Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ŠAMPIONU SKALP "KRSTAŠA" I NAŠ PEHAR Featured

1metalac radnicki darovi

Metalac je  u Valjevu na otvaranju druge sezone u Bokserskoj ligi Srbije zabeležio značajnu pobedu od 8:6, tako da je sa dva trijumfa u svojoj grupi praktično već osigurao mesto u plej ofu. Za prvu osvojenu tutulu u ekipom sportu naš partal klub No-1 nagradio velikim srebrnim peharom a Đorđa Milanovića prvog čoveka valjevskog boksa umetničkim  delom našeg Valjevca Miodraga Pešića. Peše.

Bez Filipija nastupa na Gran priju u Zagrebu "slučajno" baš ove nedelje, i povređenog Janjića Metalac s razlogom nije bio  apsolutni favorit u meču.

"Krstaši" u protekloj sezoni "ošišani" na "nularicu" su u godini jubileja, obelešavaju vek postojanja kluba najavili  pobedu u Valjevu, s pravom. Značajno pojačali i imaju visoko postavljen cilj, titulu.

Početak je bio loš za domaćina. Gligorijević je pobedio Kristijana Jovanovića.

Iako je bokser Metalca za nijansu bio bolji takmac pobedu "krstašu" "overila" je  sudiju ringu  Marija Petrović. Kaznila je  Jovanovića javnom opomenom bez ikakvog razloga. Za  javnu je  "sazreo"  bokser Radničkog zbog brojnih  faulova i držanja. Da vrag ne bi odneo šalu pored salvi protesta usledio je žestok pritisak domaćina na sudije da se dozovu pameti jer  unapred se znalo šta  sve može biti adut Radnčkog da stigne do trijumfa u Valjevu.

Nemanja Gavrilović  je poravnao rezultat a bez sigurna dva boda Metalac je ostao u velter kategoriji.

Damjan Grmuša je ponovo kao i prošle godine na Crvenom krstu povredio rame i meč je prekidom dobio ni kriv ni dužan Velibor  Pucar.

JA BKM1

Usledila je mudro vođena  borba i sigurna pobeda Dejana Dašića protiv  Nikole Jovanovića  za izjednačenje na 4:4 i potpunu nezvesnost u konačan ishod. Valja istaći da je sudija u ringu Nebojša Živanović prevideo nizak udarac Jovanovića u mošnice. Posle odmaranja  Dašiću sudija nije postupio  po pravilima, i umesto javne i diskvalifiikacije dozvolio je krstašu da nastavi meč, na kraju završen na veliku žalost gostiju trijumfom ipak boljeg  Dejana Dašića. 

Kapiten Metalca Milosav Savić se raspucao u prvoj rundi protiv Alekse Markovića. Bivši bokser Metalca  je bio na ivici nokauta, ali je zbog krvarenja iz nosa u dva navrata dobio  šansu za odmor posle brojanja. U naredne dve runde je bio ravnopravan, što je  ipak nedovoljno  za iznenađenje.

metalac radn bg savic markov

Usledio je meč odluke, Davida i Golijata.

Otsutnog  Filipija sjajno je zamenio mladi Slobodan Jovanović prinuđen da popije koji par litara vode  da bi dobacio do teške. Odvažno je izašao na megdan  Kolosu iz Bosne Ljubanu Vidoviću, višem za glavu i  težem čak 10 kilograma.

"Slobo, Slobo", orilo se dvoranom na Studentu kao znak podrške  Jovanoviću hrabrom, ali kao zmija brzom da uvek zada udarac pre rivala i mudrom da  izbegne  rafalnu paljbu  Vidovića, daleko od forme šampiona kakav uistinu i jeste. "Eksperti" kažu  da je Vidović i reviji uzalud ispucane municije bio bolji. Sudije nisu bile tog mišljenja i Sloba je pobedio za vođstvo od 8:4 i  sveukupni trijumf Metalca.

U okršaju šampiona bez značaja za konačan ishod meča pobedio je Vladan Babić.Za razliku od predhodnog meča u Loznici, u trajanju od jedne runde Milutin Stanković je bez problema ostao na ringu svih devet minuta i ni jednog trenutla nije bio u "pasivi" što sve govori.BKM MULUTIN I BAB

Pobednici derbija branioci titule šampiona BLS  su se obreli na kraju meča  u ringu.

Kapiten Milosav  Savić, šampion šampiona Milutin Stanković i ostali momci su  podigli srebrni pehar  dar našeg portala za briljantnu sezonu 2018/2019 u kojoj je Metalac postao šampion države.

JA BKM

Za sve što je učinio za valjevski boks  i Metalac Đorđe Milanovič je nagrađen umetničkom slikom, rad valjevskog slikara Miodraga Pešića. Donatori si bili na visini zadatka kao i uvek a na prvom mestu HK Krušik i Magic Valjevo  Vladice Djurića.

djordje milanovic

1metalac radnicki slika dj m

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas