Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

POBEDE "PROVA" VALJEVSKOG MUTANTA I NARAVNO DECA SRBIJE Featured

 

 1BFC KV 2 0

U proteklih pet dana svašta se izdešavalo i skuvalo u srpskom fudbalskom kazanu.

Počev od Portugala, potvrđenih  UEFA sankcija za novi fudbalski praznik dece u Srbiji, do toga da je valjevski fudbalski mutanat i dalje  naporažen u septembru. Danas je i pobedio, van svakog fudbalskog zakona ubačenu u Treću ligu, Slogu iz Kraljeva 2:0 u Parku Pećina.

Mutanat sa Kolubare je posle pet bodova u avgustu  uknjižio  još četiri boda u septembru. U do sada  6 odigranih kola(tri u avgustu) u munusu je "samo" 6 bodova u odnosu na Provo, ovog leta u čačanskog mutanta. preimenovanog  u Borac 1926. Način da se operu dugovi uvek se nadje.

Zdrava logika kaže ostane li trend osvajanja, bod manje u svakom kolu u odnosu na "Provo" mutant valjevski će do kraja lige zaostatati samo 34 boda.  

Valjevu je sa  Suboticom, Leskovcem i Kraljevom  skoro u egalu po broju stanovnika, ali mnogo je  veće od Vranja Zaječara i Loznice. U svih šest pomenutih gradova gradiće se narodnim parama  u 2021. stadioni vredni svaki po20 miliona evra!

Realno Valjevo ima tri stadiona i ne treba mu novi sa 8.000 plastičnih stolica. Surovu istinu izreče  jedan visoko politički  pozicionirani Valjevac "šta će nam stadion. Iako imamo tri, na njima nema ko da igra"

Utakmice valjevskog mutanta godinama gleda 100, 200, bude čak i 300 naivaca uludo u ubeđenju da će nešto videti. Radnički na Petom puku Dračić u rangu niže imaju sličnu posetu. U  Petoj ligi  Kolubaru 2 i Brđanac, Iskru,Novo Naselje, u još nižem rangu Jadar, Tešnjar  gleda i veći broj fudbalskih zaljubljenika.

Danas je u Parku Pećina ispunjena kvota na tribinama. Igralo se po idelnim uslovima za publiku, toplo i sunčano vreme, ali osim dva gola malo taoga se moglo videti.

Ponovo je  Drakulić izmislio gol ni iz čega. Plećić je drugi put matirao Kraljevčane, efektno glavom. Na  centaršut Vićentijevića poslao je loptu u mrežu sredinom drugog pluvremena. Golman Budućnosti Stefan Milinković se istakao u finišu prvog poluvremana. Zaustavio je neugodnu loptu posle šuta iz  slobodnog udarca Kraljevčana.

Danas viđeno premalo za naslednike nekada dva preozbiljna kluba, pnekada poznata  po provaljenoj nameštaljki na Krušiku. Pre  skoro 5, 5 decenija se znao red pa su prevaranti izbačeni iz fudbala, a Valjevo je baš zahvaljujući  toj ćistki dobilo drugoligaša u eks SFRJ 1969. godine.

U danas aktuelnom trenutku bitisanja  valjevskog  mutanta je važno istaći da je Janković uspešno operisao prepone.Danas je bio na tribinama i za par dana skida konce. Sigurno je da će za prolećni deo će biti potpuno spreman. Petar Petrović je sanirao povredu i danas je  odigrao poslednjih pola sata.

Sa četiri boda izgubljena u  Mihajlovcu i Aranđelovcu, pod dva  sezona ne bi bila izgubljena.

Ovako sada se već može konstatovati "džabe" ste krečili".

Po OSMI put od kako je fudbal utamničila štetočina i parazit, i dalje u sedlu, zahvaljući jednom foktoru, vlasti što ga drži i forsira tačka na sezonu biće stavljena u narednom kolu u Tutinu, osim ako se ne desi čudo. Tutin je danas  pod Bukuljom slavio 3:1. U  5.kolu jedini je uspeo do sada da pobedi "Provo" iz Čačka.

Valjevo  poklanja  25 miliona fudbalskom klovnu, da  zamajava  narod praznim pričama, a  neuspehe pravda visom silom i mesetarskim kuhinjama.

Tako će sve biti dok  bude važio sistem vrednosti što gore to bolje.

Portugal je  razneo "ponos Srbije" na Marakani, a u Luksemburgu je gle čuda, izvojevana pobeda u valifikacijama za EURO 2020. Domaćinu nije priznat čist gol . Ostaće upamćeno da su visoke  predstavnike domaće i srpske države navijači sa srpskim zastavama "častili" na isti način kao i one što su poželeli da "ponosono" pred Valjevcima  prošetaju pre par dana centrom grada. Poslednji  gaf  je da  šetnja fudbalera nacionalnog šampiona  po crvenom tepihu ispred postrojene garde VS. Valjda zato što su jedinstveni tim u svetu. Igraće UEFA Ligu šampiona, iako su   u 6 poslednjih utakmica kvalifikacija  sa tri evropska  "kolosa", pobedili  samo jednom.

U Čačku pod  reflektorima igra Provo u Trećojm a u Užicu preimenovana Sloboda igra 4.ligu. Poseta je desetostruko manja od one pod osvetljenim šatrama na seoskim vašarima.

Dobro je što će deca iz cele Srbije ponovo gledati evrpski fudbal  u  beogradskom hramu fudbala 19.septembra. Kažu očekuje se dolazak  20.000 mališana iz svih škola fudbala u Srbiji. Trebovanja uveliko stižu, jer ne dolazi svaki dan najbolja publika na svetu.

Danas ćemo poslati MOLBU UEFI da i mamama te dečice otvore vrata stadiona, jer i one su takođe faktor x u ovoj nestvarnoj  priči.

U Srbiji je danas  nekome dozvoljeno sve.

Klub  na beozočnom udaru procenitelja vrednosti, 19.septembra samo  će  deca moći da pokažu koliko vole i održavaju . Svi drugi bjanko neri nisu poželjni,  valjda i zato što ne viću dovoljno glasno "dojče švajne", uefa mafia"... ali zato grme iz sveg glasa  Ajmo ajde svi u napad!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas