Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ZORANU BALJKU U ČAST IGRAO SE FUDBAL BUDUĆNOSTI! Featured

1baljak svi

Drugovi i prijatelji pre godinu dana tragično nastradalog mladog fudbalera Zorana Baljka(21) na stadionu "Krušik", odigrali su danas  fudbalsku utakmicu podsećanja i  čuvanja uspomene  na mladića koga sudbina nije štedela, a istovremeno pomogli skromnim  prilogom porodici Baljak, ali pokazali ko danas treba da vodi fudbal u Valjevu.

Porodicu Baljak su na stadionu Krušik   prijatelji, drugovi i saigrači  još jednom podsetili na Zoranovu najveću ljubav fudbal, najskuplje plaćenu u trenutku nemara druga, životima obojice. Revijalni meč odigran je  za valjevske prilike pred impozantnim brojem gledalaca.

1baljak familija

Po brojnosti na tribinama stadiona Krušik organizatorima je pozavideo  na nesreću u valjevskog fudbala i dalje politilkantski sa mandatom “trajni” predsednik samo Centra troška, rušenja i gašenja svega što ima veze sa fudbalskim sportom.1baljak publika 3

Prijatelji i drugovi Zorana Baljka igrali su šmekerski i meraklijski. Viđena je  fudbalska magija, odavno izbrisana u fudbalskom Valjevu.

1baljak tekma

Pet prelepih golova još desetak šansi na obe strane su dokaz konačno  viđene pobeda fudbala, ali i ljudskosti poštenja iskrenosti i ljubavi.

Pomenute vrednosti ukinuli su  svojim dolaskom  raznorazni Milani,  Janko, Marko, Beke, Gaje, Jaje,  naravno Đure, grobara FK Budućnost,  institacije koje više nema. FK Budućnost je ugašen jula 2014. godine!

Braca Radenković prvi Zoranov trener je biranim rečima podsetio na život sokola prekinut u trenutku kada je zapravo tek počeo.

1braca govori1

Organizatori nesvakidišnje manifestacije su u celosti sebi postavljen zadatak ispunili, dokazavši da su baš ONI  ključ slobode  i povratka fudbala u Valjevu.

U Valjevu je fudbal utamničen u novom milenujumu.

Počiva i zavisi isključivo od onih koji o njemu ne znaju ama baš ništa,  tako da nema dileme sledi još jedna u nizu sezona za zaborav.

U ovo vreme 2018. drugovi i prijatelji Zorana Baljka pokušaće  da posle današnjeg vatrenog kršetnja dovedu  mlade timove Maribora, Dinama iz Vranja, lajkovačkog Železničara, gde  je  Zoki igrao.

Pored domaćin repezenatacije grada Valjeva, želja su  Partizan i Zvezda. Biće to ako se desi najveći turnir uoči  100-tog rođendana naprasno ugašenog FK Budućnost.

Uslediće 2019. i korak dalje i stepenik više dovođenje velikana iz Evrope i sveta.

U prevodu Vijaređo na valjevski  način!

Svi akteri su danas nastupili u belim i crvenim dresovima sa likom Zorana,i porukom "ZAUVEK SA NAMA" a na poleđini svih samo sa jednim prezimnom Baljak.

1dj baljak 1

Zoran Baljak je neshvaćen od nezanalica u FK BK 2014 je napustio Valjevo i  otišao u Železničar iz Lajkovca, Naredna stanica je bila  Dinamo iz Vranja, gde je na srpskoj prvoligaškoj sceni golovima potvrdio talenat. Usledio je fatalni odlazak Maribor i tragedija 2.avgusta 2016.

Na današnjoj  humanitarnoj utakmici Zoranove prijatelje   predvodio   prvi trener  Braca Radenković, a prijatelje Srđan Jovanović Čobanja i Predrag Pepa Lukić poslednji treneri u Valjevu.

1čobanja braca i pepa

Za ekipu SAIGRAČA su  igrali:

Vojisavljević, Đorđević, Maksimović, Gentić, Stevanović, Živković, Rajković, Rašević, Tešić, Đukić( 1 gol), S.Ilić, Ranković, Ašković, A.Ilić. Stjelja, Stojić (3 gola),Trifunović, Maletić, Ćirković.

EKIPA  PRIJATELJA: Marinković, Baratović, Gavrilović, Branko Ilić, Milutinović, Stanković, Čočović, Sofronić, Đorđe Baljak, Rakić, Petar Petrović, Petrašević, Đermanović, Sofronić(1gol) Raković, Leontijević, Prokić, Tomić, Kosić, Jakovljević, M. Maksimović, Đorđe Petrović, Stanojević. Sudili su: Nikolić, Raković i Leontijević.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas