Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MLADE SRPSKE RUKOMETAŠICE IZBAČENE SA SP ! Featured

juniorke98 srbija spanija

Posle odluke o odlaganju kvalifikacionog susreta za SP u Mađarskoj: Srbija - Južna pokrajina KiM, ministra policije Nebojše Stefanovića, vlada Srbije je Srbije je zabranila organizaciju utakmice u  Kovilovu. Zbog mešanja politike u sport EHF je isključio   srpski nacionalni tim iz daljeg učešća u kvalifikacijama i suspendovao  RSS.

Ministar Stefanović je posle konsultacija sa Ministarstvom omladine i sporta, i obaveštavanja   predesednika i premijerke Srbije, rekao"Meč je mogao da bude bezbedno organizovan, ali uz cenu".

Vlada je odmah rekla svoje, a usledila je očekivano ekspresna reakcija.  EHF je  isključila   devojke Srbije iz kvalfikacija,  i pride suspendovala  RSS.

MUP  Srbije je u međuvremenu zabranio i ostale mečeve Južne srpske pokrajine u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Đeru sa Norveškom i Slovačkom, pa je pometnja totalna.

Originalna vest na sajtu EHF glasi:

"EHF je suspendovao  RSS i diskvalifikovao mladu reprezentaciju  iz kvalifikacija za SP, zbog mešanja  vrha države u sportsku manifestaciju. Stav svih Svetskih sportskih organizacija, je jasan za politiku  nema  mesta u sport.

U zvaničnom Saopštenju EHF takođe je saopšteno da će se i pored isključenja srpske reprezentacija  iz daljeg takmičenja, ostali mečevi u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Đeru (Norveške, Slovačke i Južne srpske pokrajine  Kosova i Metohije) igrati u istim terminima."

Znači li to da će Južna srpska pokrajina Kosovo i Metohija  ipak  igrati u Srbiji protiv Norveške i Slovačke, iako je MUP zabranio odigravanje utakmica ???

Brojna pitanja se nameću: 
1. Ko je dozvolio Južna srpska pokrajina Kosovo  i Metohija bude u grupi sa Srbijom?

2.Ko je odlučio da se Srbija kandiduje za kvalifikacioni turnir, ako  zna da je rival Južna srpska pokrajina Kosovo  i Metohija.
3. Na osnovu kojih prava ministar policije može  da otkaze utakmicu
4. Da li neko iole upućen u zbivanja u srpskom sportu može da poveruje u režiranu predstavu o "ratu" "navijača" gde baš "delija" i policije za Kosovo 5. Čemu vodi ponižavanje nedužnih mladih rukometašica Srbije i uskraćivanje prava da se bore za nastupu na SP u mađarskom Đeru.

6. Dokle će omladina bitri na udaru, upropaščavanje traje  od 90-ih do danas. Bruka i sramota, bez presedana!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas