.

Ali to je već spektakl !

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.