Logo
Print this page

"BAUK" SA KOLUBARE SRUŠIO PARTIZAN ZA MUK VALJEVSKIH BOGATUNA! Featured

 1odbojka pfc ok va bgd

FOTO 007

Bez miliona rezervisanih za privilegovane valjevske sportske štetočine i gubitnike, politički pretvorene u sportske bogatune, odbojkaši VA 014 Bauwesen  drsko i jasno stavljaju do znanja ko je danas istinska vrednost u valjevskom svetu sporta.

Posle "peglanja" komšija iz Ljiga, "Bauk" sa Kolubare večeras je  u  Beogradu savladao ljutog rivala iz sezone ulaska u elitu Parizan 3:2. Iscrpljujuća bitka beogradskog i valjevskog superligaša  potrajala je dva sata i 20 minuta!

Partizan je poveo 2:0(25:16,27:25), ali je drugi set pokazao da valjevski tim ima energiju da se bori i izbori za povratak u meč. U trećem ,ekipa Saše Stefanovića je u igri živaca izborila 25:23.

Partizanovcima očigledno poljuljanog samopuzdanja pada koncetracija, a Valjevcima moral raste. Posle 25:21 u četvrtom rulet taj brek donosi rezultatsku klackalicu. Spretniji i srećniji gosti iz Valjeva stižu do 17 poena trojnim blokom, potvrđujući nepisano pravilo da odbrana donosi pobedu!

Sa pet bodova OK VA 014 Bauwesen posle tri kola deli 4. mesto u Super ligi sa subotičkim Spartakom.

Sledi meč sa Radničkim iz Kragujevca( 4 boda) več u sredu 17.oktobra u 17 sati u hali sportova 15.septembar. Dakle za tri dana odbojkaški spektakl na valjevski način!


 

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.