Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ODBOJKAŠKA ČAROLIJA MAJE SAVIĆ TRAJE I U PLAVOM DRESU SRBIJE Featured

1MAJA DUPLA KRUNA

Valjevka Maja Savić, posle osvojene duple krune sa lajkovačkim Železničarom je dobila poziv selektora, i već je igrala u odbojkaškoj Ligi nacija na prvom turniru u Beogradu.1jl samp1

maja i

Najbolja blokerka i vanserijski napadač Super lige Srbije odigarala je sezonu iz snova, u godini posle osvojenog Kupa sa Željom. Ovog proleća stigla je sa drugaricama iz Železničara do duple krune.1js maja

Odbojkaška čarolija donela je Lajkovcu epitet centra srpske odbojke. Rad, entuzijazam i upornost vizinora i vanzemaljca Žike Lazarevića je prepoznao Lajkovac, i političari grada.

1jl z i i

"Formiran je moćan tim, spreman da kada je najvažnije igra bolje od svih, najbolje. Timski duh, i uverenje da možemo sve da pobedimo, ali i naš trener Mirjana Musuin podrška Žike Lazarevića, i celog Lajkovca su nas vinuli u vrh srpske odbojke. Sportska  Srbija je u prenosima RTS bila u prilici da vidi zašto smo najbolji i najgledniji tim u najkvalitetnijem rangu odbojkaškog  takmičenja".

Predaha nema, u letu što sledi sa reprezentacijom su brojni nastupi.1MAJA S SRBIJA

"Srećna sam što me selektor Terzić ponovo pozvao u reprezentaciju.Počela je Liga nacija. Posle Beograda selimo se u Italiju, Belgiju, Japan i Kinu. Žestoko baš, ali to je čar sporta. Uslediće zatim i kvalifikacije za Olimpijske igre, pa Evropsko prvenstvo. Nema kraja mojoj sreći što sam u društvu najboljih srspkih odbojkašica. Potrudiću se da opravadam poverenje selektora i da uspešno odgvorim svim izazovima što slede".

Kvartet Valjevki je obeležio tek završenu klupsku sezonu u Evropi.

"Posebno sam srećna što je Ana Lazarević u Rumuniji, posle dve duple krune u Grčkoj sa Olimpijakosom svojila i treću "duplu". Tanja Krakowski- Grbić i Ljilja Rankovič su šampionke Francuske.To mogu samo Valjevke".

Vas četiri biste mogle mnogo toga zajedno da pružite ne samo u Valjevu, nego i  u reprezentaciji Srbije.

"Naravno, ali ne bih sad o tome. Nije moje da komentarišem, i pričam šta bi bilo kad bi bilo. Nadam se da ćemo nas četiri i vi naravno, hvala vam što se uvek bili uz nas, ovog leta biti u prilici da se konačno vidimo uživo, da se ispričamo i da konačno zajedničkom fotografijom ostavimo za istoriju valjevske odbojke "četiri valjevske odbojkaške princeze", kako ste nas oduvek zvali, i  ozvaničimo. Da sutra devojčice kad požele da igraju odbojku vide da se može uspeti", uz mio osmeh kaže na kraju Maja Savić, danas odbojkaška heroina Želje iz Lajkovca, nagrađena od Lajkovčana i bilbordom u centru napoznatije odbojkaške varoši u galaksiji.

Valjevka Maja Savić(1993) . odbojku igra od 2005. u valjevskoj „Srbijanki“, pa prepoznata odlazi u „Vizuru“. Za  sedam godina, od osmog razreda do odlaska u Poljksu  sa Vizura- Partizanom osvaja sve trofeje Srbiji, šampionat, Kup Srbije i Superkup, a proglašavana je i za mvp-ja. Ima i bronzu u dresu mlade seniorske reprezentacije sa iz Bakua sa Evopskih igara.

Majina odbojkaška bajka se nastavlja. Dosanjala je svoje snove, a sad u novu čaroliju i nove uspehe. Sa Srbijom po svetu, pa na jesen sa Željom u Ligu šampiona!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas