Logo
Print this page

OD DANAS VALJEVO POTPISUJE ZA NARODNI POKRET SRBIJE! Featured

Narodni pokret Srbija Danas od 16 časova u Valjevu počinje prikupljanje potpisa za formiranje nove političke stranke – Narodni pokret Srbije, u Pantićevoj 37, u prostorijama Lokalnog fronta.

Novoformirani NPS (Narodni pokret Srbije) vodiće doskorašnji član Narodne stranke, Miroslav - Miki Aleksić.

Valjevski profesor Miloš Milivojević, nekadašnji predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u gradu na Kolubari, poziva građane da svojim potpisom podrže borbu za bolju Srbiju i Grad Valjevo, formiranjem političke stranke Narodni pokret Srbije.

“Poštovane Valjevke i Valjevci, ovo je prvi korak, uvek najvažniji. Teška borba nam tek predstoji. Isključivo uz Vašu podršku, svi zajedno predano i odgovorno, konačno ćemo početi da gradimo bolju budućnost za sve časne i poštene ljude našeg Grada Valjeva. Na žalost već 30 i više godina Grad Valjevo se urušava. U poslednjoj deceniji je devastiran, i  nameće mu se tabla "predgrađe" desetostruko manje varoši, Ub. Valjevo je bio i ostaće Grad izuzetene kulturne baštine, umnih i uspešnih ljudi, obrazovni, zdravstveni, privredni, kulturni i sportski centar Zapadne Srbije. Borićemo se zajedno sa Vama, kao niko pre nas u proteklih skoro pola veka, da našem Valjevu vratimo otetu dušu i srce“, poruka je Miloša Milovojevića, Valjevkama i Valjevcima.

Prikupljanje potpisa počinje danas od 16 do 20 sati prostorijama Lokalnog Fronta u Pantićevoj 37 u Valjevu, a završava se u petak u 20 sati.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.