Logo
Print this page

MOMAK IZ REPUBLIKE RADNIČKE KOLONIJE MILOŠ TEOFILOVIĆ ŠAMPION DRŽAVE U POWERLIFTINGU Featured

dizac tegova powerlifting

 Na prvenstvu Srbije u POWERLIFTINGU u seniorskoj konkurenciji  Naš Valjevac, iz Republike-Radničke  Kolonije, Zlatni dečko Miloš Teofilović(36) je namdašio je sve rivale, i po četvti put se okitio titulom  šampiona države u srednoj kategoriji(do 83 kg), u seniorskoj konkurenciji!

U Beogradu je nastupilo čak 110 takmičara, a Miloš je namdmašio sve. Uspeo je u tri vežbe(čučanj, benč i mrtvo dizanje) da podigne 525 kg,  i stigne do 4.uzastopne titule!

MILOS TEOFILOVIC DIZAC

Miloš je jedan od najboljih dizača tegova u zemlji, član je reprezentacije Srbije, a  ovim sportom se bavi već 22 godine, a u POWERLIFTINGU je tek pola decenije.

Uspeh u SRC Rakovica je ukupno 4. uzastopna titula šampiona Srbije!

Kolonijaš u svakom smislu, uporan, hrabar, častan, istrajan nepoklebljiv i nadasve skroman Miloš, s poštovanjem ponosno  ističe da je uspeh došao zahvaljujući  svakodnevnom vežbanju, minimum po dva sata, a pred tamičenje i znatno duže. Posvećenost i vežbanje su mu  putokaz u svemu da što zacrta da može i da ostvari.

Pauerlifting je sport snage koji se sastoji od tri pokušaja podizanja maksimalne težine u tri dizanja: čučanj, bench press i mrtvo dizanje. Kao i u sportu olimpijskog dizanja tegova, Pauerlifting   sportistu jednim pokušajem  pokušava da  postigne maksimalnu težinu, podizanjem šipke napunjene pločama za tegove.

Autor Bogoljub Arsenijević-Maki

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.