Menu

zaglavlje

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I "najvećeg"...

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

Tri najveća imena  s...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA" PPORADILA NA ZLATIBORU, NASTAVAK SLEDI U PARKU PEĆINA

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA…

  Trebalo je strp...

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(1954-2024)

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(…

Autentični Valjevac, ar...

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ SRBIJE" PORUKA JE  EKOLOŠKOJ BOMBI!

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ …

Sa jasnom porukom da u ...

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

METALAC I MITAR ZA RADOST U NOĆI TUŽNOG SEĆANJA NA NATO AGRESIJU Featured

kkm sloga za mss

Sećanje na početak besmislene NATO agresije 24.marta 1999. na suverenu SR Jugosaviju i posle 22 godine boli i vređa razum svakog normlanog čoveka. Ali tu je sport da iznudi, najpre osmeh, a zatim i razgali srca naroda, kad pobedi Srbija, a nas Valjevce naš "MALI" METALAC! 

Besmisleno razaranje  suverene  SR Jugoslavije punih 78 dana, i ubijanja, dece, žena i ljudi,  na osnovu laži i najprizemnjih prevara, doneli su otimanje  teritorije, Kosovo i Metohiju,  Srbiji. Ma šta agresori mislili Sveta srpska zemlja je bila pod  okupacijom  Turaka i postala je je ponovo slobodna. Danas su je okupirali šiptari  uz pomoć amerčkih i ostalih NATO agresora. Proćiće i ovo zlo sa lažnom državom Kosovo kao i sva do sada.

Sport je svojevrsni dokaz koliko je Srbija moćna kad ima ko da je vodi i kad zna šta hoće.

U prvom meču kvalifikacija za SP u fudbalu Srbija je pobedila Republiku Irsku 3:2.

Maestralni kreativac Dušan  Tadić jednim potezom je anulirao  gorak ukus prvog poluvremena. Ubacio je  imenjaka Vlahovića u vatru. Usledio je filigranski potez mladog napadača i lopta upućena sa desne strane šesnaesterca završila je u donjem levom uglu  golmana Iraca.

Kada je bilo najvažnije sa  nova  dva gola  magični  Aleksandar Mitrović  večeras na "Rajku" je doneo pobedu Srbiji. Treći biser i crno bele riznice Strahinja Pavlović iako najmladji je razbijao Irce kao retko ko. U finišu je  kiksirao  Stefan Mitrović, gore od Mladenovića kada su Irci poveli. Biće da je Mitroviću  sjaj kapitenske  trake zasmetao, preuzeo je od Tadića. Irci su postgli drugi gol, iako  Strahinja Pavlović za malo nije sprečio egzekuciju.

Nejasan je ulazak Jovića, kod 3:1, a ni "indijanca" bez peruške, Gudelja sposobnog da  upropasti  šansu utakmice  u poslednjim sekundama. Sektor  Piksi Stojković je imao debi iz snova, a od svojih izabranika je tražio da samo  imaju posed, da napadaju i pobeda nije izostala!  

Sport je retka oblasat ljudskog delovanja u kojoj David može da sruši Golijata.

Nove  redove svog tek započetog košarkaškog dela ispisali su večeras košarkaši Metalca, to ponovo posle  jednomesečne pauze bez odigrane utakmice. Zbog tri pozitivna igrača na korona virus momci spremni da rade, uče i napreduju, njih često sam osam su samo trenirali.

Prvi put u martu u svojoj dvorani   15.septembar  izašli su na parket bez prava da ga izgube. Odigrali su mudro, hrabro, sa nestvarnom energijom. Timska hemija  donela  je  pobedu 86:67 protiv iskusnog tima iz Kraljeva i to po drugi put ove sezone.

Neverovatni, nije pretenciuzno reći harizmatični  Vladimir Đokić "ubedio" je svoje mlade i malo starije igrače, da ako veruju u sebe, pobeda protiv Sloge i sve ostale preko potrebne će  doći.

Momci su se borili lavovski, čini se kao  nikada ove sezone i  bajkoviti trijumf  nije izostao.

Potpisuju ga svi Đokićevi ratnici , od najstarjieg kapitena Đukovića, vođe na terenu, ledenog, lucidnog i "ubice" kad je trebalo sprečiti buđenje  nokautiranog rivala. Zoran Paunović(23poena i osam skokova, i Sloba Jovanović 22 poena, kao i "naprimetni" banana men Riki Stefanović i Radosavljević su završavali ogroman posao u odbrani. Prave saradnike su imali u najmlađima Marku Bajiću i Draganoviću. Truidili su se svojski i Luka Jovanović Amar Mehić. Stefan Sinovec je sa jednim  treningom  iskusno odradio neverovatnih 15 minuta na parketu, a svojih 5 minuta Nemanja Janković je obeležio novom trojkom .

Iz "okeena" se nazire svetlost i obala. Da li će  brod  Metalca stići u luku spasa  odlučuju gladijatori Vladimira Đokića i niko drugi.

Već u nedelju čeka ih ogromno iskušenje Novi Pazar, dovoljno je reći član ABA-2 lige.

Izbora nema pobediti se mora, jer posle 9-og  trijumfa 10-ka vodi Metalac na korak do opstanka, ako uopšte bude obraza da u ovakom haosu  neko i ispadne.

Svi su šampioni reče večeras  na pres konferenciji treener Sloge Dragan Kostić, fasciniran igrom i karakterom mlede ekipe  Metalca. Kostić je poželeo Valjevu što pre da dobije sportsku dvoranu dostojnu grada košarke, i a ekipi sreću i opstanak.

Večerašnja pobeda neka bude namenjena i navijaču Vladi koji je voleo kao i otac stari majstor iz Remonta  košaraku  više  od sebe.

Na žalost  nije dočekao da se raduje novoj pobedi, u trenu je postao deo svetlosti što sve nas čeka. Vlada će pratiti  i navijati za svoj Metalac i dalje, sa nekog mesta u kome nema pokosti, zavisti laži i prevare, već vladaju samo spokoj, osmeh i ljubav.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas