Logo
Print this page

METALOPLASTIKA I PARTIZAN VEČERAS U 19 SATI ZA GUŽVIN PEHAR Featured

1 7 mem guzva pfc mPobednika sedmog "Memorijala Nikola Jevremović Gužva" večes će u 19 sati u hali sportova 15.septembar odlučiti Metaloplastoka i Partizan.

Za treće mesto (17,00) će se boriti Crvena zvezda i domaćin ORK Metalac. U polufinalu, sinoć, Partizan je pobedio domaćina Metalac 37:24 (15:13), a Šapčani prošlogodišnjeg pobednika C.zvezdu sa 25:24 (13:10).

 Metalac su kapiten Radojičiću i golman Đerić dugo držali u igri, protiv Partizana dok je bilo snage. U svim parametrima daleko iznad kvaliteta domaćina crno beli su na kraju lako obezbedili finale. Partizan su do trjumfa odveli Jokić i Živković sa  6 golova, Pavlović je postigao 5, a Minić i Glendža po 4 gola. Metalac je predvodio Pantić je sa 8, Radojičić je postigao 5, a mladi Čačić 4 gola.  

Šapčani su srušili prošlogodišneg pobednika u burnoj završnici. Čivojaši su kontrolisali  meč od početka, a u jednom trenutku su poveli i šest golova razlike. Ipak  u poslednjem minutu cveno beli su smanjili na 25:24, da a šut Milisavljevića odbranio Arsić i sprečio produžetak. Matičić sa 7, Vorkapić sa 5, Brajović i Đukić sa  3 gola su bili najubojiti kod Šapčana, a kod Beograđana Zejak i A. Babić su postigli po 4 gola, a Šotić 3.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.