Menu

zaglavlje

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I NARAVNO "najvećeg"...A NAROD JOŠ ČUTI

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

foto vikipediaTri najve...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA" PPORADILA NA ZLATIBORU, NASTAVAK SLEDI U PARKU PEĆINA

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA…

  Trebalo je strp...

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(1954-2024)

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(…

Autentični Valjevac, ar...

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ SRBIJE" PORUKA JE  EKOLOŠKOJ BOMBI!

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ …

Sa jasnom porukom da u ...

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVSKI SPORT UBIJA"TROGLAVA AŽDAJA", ALI TU JE "SVETI ĐORĐE" Featured

1 bkm nisValjevo je postala najprepoznatljivija sredina u svetu sporta, na žalost po apsurdima, jer je poklanjalo stotine miliona "troglavoj aždaji" štetoćini parazitu i centru troška. U tom obismišljenom sistemu vrednosti narednog proleća će dobiti šampiona države u boksu BK Metalac, prvog u istoriji grada u ekipnom sportu od svog postanka. Šampion košta Grad Valjevo samo 2 miliona dinara, ali očigledno nije sve u novcu. već u organizaciji i sistemu. Bokserska liga Srbije traje, a iako   smo duboko u februaru, novac za prvi kvartal 2019. se još čeka.

Stotine miliona u novom milenijumu je progutalo  Udruženje građana okupljeno u KK Metalac.

Efekat uludo bačenog novca je da preplaćeni trio: otac i sin, i gen sek. KK Metalac danas nema od grada ni jedan jedini dinar."Mrzitelji" KK Metalac, od gradonačelnika pa redom su "uskratili" novih 10 i kusur miliona narodnih para. Razlog za nepoverovati,  nenamesko trošenja novca u 2018. Donacija neće biti ne samo ove, već i naredne 2020. godine. Sa državom i Zakonom se nije igrati, i zbog tuđe bahatosti niko normalan neće sebe dovoditi u situaciju da krivično bude gonjen.

Dugovi i sudska potraživanja neće rešiti nova planirana kineska turneja, po završetku KLS u aprilu.

KK Metalac samo da se zna nije ničija privatna prćija, i valja ga vratiti Gradu Valjevu.

 Najveća od svih glava troglave nemani je fudbalska, jer je narasla i veća je čak i od one košarkaške.

FK BK 2014 nastao od dva ugašena kluba FK Budućnost i FK Krušik, od 12.jula 2012. je  faktički predat Milanu Milinoviću. Štetočina i parazit vešto opravdava knjigovodstveno desetine miliona, a najveći uspeh na sportskom polju je da danas dvojica "komunalaca" iz Kragujevca, "jašu" dva puta dnevno više od 30 fudbalera, od 15 do 30 i kusur godina. Svake godina Prva liga u najavi je zamenjena u 2019. borbom da se opstane. Mlađe selekcije su ugorožene jer deca od 15 do 17 godina su priključena prvom timu. U drilu su sa fudbalski zrelim i prezrelim fudbalerima i ne mogu za kadete i omladince da  odigraju ni jednu utakmicu. Umišljeni "kralj" valjevskog fudbala, "Berluskoni" u pokušaju", "stečajni upravnik" realno neznalica i parazit,  se skriva iza funkcije podpredsednika. Cifra od 14 miliona namenjena fudbalu je "zakucana" i bog je ne može promeniti. Međutim, kažu bolje obavešteni, i Milančetu od Virovaca se bliži kraj. Potvrda je i "samoubistvo iz zasede" već otpisanog mu komšije.

Apsurd su tri šahovska kluba, sa tezgarošima dok traju lige.

Grad Valjevo ima dva  ženska odbojkaška kluba, ali preopoznatljiva po radu i uspesima sa decom.

U  odnosu na najveće  fudbalsku i košarkašku glavu, oči bode treća glava troglavog čudovišta.

VK Valjevo, sa 11 i više  miliona prošle godine, odnosno pet puta više novca faktički od prvog Vaterpolo kluba grada Valisa, usmerenog na rad i afirmaciji dece. VK Valjevo troši novac na igranje u besmislenoj Regionalnoj A-2 ligi, formiranoj  isključivo u interesu razvoja vaterpola u republikama eks SFRJ. To što je Valjevo pobedilo "Galeba "u Makarskoj a pre dva dana jednom i uvek zbratimljeni  Zadar  Valjevo dobio u Petnici, je samo statistički podatak. Ligu igra ko hoće, i ko ima novca.

"Kako je dobro vidjeti te opet" pamtimo staru dobru pesmu Novih fosila, i sećamo se na vreme stare dobre Jugoslavije.

Nema je više, ali ima ljudu što je najvažnije i na moru, i  pored Kolubare.

U našoj vaterpolo priči Valjevo moguć je samo jedan scenario, sa JEDNIM  vaterpolo klubom. Zdrav i funkciionalan kakav je VK Valis, prepoznatljiv po svojoj deci, i uspesima mlađih selekcija. U njemu nema kao u drugom "konkurentskom"  Japanca, Iranca, Australijanca, i ostalih Beograđana. U tom jedino mogućem klubu sa  svim rogovima u vreći, rogatima se mora stati na put  i krenuti dalje zajednički, bolno i teško, samo i interesu vaterpola i valjevske dece. Valjevo ne mora po svaku cenu da igra ni elitni rang tamičenja u trajanju od mesec dana. Valjevu treba Igor Milanović naravno i pored njega samo 10 mladih ljudi spremnih da uče i upiju ne reč već pogled  i pokret najboljeg u svetu vaterpola na planeti. Dakle, jedan a ne dva kluba!  

Najlepše i najbolje rešenje za mladost  i Grad Valjevo biće po jedan klub u svakom sportu,   bez dokazanih  štetočina, parazita, neznalica, i zna se iz kog razloga toliko godina prisutnih.

Pored tradicije i "brenda"  najprioriteniji uslovi su  stručan i odgovoran  rad sa mlađim selekcijama, naravno  i efekti rada i rezultati na svim nivoima od pionira do seniorskog tima. I da se ne zaboravi sportska infrastruktura.

Sve nabrojane glave aždaje od najmanje do najveće  će netragom nestati.

Deca će kao nekada uživati u školskim igrama preduslovom za Letnji festival sa radnim naslovom "Svi smo deca sporta, ljubavi i ljudskosti".

Festival sporta će animirati, okupiti i angažovati decu Grada Valjeva.

Doći će im  vršnjaci iz Evrope i sveta, da igraju fudbal, košarku, vaterpolo, rukomet, odbojku, da se nadmeću u streljaštvu, da boksuju, da plivaju... Tri meseca sporta doneće druženje, radost, i najvažnije novac. Valjevo će baš tim novcem moći da finanisra sport, i pre Arene da izgradi  za početak Dom sporta(projekat je na stolu, prim aut.)  za sve već pomenute sportove.

Prvi milion evra nas ćeka. Valja se sagnuti i uzeti ga!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas