Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

PLIVAČI VALISA USPEŠNI U LESKOVCU Featured

VALIS LESKOVAC Na  međunarodnom  plivačkom  mitingu "Leskovački pobednik" u konkurenciji 452 plivača iz 28 klubova, iz Bugarske, Severne Makedonije i Srbije Plivački klub "Valis" je nastupio sa osam plivača.Devojčice i dečaci postigli su zapažene rezultate.

Najmlađa  Maša Radojević je u disciplini 50 m. prsno bila najbolja u svojoj kategoriji, dok je u disciplini 50 m slobodno bila druga. Milica Ristić je bila druga u disciplini 50 m. slobodno i na 50 m. delfin u svojoj kategoriji. DrugI je bio i Vuk Tešanović na 100m delfin. Anja Radojević je u disciplini 50 m. leđno stigla do bronze. Martin Gođevac, Simon Stefanović, Nemanja Pavlović i Ognjen Novaković su opravdali očekivanja i isplivali su lične rekorde u svojim disciplinama.

"Zadovoljni smo postignutim, ovo je sam početak  nove sezone a i odlična najava našeg plivačkog mitinga "Vojvoda Živojin Mišić" koji organizujemo naredne subote, veće petu godinu po redu. Ujedno pozivamo sve zainteresovane roditelje da mogu da upišu decu u našu školu plivanja svim radnim danima od 18h u Tehničkoj školi", kaže sportski direktor kluba Vladimir Bošković.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas