Logo
Print this page

NIKOLINA ZARIĆ U POHODU KA ZVEZDAMA STIGLA U ŠAMPIONSKI ŽELEZNIČAR Featured

1ZOK ZELJA NIKOLINA Z

Odbojkaški biser OK Valjevo Nikolina Zarić(18) nastavlja pohod ka zvezdama, i u novoj sezoni biće član "jata" vanzemaljaca Žike Lazarevića,  osvajača duple krune OK Železničar iz Lajkovca.

Nikolina je odlučila da se pridruži svojoj sugrađanki Valjevki, reprezentativki Maji Savić i skautu Lazaru Tabakoviću u lajkovačkom Železničaru ove 2019 osvajaču duple krune. 

Do nedavno  bloker OK Valjevo posle tri seniorske sezone i sjajnih nastupa u  Super B ligi u matičnom OK Valjevu Nikolina, odličan djak treće godine Medicisnke škole, je prihvatila poziv Žike Lazarevića "pilota" u lajkovačkom simplon eskpresu i postala je deo fanstastične šampionske priče.

Došla je ističe da uči od boljih od sebe, i da se bori da postane deo najboljeg sastava u državi, a  možda i bude akter Lige šampiona, koja iziskuje dodatne troškove. Primera radi, samo za ćelendž sistem za 4 utakmice u LŠ u lajkovačkoj hali sportova valja izdvojiti 80.000 evra!

" Srećna sam što sam došla u Lajkovac. Od trećeg razreda osnovne škole sam u odbojci, a evo za godinu dana ću završiti srednju Medicinsku školu u Valjevu. Volim odbojku a najviše sam naučila od Danila Pejovića.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.