Logo
Print this page

PARTIZAN PREKO ZVEZDE DO FINALA I MEGE Featured

1mali valjevci

Očekivano ogromno interesovanje   izazvalo je finale pre finala 7. po redu Junioriskog turnira Valjevo 2018.  i okršaj Partizan Crvena zvezda. Crno beli su bili bolji i zasluženi slavili 71:63 pred brojnim gledaocima, odavno  žednih  i gladnim  ozbiljnije utakmice i košarkaških izbuđenja.1kk pfc cz1

U finalu  u nedelju u 17,30   crno bele čeka Mega bolja tek u poslednjem kvartalu od vršnjaka iz podgoričke Budućnosti 22:9 za sveukupnih 74:65.

Za treće mesto će igrati Crvena zvezda i Budućnost u 15,00. Meč za peto mesto  Split -Cibona je u 13, a za 7. Metalac -IGOKEA u 11 sati.

Partizan je odigrao sa Zvezdom taktički  zrelo, i mudro.  Igrao je timski i odgovorno. Znali si crno beli  kako doći do pozicije i pogoditi koš, ali i kako postaviti agresivnu odbranu i zaustaviti napad  rivala. 1 kk pfc2

Zvezda nije imala odgovor na čvrstinu Partizana, a momci bi morali ozbiljnije da porade ne osnovnim segmentima igre, šutu, kretnjama. taktici ... ako žele da igraju ozbiljnu košarku, a ne da klupa "vrišti i pišti". Zvezda je danas najmoćniji klub na preostoru eks SFRJ !.

U mečevima za plasman od 5. do 8. mesta poraženi prvog dana Cibona i Split su slavili protiv Igokeee 89:73, a Split je porazio nejakom domaćina 99:69.

 

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.