Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

GORGONA MEDUZA I PERSEJ NA SRPSKO VALJEVSKI NAČIN Featured

 1jang bojs pfc1Uvod u poslednji vikend u novembru potvrdio je da pored reprezentativne košarkaške dominatorske i fudbalske na putu povratka i klupski fudbal.Partizan već ima vizu za Evropsko proleće dok Zvezda treba da je "izvadi" 7.decembra. U gradu  na Kolubari dominatori su Centri troška, što za sve pare nude obećanja, i neodogovornost u svakom pogledu. U Valjevu  u sportskom smislu dominira muška odbojka.

Informisanje danas bez Radio Valjeva svetionika javne reči i istine  zaiskrilog 27.novembra 1967. tačno pre pola veka, višedecenijskog vodećeg medija je danas okamenjeno.

Više od dve decnije ugnjetavan,  rušen iznutra i spolja politikom ljudskih izroda, sa novinarima bez plata, Radio Valjevo je  posle  sramne privatizacije pre dve godine opljačkano  i uništeno. Danas je u stečaju i bez ičega. Gorgona meduza hara, ali ne zna da Persej stiže.radio valjevo

Crni bombarder i društvo iz OK VA 014 Gorenje su u nikad viđenom naletu u VALJEVSKOM svetu odbojke počistili sve konkurente. Sa 7 pobeda na kraju novembra i samo tri izgubljena seta, su  već jednom nogom zakoračili u odbojkašku elitu države.ok va 014 vgskSrpski šampion u fudbalu je overio posle 13 godina evropsko fudbalsko proleće, u direktnom okršaju sa švajcarsko-albanskim Jang Bojsom, liderom šampionata,  7.decembra i vicešampion Crvena zvezda, će znati da li će posle 26 godina dočekati februar u Evropi. Potrebno je da pobedi “jarčeve” iz Kelna, poslednje u Bundesligi, mada će i remi biti dovoljan da se zimuje u Evropi.

Zloba zavist, neznanje, i izdaja su se  odavno uvukli u srpsko novinarstvo.

Ptice zloslutnice, gorgone meduze su već okamenile uspeh Partizana i najavile izbacivanje crno belih iz Evrope. Delagat je naveo “brojne propuste” u organizaciji utakmice sa Partizan -Jang Bojs.

Postupak je pokrenut zbog ulaska dečaka što dohvataju lopte na teren na kraju utakmice, korišćenja razglasa od strane navijača( za komandu 1,2,3, Srbija!), blokiranih stepenica na tribinama, korišćenja pirotehničkih sredstava(dve bačene petarde) i prisustva neakreditovanih novinara na terenu.

Po “veselom” ali ne Janu, već delegatu i zemljaku slavnog košarkaša, Čehu kad par stotina od 22.000 prisutnih na stadionu skandira “ Kraljevina Srbija” je rasistički ispad navijača crno-belih protiv Jang Bojsa.

Da stvar nije totalno benigna dokaz su koliko puta već viđeni kriterijumu UEFA ponekad i fašisoidnog karaktera.

U Bernu na prvoj utakmici našeg i švajvarskog kluba navijači Jang Bojsa, deca Hrvata i Albanaca mahom, su  u dva navrata su napravili bakljadu, o čemu svedoče i fotografije, zabeležene na licu mesta, ali klub nije kažnjen ni franak !!!!

Ovo samo da podsetim Gargamela i Gorgonu meduzu i njene podanike u srpskom novinarstvu, bezobrazno bolesne, da što pre uzmu potrebnu terapiju, I DA ZNAJU u Srbiji se i dalje voli i Crvena zvezda, ali se voli i Partizan !

Stoga mogu samo da poručim: Od bolesno najavljenog izbacivanja Partizana iz Evrope neće biti ništa, stoko srpskog novinarstva !

Svaki  normalan i pismen čovek shvatiće kakvi su izrodi profesije u pitanju.

Postupak protiv Crvene zvezde je pokrenut takođe zbog “rasističkih” ispada navijača na gostovanju u Belorusiji. U Borisovu je viđen transparent podrške generalu Ratku Mladiću, a u istom “tretmanu” je Zenit iz Sankt Peterburga takođe zbog "rasizma".

A to što su navijači Kelna napravili haos   u Londonu, pa je utakmica “malo” kasnila  nije  prekršaj, i nema suspenzije terena, i izbacivanja  iz Evrope.

Švajcarski, nemački i engleski novinari znaju i vole svoj posao!

Gorgone meduze srpskog novinarstva ovakve pakosti sa posebnim ostrašćenošću prenose, pa je valjda zato, za razliku od Evrope u srpskom fudbalskom vilajetu sve  pod kontrolom.

"Uz pomoć republičke i beogradske vlasti ako uspemo da ostvarimo i Zvezda postane šampion, u Srbiji će se lakše živeti", govorio je Nebojša Čović.

Sada već na ledu, gazda svog FMP-a i predsednik KK Czvezda i pored svih aviona i kamiona prispelih u kk državni projekat, u svom stilu za stradanje u Evroligi optužuje klub koji želi i dalje da uništi.

Za razliku od košarke u fudbalu je priča “malo” drugačija.

Sada na plus šest miruje “oličenje poštenja -urednik” svih tabloda,a to su manje više sve novine danas u Srbiji, i elektronskih medijia. Lice sa poternice, sastavljač prljavih i skaradnih saopštenja, stvor bez časti i obraza, i dalje za divno čudo neosuđeni direktor FK sa Banjice večeras likuje. Ali kad se najmanje nadaš “dođe đavo po svoje”. Da budem jasan ni "čuvari" maršalove lože na otetom JNA od FK Partizan, o čemu se ćuti nisu ništa bolji od doktora ne znam čega i ne znam  zašto, najgoreg stranca što je ikada igrao fudbal u Španiji.  

Nizvodno od Save i Dunava, podno Medvednika, Jablanika Povlena i Maljena je ista  priča !

Dva valjevska Centra troška i dalje demonstriraju veštinu trošenja narodnih para, i ne pada im na pamet da nešto menjaju, jer za svoj džep se nikada ne hvataju, jet tamo su im se guje nakotile  !

Pojedinci u Valjevu iako  ni u čemu nisu dorasli  beogradskim blizancima šire se kao poplava,  iako im je tržišna  vrednost manja od cene  drvenog ekserčića u đonu od “kopačaka”.

Košarkaše je “vođa” tima častio večerom posle pobede u Vršcu.

Pobedio je “smrtnog neprijatelja” Vladimira Đokića, drskog da naplati nezabeležene rezultate u novom milenijumu, a i pre kada je Metalac igrao u SFRJ NBA ligi u prošlom veku, ali i krvavo maltretiranje i “ispijanje krvi”na slamčicu” za tokom dve, za Valjevo svemirske sezone u ABA ligi.

To što je Vršac igrao bez dva povređena i jednog suspendovanog igrača je problem, čoveka sposobnog da tri dana kasnije napravi igru i sruši Spartaka u Subotici.

U subotu uveče Metalac je stigao do šeste pobede u 8.kolu KLS.

Već poznata lica da ne pominjem imena, i sebi ću dosaditi, su prelomila meč protiv Radničkog iz Kragujevca.

Posle 15:8, 19:;29, 69:62, 73:72, serijom 18:5 meč je okončan rezultatom 91:77.

Vasić, Kaplanović, Krstović, Mikulić, Stamenić i Đukan Đukanović, “viši” za Slavka Vraneša će samo posle 48 sati, u ponedeljak na Dinamik, a biće i tv prenosa na Areni .

Neko će reći da se košarkaška Evropa  vraća u Valjevu.

Dok je u klubu vlast skoncentrisana u rukama jednog čoveka u čije sposobnosti niko ne sumnja, firma “otac i moj sin” će nam nuditi  za naše pare filmski reportoar isti  već 15 godina.

Vreme suočavanja sa istinom se bliži, ne samo za košarkašku nego i fudbalsku firmu “Virovački urnebes”.

Valjevski fudbal je u autu, i sa stečajnim upravnikom ili Beorluskonijem u pokušaju, iako sa najviše novca, je totalno u autu, i što je još gore poseljoberio je !

Kada je postajao FK Budućnost ili Metalac išlo se u varošice i sela da se promoviše fudbal.

Stigli su novi ljudi, jaki na rečima a o svojim (ne)delima nikako  da govore.

U subotu su u Valjevo došli momci oklupljeni u seoskoj ekipi iz Prova kod Šapca.

Igrali fudbal i razbili u paramparčad, prvi gradski sportski Centar troška !

Pri tom umesto pola tuceta, postigli su samo jedan gol, i na kraju častili Milinovićeve i Đurine smehotresne fudbalere penalom za 1:1 na kraju fudbalske trećeligaške jeseni.

Letos je urnebesno najavljena sezone konačnog ulaska u ...

Pakao se smeši, a Prve lige i Super lige će biti, samo da Valjevo prvo vidi leđa neznalicama, licemerima i nadobudnom fudbalskom zlu!

Odgovornost nije na “vlasnicima” pomenete dve firme, odnosno dva Centra troška, već na gradonačelniku i bliskim mu saradnicima.

Sveća je izgorela, mrak je !

Samo bolesni i bespomoćni zavređuju samilost.

Persej će pobedio Gorgonu meduzu, a gnjide i izrodi što se  kote u srpskom novnarstvu i svojom podlošću i lažima truju sve oko sebe, ne vide i ne smeju da vide zlo ispred svog nosa.

Ali  Persej je tu i pitanje dana kada će  gomilu  podguznih muva razbucati.

Red je da  bez Centara troška, poput dva valjevska u sportu, i isto je i u drugim oblastima, novinari valjevski i većina u Srbiji  prestanu da budu socijalni slućajevi, ako dožive i budu u penziji, sa prinadležnostima što vređaju  ljudsku inteligenciju.

Danas je pola veka od prvog oglašavanja Radio Valjeva !RV BUDA

Na jubilej Valjevke i Valjevci  imaju prah i pepeo od časnog svetionika valjevskog, srpskog nekada i jugoslovenskog centra informisanja.

Ali ničija do zore.

Neki novi ljudi vratiće sistem vrednosti u normalu, a pozitivna selekcija iznedriće novog Jordana Ivanovića, Zorana Tripkovića, dve Ljiljane Kecojevićku i Ljiljkovu, Zdravka Džana, Radovana Mišovića, Budu Đurđevića.

jordan ivanovic yugopapir 2

RV ZDRAVKO I DŽ

RV LJLJ

Svaki kraj  je uvek bio i biće samo novi početak.

Dakle posle pola veka na Valjevkama i Valjevcima da sa Persejom pobede Gorgonu meduzu i sebi vrate svoj Radio na današnji dan rođen 1967, a posle  skoro dvodecenijskog urušavanja iznutra od skorojevića i podguznih muva,masakriran i  mučki ubijen spolja, gle slučajnosti,  na isti  dan  2015.godine.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas