Menu

zaglavlje

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO RUKOMETNI PARTIZAN, UZ DOPRINOS VALJEVCA MIKIJA RADOSAVLJEVIĆA

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO R…

Kao u svim sferama ži...

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I NARAVNO "najvećeg"...A NAROD JOŠ ČUTI

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

foto vikipediaTri najve...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA" PPORADILA NA ZLATIBORU, NASTAVAK SLEDI U PARKU PEĆINA

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA…

  Trebalo je strp...

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(1954-2024)

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(…

Autentični Valjevac, ar...

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ SRBIJE" PORUKA JE  EKOLOŠKOJ BOMBI!

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ …

Sa jasnom porukom da u ...

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

GORAN VESIĆ NA TAPETU ZBOG MALVERZACIJA U ZVEZDI Featured

GV KURIS RS

FOTO kurir.rs

Zvuči nestvarano ali pojedini beogradski mediji danas tvrde da je Specijalni antikorupcijski tim MUP pronašao manjak u FKCrvena zvezda.

Zbog sumnje da su malverzacijama oštetili FK Crvena zvezda za više desetina milioina evra otvorena je istraga protiv  gradskog menadžera grada Beograda, danas "vanstranačke" ličnosti,  Gorana Vesića/49) i nekadašnjeg fudbalera i predsednika FK Crvena zvezda Vladana Lukića(48).

Iako i vrapci znaju ko je sve osim Lukića i Vesića, nesporno sporan u Zvezdi, čudna je podudarnost ulaska policije na stadion u Ljutice Bogdana 1-A sa večerašnjom utakmicom veka u Salcburgu.

Marverzacije zbog kojih se sumnjiče Vesić i Lukić su "teške"  nekoliko desetina miliona evra, a glavni cilj je razotkrivanje zloupotreba u radu bivšeg predsednika Vladana Lukića i njegovog savetnika Gorana Vesića.

  U Crvenu zvezdu inspektori su ušli rano jutros, u vreme dok je kompletna uprava u Salcburgu.

"Radi se na  prikupljanju podataka. Određena informacija već postoji, manjak novca je utvrđen i sada se vodi istraga" potvdili su  u MUP-u Srbije.

Meta istrage su Lukić i posebno Vesić zbog sumnji da je učestvovao u raznim zloupotrebama od ranije pod istragom policije, zbog čega je bio i prisluškivan.

GV I VLfoto blic

 Sumnja se da je Vesić, nekada istaknuti funkcioner DS,( učestvovao u nameštanju fudbalskih utakmica, kao i u nezakonitostima u prodaji igrača. gv informer foto informer

"Specijalni antikorupcijski tim proverava  sumnje o učešću  Vesića u izdavanju lažnih menica bankama,  sumnjivih marketinških ugovora sa Agrobankom, čiji su funkcioneri u pritvoru " saznaju beogradski mediji.

 Istražuje se i  poslovanje privatne agencije Vesićeve supruge, koju je, kako se pretpostavlja, Crvena zvezda mesečno plaćala nekoliko hiljada evra.

Vesić je odavno trn u oku javnosti u Srbiji, ali do danas  je ostao "nedodirljiv".

FSS je 23.juna 2015. "maga za manipulacije" Gorana Vesića optužio da  je počinio zločin pred 100.000 ljudi.

Zahtevi FSS da  nadležni organa utvrde  odgovornost Goran Vesića za zloupotrebu funkcije koju obavlja, i  upoznavanje  UEFA sa diskriminatorskim i fašisoidnim metodama visokog gradskog funkcionera u dužem vremenskom roku, još od „Slučaja Đenova“, su ostalibez efekta. Problem sa Vesićem se pojavio kada je kao gradski menadžerna dočeku mladih fudbelare posle osvojene titule na SP na N.Zlenadu u Skupštini grada zabranio čelnicima Saveza Savu Miloševiću i Mitru Mrekli da se pojave na dočeku.

Vesić je ostao upamćen i po "radovima" u KK Crvena zvezda, u vreme kad je klub srozan na najniže grane, zbog ogromnom finasijskog minusa, za koji niko još nije odgovarao.

Goran Vesić je rođeni Kruševljanimn. Završio je prava u Beogradu, od februara do septembra 1997. ulazi u polituku kao član Izvršnog odbora Skupštine grada Beograda.

Zanimljivo  je da je akcija MUP-a usledila posle  jučerašnjeg istupanja zamenik šefa odborničke grupe „Savez za Srbiju“ u Skupštini Beograda i potpredsednik Narodne stranke Nikole Jovanovića i tvrdnje da  je Vesić, stvarni gradonačelnik Beograda, koji je svojim   nepostupanjem po zakonu oštetio Beograd za 70 miliona evra.

Krstić je prozvao Vesića pozorio da je  “Beograđanima je dosta izgovora i obećanja, i da očekuju neki boljitak i konkretne rezultate za već četiri i po godine vlasti SNS-a u prestonici”  Jovanović je pozvao sadašnjeg stvarnog gradonačelnika Gorana Vesića da prestane da traži izgovore u radu bivšeg gradonačelnika Dragana Đilasa, koji je 2012. godine ocenjivao kao „efikasan, pravičan, uspešan i u interesu naroda.

"Vesić bi prvo trebalo da objasni kako je moguće da za protekle četiri i po godine Beogradu nije ostavio nijednu kapitalnu investiciju, već samo razlupanu Slaviju, otet Savski amfiteatar i građevinsku mafiju koja hara gradom. Vesić bi potom trebalo da objasni i kako je pre njega Beograd imao pravu železničku i autobusku stanicu, a sada ih nema”, kazao je  Jovanović.

Crvene zvezda večeras u 21 sat igra utakmicu za plasman u LŠ sa Red Bulom u Slacburgu. Svaki remi osim 0:0 (produćetak i penali) i pobeda donosi crveno belima Ligu šampiona. Favorii u večerašnjem meču je domaćin. Crveno beli su već osigurali plasman u Ligu Evrope, koji im donosi zaradu od 6 miliona evra, dok bi Liga šampiona donela tri puta više novca. Zagrebački Dinamo je sinoć prokockao 1:1  žrtva Partizana prošle jeseni u LE  Jang Bojs će posle 2:1 u Maksimiru prvi put biti u žrebu za LŠ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas