Logo
Print this page

AUTO RELI DANAS “BLOKIRA” MiONiCU Featured

1reli monca 17 2Nekad je Valjevo bilo organizator, a danas je to MiONiCA! Kroz mionički kraj vozi se auto reli za šampionat i Kup Srbije.

 Organizatiri su beogradski klub MM Power i Opština Mionica.Vozi se 200 km, od kojih je na 70 km raspoređeno ukupno  devet "brzinaca". Oko 18 sati na Staroj autobuskoj stanici reli se završava, a zatim sledi proglašenje najboljih.

1relimoncaakteri

Ukupno 16 posada iz Srbije vozi, a zvezda dana se očekuje da bude Valjevac  Željko Milutinović-životinja. U  "reno cliu", u klasi 4 sa suvozačem Acom Petričevićem Željko  brani boje ASK Rid sport iz Bajine Bašte.  

Reli "Mionica 2917" treći je u ovogodišnjem kalendaru reli takmičenja SAKSSA /Sportskog Auto Karting Saveza Srbije.

Zbog relija put Mionica - Kjuč - Rajković i Rajković - Bogdanovića brdo je zatvoren do 14 sat. Od 13.00 do 19.30 sati zatvaraju se putevi Slovac - Markova crkva - Virovac - Tabanović i put Bogdanovića brdo - škola u Brežđu i put od škole do državnog puta br. 175.

 Organizatori zahtevaju da svi akteri relija posade automobila, novinari, fotereporteri, tv snimateli,i narod u mioničkim selima kroz koje će “leteti” asovi autmobilskog sporta iz Srbije striktno poštuju "pravila igre"

1moncastaza

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.