Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MEDALJE VALJEVSKIM BICIKLISTKINJAMA U ERDEVIKU I U PIROTU Featured

 

sputnjik pirot 23 08 20Mladi valjevski biciklisti bili su uspešni na takmičenjima u Eredviku (šamionat države u vožnji na hronometar) i i Pirotu MTB šampionat.

U Eredeviku Natalija Tošić(mlađa poletarka), je bila najbolja a vicešampion u kategoriji mlađih kadeta, takođe član BK Sputnjikm je postao  reprezentativac Srbije  Bogdan Angelovski.

U Pirotu na MTB prvenstvu Bogdan Ameglovski je bio drugi. Kadetinja Gala Ratković ( VILA GALA) i Tara Čulić(poletarka) su bile treće, dok je Nika Ratković( VILA GALA) osvojila 4. mesto. Zoja  Ratković nije vozila zbog povrede na treningu pre mesec dana, a Milorad Raković je i pored pada završio trku.

U Erdeviku je vizilo 12 biciklista Sputnjika, i bili su najbrojnija ekipa. Vozile su i i mlađe poletarke mlađe kadetkinje i mlađe poletarke  Hristina Đurić, sestre Kulinčević Nikolija i Natalija i Tošić Anastasija, i ostvraile su plasman posle petog mesta. Kadeti Borisav Đurić i Vanja Maksimović su takođe bili u prvih 10, kao i Lazar Angelovski u kategoriji  poletaraca. Mlađi kadeti Nenad Nikolić i Milan Lazarević  po rezultatu su trku sa štpericom završili  u  prvoj grupi takmičara.

U nedelju se vozi Kup Srbije  u Beogradu a polovinom septembra državni šampionatć drumska trka, na autodromu Beranovac kod Kraljeva.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas