Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ZVEZDI ŠESTI GUŽVIN MEMORIJAL U VALJEVU Featured

1guzva6jovan

U danu kada je svet dobio novog šampiona Francusku, vicešampiona Norvešku. Slovenija sa Veselinom Vujovićem je  dan ranije  srušila Hrvatsku i osvojila bronzu za istoriju, u valjevskoj hali sportova 15.septembar i pored ledene večeri pred više od 500 gledalaca odigrano je finale šestog  "Gužvinog memorijala".

Crvena zvezda je osvojila trofej. Crveno beli su pobedii protiv Metaloplastiku 28:22 (12:15). Partizan je bio treći zahvaljujći pobedi na Metalcem 36:25 (17:17) sinoć do 52. minuta ravnopravnom takmacu pobedniku turnira, a  večeras bez ikakve potrebe, sa “diskretnim” naklonom  sudija!

1CZ17GUZVA1

  Najboji igrač turnira je Aleksandar Babić iz Zvezde, prvi strelac Igor Mršulja iz Partizana, a golman Aleksandar Milenković iz Metaloplastike. Najmlađi učesnik turnira bio je Stefan Kovačević iz Metalca.

1 RSSP REDSEDNK

1   RM

Nagrade najboljima su uručili Šapčanim Pera Fajrić, te Valjevci dr Slobodan Nenadović dr Dragan Vasiljević, Vladimir Petrić. Pobednički pehar je uručio predsednik skupšštine RSS Vladislav Knežević, i pp valjevskog kluba Stamenko Svitlica. Gost finala je bio predsednik UO RSS Boža Đurković.

1VETERANIORKM

1MET SVITLICA

Gužvin sin Jovan Jevremović je predao prelazni pehar pobedničkoj ekipi. Gostima i navijačima se zahvalio na dolasku predsednik Metalaca Mirosav Gajić, podsećanjem na sve šta je kao čovek,pedagog, vrhunski sportista i trener radeći u rukometu  ostavio za sobom Nikola -Gužva-Jevremović.

1 GAJA ZC

1 RKM17GUZ

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas